Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu önemli bir konu. İçin ne istiyosa ona göre davran. İllede akıl istiyosan haklı olmak her zaman mutluluk getirmezMerhaba hanımlar,
Son zamanlarda biraz çok danışıyorum size farkındayım ama bu kez danışmaktan ziyade içimdeki acıyı paylaşmak istedim.
Boşanma kararımı eşime bugün söyledim. Daha önce de bahsetmiştim ama pek ciddiye almamıştı. Bugün de önce eften püften sebepten insan yuvasını mı yıkarmış dedi sonra ciddiyetle söyledim tekrar sen ciddi misin diye şok oldu sonra nasıl olur bizim boşanacağımıza asla inanmadım ne istersen söyle kabul her şeye baştan başlayalım dedi. Bir sürü sözler verdi. Bir daha sana asla hakaret etmem ben kızgınlıkla söyler geçerim sana en ufak kötülük kondurur muyum sonrasında ben de çok üzülüyorum ama belli edemiyorum dedi. Biz bunu kaldıramayız sen beni ben seni başkasıyla ortada çocuğumuz varken nasıl olur falan diye ağlamaklı oldu. Sonra kendini balkona attı üst üste sigaralar içti, kafasını ellerinin arasına alıp yüzünü gözünü sildi. Sanırım ağladı o sırada. Daha önce de çok söz verdiğini hatırlattım. İnanmadığımı söyledim. Bu arada kadının engelini kaldırdığını bildiğimden haberi yok. Söylemedim söylersem telefonuna program kurduğumu anlar diye. Kadınla o günden beri de konuşmuyor görüşmüyor. İlişkileri olmadığına eminim ama yine de geçen sene uyardığım halde evde engelleyip iş yerinde engelini kaldırması tüm güvenimi bitirdi. Selam bile vermeyeceksin demiştim uyarmıştım keşke dinlseydi.
Neyse işte sonra içeri geldi kızım babasına koştu yine gözleri kızardı içeri gitti. Çocuğa bakmasını söyleyip ben de içeri gittim birkaç işimi halledecektim. Sonra işe gitti, giderken sana küstüm dedi üzgün bir ses tonuyla. Arkasından sadece rol çalma diyebildim. Aradı kızını ve beni özlediğini söyledi. Yüz yüze konuşurken soğudum demiştim kendisine, aradığında soğumadım ama başka yol bırakmadın bana sana çok kırgınım dedim. O sırada gözyaşlarımı tutamadım. Halbu ki size de söylemiştim nasıl rahattım nasıl vicdanım rahattı. Vicdanım yine rahat ama üzgün hissediyorum kendimi. Daha çok stresliyim düne göre. Gün yaklaştıkça böyle olmam normal değil mi? Bana söyleyin hiçbir şey düzelmez eşim de değişmez değil mi? Doğru yoldayım değil mi? Artık şans vereceksem de kendime vermek istiyorum. Keşke böyle olmasaydı... Üzüntümü sizinle paylaşmak iyi gelir diye düşündüm.
Sen boşanmazsın tarzı yaklaşımlarda bulunmayın lütfen kararımdan döndüğüm yok. Bekar anneler özellikle sizlere soruyorum yalnız ve huzurlu olmak diken üstünde hissetmekten iyidir değil mi?
Kızım şimdi gitti kapıya baba diye ağlıyor. Ben ise boş boş oturmak istiyorum sadece. Onun aklı ermeden yıllar sonra bu sonu yaşayacağıma şimdi olması gerek diye zorladım kendimi. İnşallah güzel olacak her şey...
