yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, çok düşündüm, hala düşünüyorum, vericeğim karar sadece benim değil 5 aylık masum kızımın hayatınıda etkileyecek bu yüzden çok hassas bir konu, onun için boşanmak bu kadar kolay değil benim için, ama şu anda boşanmamak daha ağır basıyor benim için, dediğiniz gibi sanırım istemiyorum
canım hayat senin eşinin ve bebeğinin ...mutluluğunuz çok önemli.hamilelik doğum bebek derken eşini ihmal etmiş olabilirsin .bazı erkeklerde bebekten sonra depresyona girebiliyor.şimdi sana tavsiyem önce kendi hatalarını telafi etmeye çalış.akşamları bebeğini babayla başbaşa bırak banyonu yap kendine zaman ayır bebek uyanıkken işlerini halledersen o uyurkende eşine zaman ayırabilirsin hem baba da bebeğin sorumluluğuna alışmış olur.önce bunları bir dene.eğer eşin kaçak ynamaya çalışırsa yani pc açmak için bahane yaratırsa ilişkiyi yeniden değerlendirirsin... kolay gelsin sana öpüyorum ...
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, çok düşündüm, hala düşünüyorum, vericeğim karar sadece benim değil 5 aylık masum kızımın hayatınıda etkileyecek bu yüzden çok hassas bir konu, onun için boşanmak bu kadar kolay değil benim için, ama şu anda boşanmamak daha ağır basıyor benim için, dediğiniz gibi sanırım istemiyorum
Boşanmak tabiki de kolay değil. Ama haksız olduğun konu önce seni etkileyecek karar bu. Sen iyi olki bebeğin de iyi olsun. Karanfilli arkadaşımız çok güzel şeyler yazmış, ona kulak ver bence, yapabileceğin şeyler hepsi de. Önce kendini topla, kendin için bişeyler yap. Kadın ve erkek psikolojisi çok farklı, erkekler bize göre biraz bencil oluyor. Önce kendin için bişeyler yap, sonra yavaş yavaş eşine sorumluluk yükle, bakdın gene olmuyor en son çare boşanmayı düşün. En azından için rahat olsun, elinden geleni yap. Eşin için değil, önce kendin için sonra kızın için yapacaksın herşeyi unuma. Ve inan her ne olursa olsun herşey çok güzel olacak.
yasadıklarına cok üzüldüm canım tabıkı bosan yada bosanma demek bize düşmez.herşeyden önce minik yavrunu düşünerek hareket etmelısın.
bana kalırsa esın hiçte masum görünmüyor senın sözlerıne karsılık kendını aklamak gerekırken senı suçlayarak sindirmeye calısıyor.
bende dogum sonrası esımden ayrı yattım evımız sobalı kızım sobalı yerde yatamz dıye ama bu bahane olmamalı önce kızımı uyutur sonra eşimin yanına uzanır o uyuyana kadar bekler ve en son yatagıma gecerım.bende esımde bböyle olsun istemıyoruz ama sartlar bunu gösterıyor.
bu demek degılkı sizinle ve kızınızla ılgılenecegı yerde saatlerce pc basında zaman gecırsın.sizi asagılasın ,enayı yerıne koysun.kadınlar hısseder ama kanıt olmadıgı için sans vermekten yanasınz bu en dogal hakkın fakat sırf kızın için böylesine saglıksız bır evlılıği yürütme .
bu hayata bır kez gelıyorz süpheyle üzüntüyle yasamaktansa,özgüvenı yerınde kızı için cabalayan bır anne olman en güzeli olur nacızane fıkrım...
16 senedir bekliyorum... Esim degissin diye... Ama degismiyor.. Cocuk yap duzelir dediler yaptim.. Yine ayni.. hatt beni bakimsizlikla suclayip birde aldatti.. Butun esin isi benim ustumde .. Evde yan gelip yatan aksamlari evden cikip eylenen esim gece yarilari geliyor... Ben cok arkadastan ayrilan arkadastan sordum sorusturdum... Oyle hemen onun lafiyla bunun lafiyla hareket etmedim.. Baba kontagi cocukla aradada olsa kesmedigi surece ve esler birbirini kótúlemedigi surece cocuk fazla etkilenmiyor. Anne cocuguyla daha fazla zaman gecirirse cocuk kisa surede bunu atlatiyor.. Annenin de mutlu olmasi gerekiyor.. Cocuk icin onemli olan bu... Ben kararimi verdim kizlar.. Ayriliyorumm bana once aliskanligin verdigi bir bunalim yasayacaksin diyorlar kararli ol.... Sonra keske daha once bosasaydim diyeceksin... Yazik etmisim yillarima diyeceksin diyorlar... Calisan bayanlar daha sansli ama esi rahatsiz edenler olabilr.. Polisten bilgi alsinlar..Allah karsimiza evlatlarimizin karsisina ii insanlar cikarsin... Allah yardimcimiz olsun...
şu an hiçbişeye karar veremiyorum, hiçbişey düşünemiyorum, beyefendi kendince beni cezalandırıyor, konuşmuyor benimle, dün de eve gelmedi zaten, neredeydi hiç bilmiyorum, inceldiği yerden kopsun
Tatlim.. Biliyorum zor durumdasin.. Yanliz yasini bilmiyorum ama belli ki benden kucuksun.. Aldatma konusunda cok arastirma yaptim..Aldatan erkek hep aldatmaya meyilliymis... Ben bunu cok gec anladim.. Ben esimin nelerini gordum de kondurmadim hic yapmaz dedim.. Senin devrene gelene kadar bir 7 sene gecmisti.. Telefonu gizliyordu... Tuvalete mesajlar cekiyordu.. Bana da sudoku oyunu oynuyorum diyordu.. Esim ilk baslarda alttan alan kendine kondurmayan inkar eden biriydi..Sonralari bakiyor ki alisiyoruz iki mizmizlanip susuyoruz. Sonralari artik kusmelere basladi.. ki ben bi tanidigimdan esimin bi kadinla bir seneden uzun bir sure ayni evi paylastigini ogrendim... Dedim ya sevgimi dersin saflik mi dersin.. Bana arkadaslarimla okey oynuyorum gibi basit yalanlarin yaninda arada da sehir disina cikmam lazim is yerinde toplantilar var velan.. Yani boyle yapan bir erkek duzelmiyor kolay kolay erkegin kasari kadininkinden daha kotuymus diyorlar.. Cocuk konusunda: cildiriyordum... Senin dusundugun gibi kizim baskalarinin babalarini gorunce ozlem ceker dedim.. Ayrilmis cocuklu bir bayanla tanistim ondan bilgi aldim.. Bana esin yasadigi surece kizinla haftada bir kac gere gorustur.. Sahip cikar benim kizlarim boyle daha mutlu oldu .. Hergun tartismaktansa simdi babalariyla hafta sonlari guzel zaman geciriyorlar dedi... O kadar annesiz babasiz cocuk var ki bu konu derin bir konu...Son olarak esinin gozunu iyi bir korkutman gerekiyor seni evde bekleyen islerini yapan saf kadin konumuna koymasin.. Allah yardimcimiz olsun.. Ben bu sefer kararimi aldim.. Allah herkese hayirli kararlar nasip etsin...
Kizini da cok cok opuyorum