Boşanma kararını bir türlü veremiyorum

Pipet

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
3.338
3.939
698
hep aklımda, düşünüp duruyorum, doluya koysam almıyor, boşa koysam dolmuyor,
be evliliğin sonunu göremiyorum, ikiimizde mutsuzuz, ama son noktayı bir türlü koyamıyorum

canımmm sorun çok mu büyük çözülemez mi?olayı tam anlatmadığın için birşey diyemiyorum ama kendimden örmek verirsem ben geçmişte boşanmadığım için çok pişmanım...bu adamdan kurtulma şansım kalmadı keşke zamanında kurtulsaymışım....

sanırım aldatılıyorum, yakalayamadım ama hissediyorum sorunca inkar ediyor, üste çıkıyor, boşanmak çok korkutucu bir süreç gibi geliyor

Asıl zor olan kararı verebilmektir zaten!
Ondan sonrası öyle hızlı gelişiyor ki kendiniz bile şaşırıyorsunuz..
Tabii yaşayan biliyor bana zaman geçmiyor gibi gelirdi,şimdi geriye baktığımda adliyedenin soğuk duvarlarını hatırlarım..
Size gelince; hemen karar vermeyin zaten! İyice düşünün.
Bardağın tamamen dolmasını da beklemeyin.. Gerekirse yardım alın, zor da olsa sağlam durmaya çalışın..
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah!

şüpheyle yaşanmaz ki...çok fazla takıyorsun sanırım.evlilikte güven çok önemli ben bu güveni asla yakalayamadım ihaneti defalarca yakalasamda inkar edildi o zamanlar aptalca seviyordum demek gözyumdum ya da mecbur kaldım çünkü bir desteğim yoktu ayaklarımın üstünde duracak güçte değildim sonuç ne biliyormusun nefretle süren bir eklilik iki evlat ve 36 yaşında geçirilmiiş bir kalp krizi....bugün imkanım olsa kurtulurum bu adamdan o yüzden kafana fazla takıp kendine yaparsın. sonuca çözüme nasıl ulaşırsın bilemem ama bu süreci hızlandır şüphelerini netleştirmeye çalış.kendimi geçmişimi gördüm sende ben kendimi ve iki evladımı yaktım ne olur sen yapma...yanlış anlaşılmasın hemen boşan demek istemiyorum bu şüphenin seni yiyip bitirmesine izin verme ...

teşekkür ederim, öyle zor ki bu kararı vermek içimden boşanıcam diyorum ama henüz kendimi bile inandıramıyorum,

senin yaşadıklarına da çok üzüldüm, çok fazla takmıyorum, takmamaya çalışıyorum ama bi şekilde gözümün içine giriyor yaptıkları, en çok ta gözümün içine baka baka yapıyor ya ona sinir oluyorum sanki seni takmıyorum der gibi, şüpheleniyorum, %90 şüphelerim gerçek, %10 yanılma payım var, en çok ta 5 aylık kızım var onun için üzülüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bebeniz pek küçükmüş,Allahım size bağışlasın inşallah!
Gel-gitleriniz son derece normal..
Bence eşinize açın konuyu ama kavga etmeden bakalım o ne düşünüyor?

eşime açsam konuyu herzamanki gibi inkar edecek, pişkinliğe vuracak, üste çıkacak, beni suçlu çıkarmaya çalışacak sonu kavga, sessizsakin halledilemez, hala ne yapmalıym nasıl davranmalıyım bilemiyorum

Hayır yani illa ki ihanetten bahsetmenize gerek yok..
Anlaşamadığınızı,bu evliliği yürütemediğinizi vs. söyleseniz...
Heee bunları da kavgaya dökecekse anlaşamadığınız ispatlanmış olmaz mı?

