adam gerçektende beni umursamıyor görünüyor, ne bir özür, ne affettirme çabaları, kendi aleminde yani, seni takmıyorum diyor yani, gitsemde umurunda olmayacak heralde, beni de bu delirtiyor
canım yeteri kadar sessiz kalmışsın zaten bence bu adama bi ders vermen şart pc senden ve bebeğinden kıymetli olmamalı geçir kafasına pc yi sonrada koy kapıya bence çıngar çıkarmanın zamanı gelmiş geçiyor bile.ne saygısızlık böyle nette oynaşacak sendende susmanı beklicek ha! yok öyle bi dünya ...insan mutlu olmak hayatı paylaşmak için evleniyor.herkes istediği gibi at koştursun diye değil...
şu an hiçbişeye karar veremiyorum, hiçbişey düşünemiyorum, beyefendi kendince beni cezalandırıyor, konuşmuyor benimle, dün de eve gelmedi zaten, neredeydi hiç bilmiyorum, inceldiği yerden kopsun
yorumlarınız için teşekkürler, biraz önce eşimin yanından geldim, cumartesinden bu yana konuşmuyorduk ve bugün telefon açtı öğlen cnm nasılsın vs diye konuşuyor, bende cesaret aldım işyerine gittim ve direk boşanalım böyle yürümüyor dedim, niye diye sordu, ne olduğu ortada senbeni aldatıyorsun dedim, telefonu bilgisayarı vs. söyledim, inkar etti tabi, telefonda konuşmak istemediğim biri olamazmı dedi, bilgisayar ekranını kapatmışsam nolmuş dedi, bunlar içinmi suçluyosun dedi, gezip tozmuyorum gördüğün gibi yoğun çalışıyorum dedi, beş aydır bu işyerine bi çay kahve içmeye geldin mi de şimdi boşanalım diye geliyorsun dedi, beş aydır evin içinde tek başıma gibi yaşıyorum beni yalnızlığa ittin vs. gibi şeyler söyledi, 5 aydır dediği de doğumdan bu yana, işyerinde bunlar konuşulmaz şimdi gidermisin dedi, kibarca kovuldum yani, bu arada odasına girdiğimde telefonla konuşuyodu, ben girince sonra görüşelim diye kapattı, bundan da şüphelendim ben şimdi
b
kucuk bir yer oturdugunuzu ve bu yuzden esinin sizi internet ortami disinda aldatmadigindan emin oldugunuzu soylemissiniz...
buna inaniyor musunuz gercekten?
adam surekli nette haberlesiyor, telefonlasiyor ama yuz yuze hic bulusmuyor?????
hani gectigimiz gunlerde bir gece eve gelmemisti???? o gece ne yapti haberiniz bile yok o yuzden yuz yuze gorusmediklerinden hic emin olamazsiniz...
ben de kucuk yerlerde yasadim ailemle ama yapan yapiyor, aldatma her sekilde yapiliyor...
hem bazen kucuk yerlerde herkes birbirini tanir, erkekler aldatma durumlarinda birbirini idare eder...
kadinlar ise arkadaslarinin kocalarinin bir haltlar karistirdiklarini ogrenseler bile hemen gelip anlatmazlar kadin uzulmesin diye...
ya da aralari iyice bozulursa, bosanirlarsa falan benim uzerime kalmasin diye...
benim kucuk yerde gorduklerim bu yonde...
size kimse aldatildiginizi ispat edince gidip hemen bosanin demiyor tatlim...ama en azindan delil bul...
boyle elin kolun bagli durma...
bir seyler yap...
diger arkadaslarin dediklerine ben katiliyorum yani bir sekilde su bilgisayari eline gecirmelisin...
telefonu da...
mesela esin evdeyken bir telefon gelse, acil bir sey olmus gibi bir haber duysaniz...
