Asıl zor olan kararı verebilmektir zaten!
Ondan sonrası öyle hızlı gelişiyor ki kendiniz bile şaşırıyorsunuz..
Tabii yaşayan biliyor bana zaman geçmiyor gibi gelirdi,şimdi geriye baktığımda adliyedenin soğuk duvarlarını hatırlarım..
Size gelince; hemen karar vermeyin zaten! İyice düşünün.
Bardağın tamamen dolmasını da beklemeyin.. Gerekirse yardım alın, zor da olsa sağlam durmaya çalışın..
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah!
şüpheyle yaşanmaz ki...çok fazla takıyorsun sanırım.evlilikte güven çok önemli ben bu güveni asla yakalayamadım ihaneti defalarca yakalasamda inkar edildi o zamanlar aptalca seviyordum demek gözyumdum ya da mecbur kaldım çünkü bir desteğim yoktu ayaklarımın üstünde duracak güçte değildim sonuç ne biliyormusun nefretle süren bir eklilik iki evlat ve 36 yaşında geçirilmiiş bir kalp krizi....bugün imkanım olsa kurtulurum bu adamdan o yüzden kafana fazla takıp kendine yaparsın. sonuca çözüme nasıl ulaşırsın bilemem ama bu süreci hızlandır şüphelerini netleştirmeye çalış.kendimi geçmişimi gördüm sende ben kendimi ve iki evladımı yaktım ne olur sen yapma...yanlış anlaşılmasın hemen boşan demek istemiyorum bu şüphenin seni yiyip bitirmesine izin verme ...
eşime açsam konuyu herzamanki gibi inkar edecek, pişkinliğe vuracak, üste çıkacak, beni suçlu çıkarmaya çalışacak sonu kavga, sessizsakin halledilemez, hala ne yapmalıym nasıl davranmalıyım bilemiyorum
eşime açsam konuyu herzamanki gibi inkar edecek, pişkinliğe vuracak, üste çıkacak, beni suçlu çıkarmaya çalışacak sonu kavga, sessizsakin halledilemez, hala ne yapmalıym nasıl davranmalıyım bilemiyorum
Hayır yani illa ki ihanetten bahsetmenize gerek yok..
Anlaşamadığınızı,bu evliliği yürütemediğinizi vs. söyleseniz...
Heee bunları da kavgaya dökecekse anlaşamadığınız ispatlanmış olmaz mı?
offf yaaa ne arsızlar ne kadar rahtlar..canım nolur sessiz kalma gerçekten eminsen mutlu değilsen bişeyler yap kendin ve bebeğin için. taktiklerine yenilme seni sindirmesine izin verme bi süre evden uzaklaşmayı denesen seni ve bebeğini kaybetme korkusunu yaşat ona inan bunu yapmazsan bu olayı defelarca yaşamaya hazır ol derim.ama bunu gerçekten eminsen yap.birde neye dayanarak aldatıldığın kanısına vardın sakıncası yoksa paylaşırmısın.
canim durumuna cok uzuldum inanki bende aynen bu konuda gecen hafta konumu acmisdim.bir daha sans vereyimmi diye,birde sen oku istersen,ve bendeki yorumlarida gormus olursun,seni cok ama cokkkk iyi anliyorum,cunku ayni seyleri yasiyoruz.allah pisman olacagimiz kararlar verdirmesin insallah...
canım öncelikle Allah sabırlar versin, aldatılmanın kendisi bile zor birşeyken, 5 aylık bir bebeğin sorumluluğu sırtındayken bu yükü taşımak çok daha zordur sanıyorum..
şimdi tatlım, öncelikle ilişkilerinin boyutunu tam olarak idrak etmen gerekiyor bence..
bunun için, safa yat, bırak internette istediği gibi yazışsın, hiç rahatsız etme. peki ne yazıştıklarını nasıl anlayacaksın? bilgisyara casus program yükleteceksin.. böylece hem yazışmaları, hem tüm mail şifreleri vs herşey elinde olacak..
telefonla uğraşma, bilgisayardan alacağın veriler sana yeter.. mahkemeye delil olarak sunulur mu, işin hukuki boyutunu bilmiyorum (bilişim hukuku boşluklarla dolu) ama kafanın ve vicdanının rahat olması ve sağlıklı karar vermen için bu ideal bir yol..
eminim çocuğun olmasa, bu hareketler bile bıoşanmak için yeterli zemin olurdu ama şu an sen bebeğini düşünüyorsun; yanlış adım atmaktan korkuyosun.. ama eğer emin olursan aldatılma boyutundan, seni aptal yerine koyan bir adamı kocan olarak görmezsin.. hayat boyu bu kötü anları yaşamazsın..
çok üzüldüm gerçekten.. allah sabır we kolaylıklar wersin..
küçük bir bebeğin war allah bağışlasın ama ben ayrıl derim..
casus program yüklememin imkanı yok, bilgisayarı eşimin bi uzvu gibi, hiç yanından ayırmaz
yarım saatte halledeceğin bişe ya çok sıkıntı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?