Buna hazır degilsin ama ve bu cesaret gelmeden bosanmak icin diretirsen sonra pisman olmani istemem elinden gelen herseyi yaptigina emin ol ve kararindan donmeyeceksen uygula derim hakkinda hayirlisi olsunYok ben inanmıyorum. Daha önce terapiste de gittik birkaç kez yarıda bıraktı. O zaman da şart koşmuştum. Hem elalemin karısıyla görüşmek için yıktı yuvasını. İlişkisi olmasa bile uyardığım bir şeyi arkamdan yaptı. Evet çok zor ama bunu yapmak zorunda hissediyorum kendimi. Artık kararımdan dönmek isteniyorum. Çok şans verdim. Biraz kıymet bilseydi![]()
Sağolun. Eşim dünden beri bak gör nasıl olacak her şey nasıl affettireceğim zamanla kendimi nasıl istediğin gibi olacak ben seni hiç anlamamışım şimdi idrak ettim deyip duruyor ben de kararımı verdim dedim. Sen böyle kesin karar basıl verirsin anladım diyorum diyor çok şaşkın benim kararlılığımdaki tek sebep hakaretlerinin, bu olanlar olmayacağını düşünüyor. Belki kadını söylememi bekliyor ama söylemedim. Muhtemelen bundan dolayı da şok. Affetmek istemiyorum. Kızımı öne sürüyor ona da duyarsız kalınca kızma ama samimi söyle biri mi var bile dedi. Ben de yok tek sorumlu senin şimdiye kadar yaptıkların. Sözleşme güvenmiyorum inanmıyorum artık uzamadın anlaşmalı ayrılalım dedim.Bütün yazılanları bütün yorumları tek tek okudum. Size söyleyeceğim çok düşüncem fakat asıl yazmak istediğim tek bir cümlem var... Kendinize saygınızı kaybedeceğiniz bir karar vermeyin, asla asla asla
Bu kararımdan dönmek istemiyorum artık. Aslında elimden geleni fazlasıyla yaptım. Eminim de... Sadece elbette geleceğe dair endişe korku gibi şeyler yaşıyorum bu da geçecek zamanla. O o kadınla görüşme cesaretini gösterdi ya...Buna hazır degilsin ama ve bu cesaret gelmeden bosanmak icin diretirsen sonra pisman olmani istemem elinden gelen herseyi yaptigina emin ol ve kararindan donmeyeceksen uygula derim hakkinda hayirlisi olsun
Biri mi var diye sorması bile asla değişmeyeceğinin delili bence. Kendini o kadar pürü pak görüyor ki yine içten içe sizi suçlu çıkarma derdinde.Sağolun. Eşim dünden beri bak gör nasıl olacak her şey nasıl affettireceğim zamanla kendimi nasıl istediğin gibi olacak ben seni hiç anlamamışım şimdi idrak ettim deyip duruyor ben de kararımı verdim dedim. Sen böyle kesin karar basıl verirsin anladım diyorum diyor çok şaşkın benim kararlılığımdaki tek sebep hakaretlerinin, bu olanlar olmayacağını düşünüyor. Belki kadını söylememi bekliyor ama söylemedim. Muhtemelen bundan dolayı da şok. Affetmek istemiyorum. Kızımı öne sürüyor ona da duyarsız kalınca kızma ama samimi söyle biri mi var bile dedi. Ben de yok tek sorumlu senin şimdiye kadar yaptıkların. Sözleşme güvenmiyorum inanmıyorum artık uzamadın anlaşmalı ayrılalım dedim.
Adama bak ya hala sizi suçluyor. Affettiğin gün bunu söyleyecek sana. Diyecek ki boşanmak istediğinde biri vardı o yüzden ayrılmak istedin. Lütfen kızınız için bu adama katlanmaya devam etmeyinSağolun. Eşim dünden beri bak gör nasıl olacak her şey nasıl affettireceğim zamanla kendimi nasıl istediğin gibi olacak ben seni hiç anlamamışım şimdi idrak ettim deyip duruyor ben de kararımı verdim dedim. Sen böyle kesin karar basıl verirsin anladım diyorum diyor çok şaşkın benim kararlılığımdaki tek sebep hakaretlerinin, bu olanlar olmayacağını düşünüyor. Belki kadını söylememi bekliyor ama söylemedim. Muhtemelen bundan dolayı da şok. Affetmek istemiyorum. Kızımı öne sürüyor ona da duyarsız kalınca kızma ama samimi söyle biri mi var bile dedi. Ben de yok tek sorumlu senin şimdiye kadar yaptıkların. Sözleşme güvenmiyorum inanmıyorum artık uzamadın anlaşmalı ayrılalım dedim.
Sadece o değil, hakaretleri huzursuzluk çıkarması gibi şeyler de var.Ihaneti mi affedemiyorsunuz
Yok o başka bir konuydu o konu sahibini hatırlıyorum. Eşimin arkadaşına beni gömmesi gibi bir başlıktı. Benimki aşırı samimiyet kurmuştu başka evli kadınla.Evli bi kadinla senin dedikodunu mu yapmisti? Yanlis hatirliyo olabilirim, oyle ise kusura bakma..
Bana da iletirseniz okumak isterim.Benzer bir konu var yarın buraya paylaşacağım. O arkadaşımız o kadar güzel bir şekilde tavır sergiledi ki bu kendine saygı meselesinde, inanın herkese örnek bir nitelik ve yücelikte
Şok olduğu için hep böyle devam eder sandığı için kendince bir şeyler arıyor. Onca şeye katlandım ya durulamayacağım sandı büyük ihtimalle. Ondan sordu aslında birinin olmadığını kendi de biliyordur.Biri mi var diye sorması bile asla değişmeyeceğinin delili bence. Kendini o kadar pürü pak görüyor ki yine içten içe sizi suçlu çıkarma derdinde.