offf yaaa ne arsızlar ne kadar rahtlar..canım nolur sessiz kalma gerçekten eminsen mutlu değilsen bişeyler yap kendin ve bebeğin için. taktiklerine yenilme seni sindirmesine izin verme bi süre evden uzaklaşmayı denesen seni ve bebeğini kaybetme korkusunu yaşat ona inan bunu yapmazsan bu olayı defelarca yaşamaya hazır ol derim.ama bunu gerçekten eminsen yap.birde neye dayanarak aldatıldığın kanısına vardın sakıncası yoksa paylaşırmısın.

canim durumuna cok uzuldum inanki bende aynen bu konuda gecen hafta konumu acmisdim.bir daha sans vereyimmi diye,birde sen oku istersen,ve bendeki yorumlarida gormus olursun,seni cok ama cokkkk iyi anliyorum,cunku ayni seyleri yasiyoruz.allah pisman olacagimiz kararlar verdirmesin insallah...

konuşmaya karar verdim, boşanalım diyeceğim bakalım nolucak

yeni birşey değil bu daha önce msn yazışmalarını okudum bi kızla cnm aşkım vs tarzı konuşmaları olmuş, yüzüne vurdum inkar edemedi tabi yazışmalar ortada, özürler diledi, kendimi affettiricem yeniden aşık edicem vs. gibi şeyler söyledi, egomu tatmin ettim dedi, salak olduğum için affettim ama hep bi şüpeyle yaşadım daha sonra geceyarısı mesajlar gelmeye başladı hamileydim o sıralar sinirlenmeyeyim diye üzerinde durmadım ama eşim sürekli bilgisayar başında sabaha kadar oturuyor nerdeyse, ben yaklaşınca yanına hemen sayfayı kapatıyor göremiyorum, bir ay önce falan gece 2,5 ta oturuyor bilgisayarın başında bende uyandım ışığıda kapatmıştı farketmedi geldiğimi napıyosun diye yanına oturdum, msn açıktı nasıl kapatacağını bilemedi, ekranın önüne falan gerildi, kavga ettik tabi, bi süre konuşmadım, geldi hiçbişey olmamış gibi konuşmaya başladı bende konuştum mecburen tabi, son olayda dün oldu, akşam oturuyoruz çay içiyoruz birden bardağını uzatıp çayımı tazelermisin dedi, daha yeniydi çay, yarısını içmiş, birden elinde telefonu farkettim, ışığı yanıyordu, niye uzaklaştırıyosun beni napacaksın dedim, telefonu arkasına doğru sakladı, ne var telefonda ne saklıyosun dedim, hala çay koy diye ısrar ediyor, o sırada annem geldi, anneme dedim çay koy diye, annemde niye ben koyayım kalk koy falan derken ben anneme bakarken koydu telefonu çantasına, bi süre sonra çantasından telefonu gördüm ışığı yanıp sönüyor arama var sesi kısık telefonun, dedim telefonun çalıyor açmayacakmısın, açmak zorundamıyım belki konuşmak istemediğim biri dedi, kim dedim konuşmak istemediğin, herşeyi bilmek zorunda değilsin dedi, işte böyle, karışık oldu biraz kusura bakmayın

canım senin konunuda okuyacağım birazdan, hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

bilmiyorum sizi iyice aptal yerine koyuyor akli sira
hem duzenini bozmak istemiyor hem gizli kapakli isler yapiyor
yazik gunah yani size
ciddi sekilde onu yuceltmeden ondan cekindiginizi belli etmeden
sert ve net bir sekilde aptal ve enayi olmadiginizi
ve bu gidisatin yuzunden bosanmak istediginizi soyleyin
siz yine sabirlisiniz dusunuyorumda
o cantadan o telefonu alirdim zorla ve kesinlikle bilgisayarda yaptiklarini cikartirdim ortaya

bir kadın o kadar haklısın ki,
annem vardı olay büyüsün istemedim, annem duysun istemedim,
telefonunu zorla çıkarmaya kalksam engel olurdu buna
bilgisayarında yaptıklarını da maalesef ortaya çıkaramam

merhaba oncelikle bol sabirlar, zaten sabirlisiniz fakat biraz daha sabredip konusmayin bence. Elinizde kati delil olmadikca konuyu acmayin o zaman delilleri yok eder ve sizin suphelerinizde yanildiigni soyler size. Yeterince kanit olduugnu dusunuyorsaniz mahkemenizi acarsiniz, esinizinde tebligat eline gecince haberi olur, o saatten sonraki aciklamalarina kulak vermekte sizin tercihiniz.

