Boşanma kararıma eşimin tepkisi...

Amin inşallah. Ben de acı çekiyorum ama suçlamadım bile. Yazdıklarına istinaden yazsam içimdekileri suçlamış olacağım. Yuva bu, nasıl yıkarsın derken aynen yazdıklarınızı hissediyorum. Aklı neredeydi bunları yaşatırken acaba...

Sizi sarsmaya calisiyir. Hiç aldanmayin. Dogru yoldasınız. Inanın bazı huylar ne yapsanız değişmiyor. Barışsanız belki ilk zamanlar korkudan canim cicim ayları baslar. Sonra gene gizli işlerine devam eder. Bir kere yapan muhakkak bir daha yapıyor hep bunu gördüm

Aynen zaten kaç kez şans verdim her seferinde yuvamız kızımız dedi. Kullanabilseydi kullanırdı.

Hanımlar yeniden merhaba,
Avukatla görüştüm bugün. Davayı açmadan önce anlaşmalı protokol hazırlığı için eşinizle görüşün dedi. Bu fikri ben söyledim çünkü eşim hazır anlaşmaya yanaşmışken ters tepmesin istedim. Avukat arayıp söylerse kesin aklında binlerce şey kurardı. Yüz yüze konuşursam ikna edebilirim belki bir miktar para vermesine diye düşünüyorum. Bakalım. Ama eşim para vermek istemeyecektir. Şimdiye kadar maaşımı alırken iyiydi ama işte iş para istemeye gelince ne olur tam bilemiyorum.

inşallah son aşamada bari sizi üzmez.. Çekişmeli olursa zaten bunları alacağınızı söyleyin bu sadece daha kestirme, çocuğu düşünüyorsan şimdi bari göster düşündüğünü diyin.. Sonucu çok merak ediyorum.. Çok güçlü durun lütfen kendinizi ezdirmeyin. İstedğiniz hakkınız olan ne varsa alın. Kolaylıkla olur inşallah

Evet inşallah kabul eder. Sonuçta çekişmeli olursa ikimiz de yıpranırız. Üstelik bu paranın daha fazlasını isterim sırf anlasın mecbur etti diye. Çok zoruna gidecektir para olayı ama ben de hakkımdan fazlasını istemiyorum. O yeni hayatına atılırken bekar gibi ben kızımla yeni bir düzen kuracağım. Kenarda köşede hiçbir birikimim olmadı sayesinde. Bu kadarını da beni üzmeden yapar inşallah...

Ananaem derdi ki, kadının kocasından gizli muhakkak bir kötü parası olacak. Ben boşanınca anladım Hakkaten doğruymuş dedim ya, sözüm ona hem çalıştık hem de kenarda üç kuruş paramız yok. Aman neyse canım bnm inan aklım sende Rabbim yardımcın olsun inşallah.

Aynen öyle. Büyüklerimiz çok akıllıymış. Biz çalıştığımız halde kenarda köşede birikmiş paramız yok. Benim maaşımı aldığı için para istediğimde bile bende de kalmadı ne yapayım derdi. Bazı zaman olurdu cüzdanım boş gezerdim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Şimdi hakkım olanı istiyorum. Manevi hakkımı ise Allah’a havale ediyorum...

Ne kadar istemeyi düşünüyorsunuz?
Bankada ne kadar kaldı parasından bilmiyorum. 115 civarıydı borsa oynadı zarar ettim evin giderlerini bu paradan karşıladım falan dedi -ki benim maaşı alırken de güya evin giderlerine ancak gidiyormuş maaşlarımız izlenimi yapardı. O yüzden 50 bin düşünüyorum. Kabul edeceğini de sanmıyorum ama bakalım.

Cocuguna verecegi nafaka, borclarin duzenlenmesi,varsa dugun takilari haricinde konusacaginiz maddi bir konu yok. Bunlari konusurken kendisinin lutfetmedigini iyi vurgulayin rica ederim. Anladigim maddi manevi tazminat istemeyeceksiniz. Maas kartinizi iptal ettirin,hala ondaysa. Banka size yenisini gondersin. Subeden bir miktar,giseden,cekin. Parasiz kalmayin bu surecte. Ev kira degilse noterden aile konutu diye serh koydurun. Bu seviyorum,cocugumuz var laflarindan bir anda donerler konu sahibi. Ailenizi de cagirin,gelsinler. Cocugun onunde sizi hirpalayabilir. Esiniz bundan sonra size bilenerek hareket edecektir. Onlemlerinizi alin lutfen. Hakkinizda hayirlisi olsun. Amirinizle de konusun. Insan evladi ise sizi baska bir yere,esinizden uzak,gorevlendirsin. Tayin dilekcesini bosandiginiz an verirsiniz. Sendika uyeliginiz varsa onlarla da gorusun. Yardim edebiliyorlar.

