Boşanma kararı verebilmem için yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Resti çekin ya psikoloğa gidersin ya da bu iş biter ben senin buhranlarınla uğraşamam diyin

İyi de işte ona göre suçlu benim. Onu delirten benim. Ben uyumsuzum ben ben ben . İste lanet bir insanım. Az önce bana dedi ki beni evlenmeden önce ona övenler beni kakalamak için demis. Düşünebiliyor musunuz. Bu nasıl agir bir laf. Dayanamıyorum. Dayanamıyorum

Hanımefendi siz kendi isteginizle evlenmis ve kendi rizanizla cocuk yapmis olmalisiniz. Bosanmak isterseniz de egitimli biri olarak calisir geciminizi saglarsiniz. Yani hayatinizi kimse mahvetmiyor siz secimlerinizin sonuclarini yasiyorsunuz.

Haklisiniz ben istedim. Çok sevdim. Evlenmeden önce o kadar farklıydı ki. O zaman onu seçtim şimdi de ondan vazgeçmeyi secmeliyim biliyorum. beni tek düşündüren oğlum. Asiri düşkün babasına.

Doktora yapıyorsunuz , bu süreçte boşanma işleri zorlar.

Ne kadar kaldı ?

Tedavi olmaya ikna edebilir misiniz eşinizi ?

Ders dönemim bitti .Haziranda yeterliliğe giricem. Napicam bilmiyorum.
Asla tedavi olmaz. Çünkü hasta olan benim o değil

İşte cocukken gördükleri yasadıkları pskolojisini bozmuş ister istemez.. bu şekilde bi karaktere bürünmüş. Tabi ki siz çekmek zorunda degilsiniz ama.. Normal bi anınızda konusmayı deneyin ben bu davranıslara katlanamıyorum artık deyin ya düzel ya da bu iliskiyi sonlandiralim deyin.. bakalım kendisi de istiyecek mi tamam mi devam mi diyecek..

Haklisiniz ben istedim. Çok sevdim. Evlenmeden önce o kadar farklıydı ki. O zaman onu seçtim şimdi de ondan vazgeçmeyi secmeliyim biliyorum. beni tek düşündüren oğlum. Asiri düşkün babasına.
Evlenmeden once ya kendini farkli gosterdi ya siz anlamadiniz ya da evlendikten sonra biseyler oldu ve bu hale gelindi. Bu durumun hangisi gecerli anlamak icin ucuncu bir kisinin gozlemine ihtiyac var. Sonuncu secenek gecerliyse terapi ile duzelebilir belki. Tamam esiniz terapiye gelmesin siz gidin, uzman birine anlatin, esiniz de belki size destek olmak icin bir, iki kere gelir.

Bisanacaksaniz çocuk konusunu diger hanimlar nasil çozuyorsa siz de oyle yapacaksinizdir ya da bu evlilige katlanip oglum icin kaldim diyceksiniz.

Demek istedigim acmazda degilsiniz, madem doktora yapacak kadar da egitimlisiniz karar alıp, uygulayabilmelisiniz.

Para kazanamayacak durumda olan, aile baskisi yasayan, bosanmak istese de imkani olmayan kadinlarimiz bile bir cikis yolu bulabiliyorlar.

Kişilik bolunmesi demissiniz ya bende bunu düşünüyorum son zamanlarda. Hatta borderline kişilik bozukluğu yakın geliyor bana. Bu konuda yardımcı olabilecek uzman arkadaşlar var mı acaba .
Bazı insanlar sadece kötüdür.Eşinizi bilemem belki de rahatsızlığı vardır uzman değilim. Ama kendisine zararı dokunan her insanı psikolojisi bozuk diye adlandırmak kendini kandırmak gibi geliyor bana.

Konuyu ben açtım sandım.. Tek farkla bende ki bir baltaya sap olamamış ve babası sonradan evlenmemiş babasıyla yaşamışlar, takipteyim ne kadar dayanırım bu şekil bilmiyorum daha önce dava açmışlığım dahi var hep o iyi tarafıyla kandırılıyorum..

