Boşanma kararı verebilmem için yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bi aile terapisi alın çok faydasını görürsünüz. Sevgi varsa çook ciddi bi probleminiz yoksa evliliğinizi kurtarın derim. Evlilik terapisi iyi gelir umarım.

"Tamam çocuk sende kalsın, sende babasısın" deseydin eşin düzelirdi...

Belki de haklısınız biz anneler de suçlu . Kim bakacak sen isten çıkıp mı bakacaksın yoksa ablaların ya da annen mı dedim. Orasını brn bilirim dedi. Asla bakamazlar nereye bakıyorlar. Aslında doğru bırakacaksın görecek dünyanın kaç bucak olduğunu.

Güncelleme üzerine yazıyorum, bu zamana kadar evliligin bitmesiyle ilgili net birşey söylemediyseniz, kaybetmekten korkmuştur. Eşiniz ne yaparsa yapsın ayrılık lafını yapacağınızı düşünmemiştir belki bu zamana kadar. Misafirlee gidince, sakin ama kararlı bir şekilde konuşun, bu şekilde yürütemeyeceğinizi bilsin eşiniz, belki toparlamaya çalışır kendini.

Gerçekten bosanmayacaksaniz bir daha bosanacagim demeyin.ikna etmesine izin vermeyin sizi.nasilsa bosanmiyor deyip daha beterini yapacak.malesef sevgisiz büyüyen insanlar böyle değiştiremezsiniz.cocuklarina da aşırı düşkün olanlari sa ayrı dert oluyor.kurtulamiyorsunuz

Açıkça fikrinizi soyleyin son kez sans verdiginizi yoksa amacinizin bosanmak ve gayet net sekilde bunu yapacaginizi anlatin.son.kez deneyeceginizi uzmandan destek alma fikrini de dusunun kartlarinizi acik oynayin ve kesinlikle kararınızin arkasinda durun Allah kolaylik versin

Seni de öven olmadı şüphelenmem lazımdı bir insan da iyi birşey söylemez mi diye cevap verseydiniz keşke. Üzülmeyin siz resti çekin zaten dayanamıyorsunuz en kötü boşanırsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…