Sanırım ortada bi aldatilma var gibi .. dogru yoldasin..
Yani bir kadınla samimi konuşmaları üzerine uyarmıştım engellemiştik kadını. Geçen yıl bu kadın yüzünden boşanmanın eşiğine gelmiştik. Bu yıl görüyorum ki engeli kaldırıp konuşmuş kadınla. Hepimiz de aynı iş yerindeyiz. Söz verdiği halde tutmadı. Durumun ciddiyetini bildiği halde görüştü. Bana başka çare bırakmadı. Sadece bu da değil, evlilikte hakaret küfür de vardı. Akrabalarımı ziyaret edecek olsam her gün birliktesin gibi surat aşar kendisi zaten görüşmez.... Çekirdek ailemizde iyi olsak sorun olmazdı bunlar ama kendisi sürekli geçimsizlik çıkardı.

Yani bir kadınla samimi konuşmaları üzerine uyarmıştım engellemiştik kadını. Geçen yıl bu kadın yüzünden boşanmanın eşiğine gelmiştik. Bu yıl görüyorum ki engeli kaldırıp konuşmuş kadınla. Hepimiz de aynı iş yerindeyiz. Söz verdiği halde tutmadı. Durumun ciddiyetini bildiği halde görüştü. Bana başka çare bırakmadı. Sadece bu da değil, evlilikte hakaret küfür de vardı. Akrabalarımı ziyaret edecek olsam her gün birliktesin gibi surat aşar kendisi zaten görüşmez.... Çekirdek ailemizde iyi olsak sorun değildi ama hep huzursuzluk çıkardı. Asla kabul etmez hep hatayı karşı tarafta arar. Son zamanlar alkol problemi de eklendi. Sonra bıraktım dedi 2 hafta içmedi bir iki gün içti bıraktı yine falan. Tuhaf tuhaf şeyler...

Yani bir kadınla samimi konuşmaları üzerine uyarmıştım engellemiştik kadını. Geçen yıl bu kadın yüzünden boşanmanın eşiğine gelmiştik. Bu yıl görüyorum ki engeli kaldırıp konuşmuş kadınla. Hepimiz de aynı iş yerindeyiz. Söz verdiği halde tutmadı. Durumun ciddiyetini bildiği halde görüştü. Bana başka çare bırakmadı. Sadece bu da değil, evlilikte hakaret küfür de vardı. Akrabalarımı ziyaret edecek olsam her gün birliktesin gibi surat aşar kendisi zaten görüşmez.... Çekirdek ailemizde iyi olsak sorun değildi ama hep huzursuzluk çıkardı. Asla kabul etmez hep hatayı karşı tarafta arar. Son zamanlar alkol problemi de eklendi. Sonra bıraktım dedi 2 hafta içmedi bir iki gün içti bıraktı yine falan. Tuhaf tuhaf şeyler...

Yani bir kadınla samimi konuşmaları üzerine uyarmıştım engellemiştik kadını. Geçen yıl bu kadın yüzünden boşanmanın eşiğine gelmiştik. Bu yıl görüyorum ki engeli kaldırıp konuşmuş kadınla. Hepimiz de aynı iş yerindeyiz. Söz verdiği halde tutmadı. Durumun ciddiyetini bildiği halde görüştü. Bana başka çare bırakmadı. Sadece bu da değil, evlilikte hakaret küfür de vardı. Akrabalarımı ziyaret edecek olsam her gün birliktesin gibi surat aşar kendisi zaten görüşmez.... Çekirdek ailemizde iyi olsak sorun değildi ama hep huzursuzluk çıkardı.

Çok sağolun. Şu an ücretsiz izindeyim döndüğümde iş ile ilgili düzenlemeleri yapacağım. Eşime ne kadar lutfetmiyorsun desem de kendisini öyle görecektir. Hakkım olmadığını hatta ondan para kopardığım düşüncesine kapılacaktır. Ama artık onun ne düşündüğünü umursamıyorum. Sonuçta kendisi yüzünden biten evlilik için bile akraba ziyareti aile dengesini tutamamış iyi gibi yaklaşıyor. Suçunu asla kabul etmediği için bu noktalara geldik oysa. Asla hatasının büyüklüğünü anlamadığı için düzeltme gereği de duymadı. Sorsanız suçlu benim. Oturduğumuz ev kira. Orada ben oturacağım zaten. Bankadaki para bitti ne kadar kaldı ki diyebilir bilmiyorum. Kendisine araba bakıyordu en son ama iş buraya gelince bana vermemek için elinden geleni yapar. Konuşmayı da dışarıda yapmayı düşünüyorum zarar vermemesi adına.

Hakkıızda hayırlısı olsun inşallah
Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…