Allah bize doğru kararı verebilmeyi nasip etsin. Akıl vermiş bize. Kullanalım diye. Kader diyip oturmak doğru değil. Eğer harekete geçmiyorsak bu bizim korkakligimiz.

calisiyomusun? kendi parani kazaniyomusun yani? ayrildiktan sonra ne yapmak istiyosun, ailenin yanina mi doneceksin ayri eve mi cikacaksin?

esin yardim almali. o surec icerisinde sizde fazla diklenmeden destek olarak sorunlarini kabullenmesini saglamalisiniz. baktiniz bi degisiklik yok, ozaman son care bosanma olabilir.

Şuan çalışmıyorum. Şimdilik ailemin yanına gidebilirim. Sonra iş bakabilirim. Ailem destek olur.

Şuan çalışmıyorum. Şimdilik ailemin yanına gidebilirim. Sonra iş bakabilirim. Ailem destek olur.
ailenin destegi bir yere kadar tabiki. cocugun var. bosanma olayini kafanin bi kosesinde tut ama son caren o olsun. bukadar dillendirme bile bana sorarsan. oncelikle care ara, konunda ‘sunu denedim bunu yaptim’ a dair bisey yazmamissin ki hic. sabretmekle olmuyor sadece.

Böyle kişiler kendi sindirilmişliklerini başkalarına yaşatıyorlar. İçten içe yoğun değersizlik hissine sahip aslında ve bu hissi sizi bastırarak teselli etmeye çalışıyor. Size hakaret etmesi fino alsaydın demesi seni bana iyi anlatmışlar ama kötüymüşssün demesi hep kendisini size aynalaması esasen. Kendi vasıfsızlığını karaktersizliğni size yansıtıp suçlu hissetirme çalışıyor. Korkutma, suçlu hissettirme, aynalama, kendinden şüphe ettirme... Biyerde okumuştum ‘Suçlu hissetirilerek hayatı karartılanlar suçlu hissettirme konusunda önemli bi ustalık kazanıp başkalarına bunu silah olarak çok rahat kullanabilirler’ diye. Eşinizde böyle bi altyapıyla yetişmiş o yüzden sizin bizim gibi merhamet sevgi vicdan konularında herhangi bir hayat tecrübesi hissiyatı olmamış. Zaten bunlar borderline narsist sosyopat piskopat gibi değişik şekillerde çıkıyolar. Ayrılmak istemezler çünkü onlara hırpalayacakları kaos oluşturacakları bi ortam lazım bi nevi stres topu arıyolar. Sarılır barışır yanında tutar sonra sar baştan. Düzelme ihtimalleri çok zayıf binanın temeli çürükse nasıl düzelticek o taşları yeniden baya zor yani.

Yani cocugu boyle bir insanla ayni evde buyuymek istememeniz gayet normal. Adam asiri sinirli yazmissiniz, bana da dengesiz bir tip gibi geldi.

Psikiyatriye gitmesini sart kosun. Bosanmak istemiyorsa doktora gorunecek bu kadar.

Of of of nasıl yazmissiniz böyle. Yüzüme yüzüme çarptı. Şuan evde misafir var. Onlar salı gidecek . Onunla bugüne kadar hiç yapmadığım kadar açık net ve kararlı bir konuşma yapicam. Artık kendi bilir bundan sonrasını .

Vala psikolojik siddet daha kotu mutlaka insanda kotu bi etki birakiyo... ozur dilese bile yarin bi tartismada gene bunu yapar... tedavi onerin az da olsa tedaviyle duzelir belki( tedaviye ragmen duzelmeyenler var cunku) tedavi kabul etmezse de ayrili ki cocugunuz da ilerde kocaniz gibi olmasin...

Of of of nasıl yazmissiniz böyle. Yüzüme yüzüme çarptı.
Aynı şeylere maruz kalıp kendimdeki eş kişisinin karakterini çözümlediğim için büyük resme bakınca anlamak çok zor olmuyor. Bu psikolojik baskıdan kurtulduğunuzda sizde anlıyacaksınız. Labirent gibi içindeyken çıkış yolunu bulamıyoruz ama yukardan bakınca herşey çok net...

"Tamam çocuk sende kalsın, sende babasısın" deseydin eşin düzelirdi...

Aynen
Yalan dolan
Bosanirken erkekler cok serefsizlesiyor, kadina eziyet cektirmek icin her yolu deniyor, cocugu gayet kullaniyor kadini uzmek icin
Tamam al bak senin cocugun dersen de 2 gunde getirir kapina birakirlar
Hepsi tatava yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…