Siz akıllı bir kadınsınızPapatyakb herşeyin farkındasınız. Kimse suan yaşadığınız duygu durumunu bilmiyor sonrasında yaşayacaklarınızı da kendiniz yaşayacaksınız bizim buradan yazdıklarımız bir yerden sonra anlamsız oluyor o yüzden. Hakkınızda hayırlısı olsun, onun ne olduğu da az çok ortada zaten.
Ayrıca eşiniz, sizin kararlı olduğunuzu gördükçe cirkefleşecek çok büyük ihtimalle şuan hala ikna ederim düşüncesinde çünkü. Umarım kolay atlatırsınïz bu süreci.
Evladınızdan vurmasına da izin vermeyin, evladını gerçekten düşünen insan evinde huzurlu bir ortam olması için uğraşırdı onun gibi sürekli huzursuzluk çıkarmazdı.
Yok burnu sürtsün demiyorum, gerçekten bu aşamaları da yaşadığım için karar verdim değişmeyeceğine de inanıyorum. Daha fazla yıpranmanın alemi yok. Keşke bir ihtimal verseydim değişeceğine dair ama inancım yok.Buradakı kadınlata seslenıyorum. Sen bosanamazsın diyenlere. Siz de cok konusmayın. Sizlerden reelde de var. Hepınızı tanıyorum. Sen yapamazsın deyip kocası sevgilisi biraz dişini gösterince kırk takla atan tipler bunlar. Arkadaşlarına da boşa gitsin. Sen soylesin boylesin derler. Az susun.
Sevgili konu sahibi evlilik de ilişkilet de ıkı kısılıktır. Buraya içinizi dökmek için yazıyorsunuz. Kimsenın umurunda degilsiniz.o yuzden kımseye kulak asmayın. Ufacık bile değişecrgine umudunuz varsa esinizin tabıkı sans verın derim. Ne yasarsanız yasayın. Insan aldatılmayı da kabul edebılır. Kıme ne. Ben etmem siz edersınız.banane yanı.hayat sızın. Aklı selim dusunun.ani kararlar almayın.
Ben eskı konularınızı bılmıyorum ama mesela burnu sürtsün dersenız sakın bıraz ayrı kalalım mevzusuna girmeyin. O zaman alısıyor erkekler sanırım durum tersine donuyor.
Bunu söylemeye geldim. Siz boşanmazsınız sevgili konu sahibi, lütfen kızmayın.İster boşanır ister birlikte yaşarsınız kime ne ?
Sizin konularınızı az çok biliyorum ve boşanmayacağınızdan eminim, demek daha yaşayacağınız şeyler var bu evlilikte.
Eşiniz evi terk ederse daha iyi olur ama ben onun gideceğini sanmıyorum. Söyleyin bakalım ne diyecek.Hanımlar,
Eşim kararlılığımı gördükçe özürler, dil dökmeler işe yaramayınca bugün sabah da kararımın kesin olduğunu vurgulayınca aradı beni, ben beceremedim bari bundan sonra seni üzmeyim, biz birbirimizin düşmanı olmayacağız kızımız için seni sevdiğim için hep yanındayım nasıl istersen öyle olsun seni seviyorum falan dedi. Ben de teşekkür edip kapattım telefonu. Sanırım anlaşmalı boşanacağız. Akşam işten geldiğinde Köşk kıyafetini alıp gidersen bu süreçte daha iyi olur mu desem? Aynı evde kalamayız. Ben annemlere gelsem boşanma sonrası eşyalarımı çıkarsam o evde oturuyor olursa çirkin duracak beraber ödediğimiz eşyaları mı alacağım. En güzel onun gitmesi diye düşünüyorum.
Bu programın telefonuna kurulduğunu anlamadı mı eşiniz?Siz olsanız bildiğinizi söyleyip yüzüne çarpar mıydınız? Telefonuna program yükledim diye suçlu konumuna düşerim diye söylemedim ama kadının telefonun normal bölümüne engelli bölümüne gelen mesajı da var 2 ay önce. Niye açmıyorsun ya yazmış eşime. Buna dayanarak görüştüğünü iddia etsem eşim de engelli işte engelli kutusuna düşmüş haberim bile yok deyip yine inkar eder ama. Bir şekilde söylemek istiyorum ama programdan bahsetmeden :/