Yok hayir ben bir sans daha vermek istiyorum diyorsaniz o zaman sizde 3 maymunu oynayacaksiniz, bakalim esiniz bu oyunlardan ne zaman hevesini alicak, tabikide aklindan farkli tilkilikler gecmiyorsa.

Bir arkadas kurulu duzeni bozmak istemiyor demis esiniz icin, evet adam diger atarafi garantilemedikce kurulu duzenini bozmaz, ama diger taraf birgun agir basarsa, erkegin o zaman ne yapacagida maglum.
Evet bu kurulu duzeni bozmaz diger tarafta bir duzen kurmadikca, kurdugu an , by by byyy

Bosanmak care degildir fakat buda yasanilicak sey degildir, karar vermekte acele etmeyiniz, onun imkanlarindan genis capta faydalaniniz kendinize bakin gezin tozun o sizin pesinize dussun.

baktiniz boyle olmuyor yine karar verebilirsiniz bu konuda, fakat once emin olun ve kanit biriktirin, kabarik bir dosya olsun yarin bir gun lazim olursa eger elinizin altinda olur.

mutluluklar

evet maalesef kanıt yok elimde, mahkemeye gidince eşimin beni aldattığını kanıtlayamam, anlaşmalı boşanmayada eşim yanaşmaz, çocuk olmasa daha kolay olurdu, eşimin konuştuğu adam akıllı biri olduğunu sanmıyorum, en azından yüzyüze görüşmediklerine sadece internet ortamında olduğuna eminim, bizim oralarda hoşaf soğutuyor derler ama buda aldatmadır sonuçta,
nasıl kanıt toplanır ne yapılır hiç bilmiyorum

canım öncelikle Allah sabırlar versin, aldatılmanın kendisi bile zor birşeyken, 5 aylık bir bebeğin sorumluluğu sırtındayken bu yükü taşımak çok daha zordur sanıyorum..

şimdi tatlım, öncelikle ilişkilerinin boyutunu tam olarak idrak etmen gerekiyor bence..

bunun için, safa yat, bırak internette istediği gibi yazışsın, hiç rahatsız etme. peki ne yazıştıklarını nasıl anlayacaksın? bilgisyara casus program yükleteceksin.. böylece hem yazışmaları, hem tüm mail şifreleri vs herşey elinde olacak..

telefonla uğraşma, bilgisayardan alacağın veriler sana yeter.. mahkemeye delil olarak sunulur mu, işin hukuki boyutunu bilmiyorum (bilişim hukuku boşluklarla dolu) ama kafanın ve vicdanının rahat olması ve sağlıklı karar vermen için bu ideal bir yol..

eminim çocuğun olmasa, bu hareketler bile bıoşanmak için yeterli zemin olurdu ama şu an sen bebeğini düşünüyorsun; yanlış adım atmaktan korkuyosun.. ama eğer emin olursan aldatılma boyutundan, seni aptal yerine koyan bir adamı kocan olarak görmezsin.. hayat boyu bu kötü anları yaşamazsın..

çok üzüldüm gerçekten.. allah sabır we kolaylıklar wersin..
küçük bir bebeğin war allah bağışlasın ama ben ayrıl derim..

casus program yüklememin imkanı yok, bilgisayarı eşimin bi uzvu gibi, hiç yanından ayırmaz

çok üzüldüm gerçekten.. allah sabır we kolaylıklar wersin..
küçük bir bebeğin war allah bağışlasın ama ben ayrıl derim..

benide en çok düşündüren bu, bebeğim daha küçücük, büyüyünce anne babası yanında olan çocuklara özenmesini bunun için üzülmesini hiç istemiyorum, offffff offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…