esinin evden hemen aninda cikmasi gerekse eli ayagina dolansa da bilgisayarini ya da telefonunu evde unutsa
boyle bir sey planlanabilir bence...
annenle beraber boyle bir sey planlayabilirsiniz canim, sen de esin evden cikinca pcyi alir sifresini cozmeye calisirsin...cozemezsen bile evde bir yere saklarsin esin bulup bilgisayari kullanamaz
off bilmiyorum ama bir seyler yapmalisin boyle durmakla olmaz ki...
b
bende eşimle aynı problemi yaşadım ama teknoloji denilen bişey var mesela bilgisayar şifresi veya yazışma kaydı nerelere girdigini görmen için şifre kırmana bile gerek yok bazı programlar var ücretsiz yüklediginz zamanki bu 2 dk lık bir işlem bu şifresinden tuıtun ekran görüntüsünü sizin belirledigiz msn adresine email. olarak atıyor aynısı tel içinde var ben yaptım ve kuşkuyla ugraşmıyorum artık kimle ne konuşuyor ne yapıyorsa biliyorum kuşku insanı öldürür çünkü biliyorum
5 aydir nasil onu yalniz birakiyormussuz anlamadim???
ayni evde yasiyorsunuz, bebeginiz var iste ne guzel bir hayat. ne istiyormus bey efendi?
cnm doğumdan beri yataklarımız ayrı onu kastediyor yanlız yaşıyorum diye, kendimi bebeğe fazla kaptırdım ben sürekli bebekle ilgileniyorum onu söylüyor, son gelişmelerde eşime açık açık sordum eğer hayatında biri varsa ben 3. şahıs olmak istemiyorum dedim, boşanmaya yanaşmıyor, seni seviyorum, ailemi seviyorum, boşanmak istemiyorum diyor, internette yaptıklarından da geyik olarak sözediyor, ne yapacağımı şaşırdım,
cnm doğumdan beri yataklarımız ayrı onu kastediyor yanlız yaşıyorum diye, kendimi bebeğe fazla kaptırdım ben sürekli bebekle ilgileniyorum onu söylüyor, son gelişmelerde eşime açık açık sordum eğer hayatında biri varsa ben 3. şahıs olmak istemiyorum dedim, boşanmaya yanaşmıyor, seni seviyorum, ailemi seviyorum, boşanmak istemiyorum diyor, internette yaptıklarından da geyik olarak sözediyor, ne yapacağımı şaşırdım,
evet yatakları ayırma konusunda hatalıyım ama aldatmayı haklı çıkarmaz, eşim kesinlikle reddediyor aldatma olayını, ama onu hamilelik artı doğum sonrası 5 ay toplam 1 seneyi aşkındır gözümün görmediği de bir gerçek, bunları yüzüme vurunca rüyadan uyanır gibi oldum, sizce bir şans daha verilebilirmi bu evliliğe herşey yoluna girermi yoksa düzelme imkanı yok mu, ben birşeyleri değiştirebilirmiyim yoksa bütün bunlar eşimin bir bahanesi mi?
hiç bir neden insanı aldatmayı gerektirmezki olabilir hamilelik bir sürec herkes bebekle ugraşırken öyle şeyler yaşıyor eşin anlayışlı olmalı bütün eşler öyle olmalı aslında o süreçte yanında olmalı senin ilgizsizligin sana yapıldıgını idda ettigin gerekçesi olamaz aynı durumu başka bir şekilde kendide yaşıyor olabilirdi ee ne olcak o zaman başka yerlere mi yönelinmeli bence bu yaptıgı hatayı örtpas etmek için kılıf sen bilirsin tabi karar sizin
kesinlikle esininkisi hatasina kilif aramak...
ayrica adam evet seni aldattim diyecek degil ya tabii ki sonuna kadar inkar edecek.
hatta erkeklerin bir lafi vardir ''yatakta yakalansan bile inkar edeceksin'' diye.
ama anlattiklarina gore yuzde yuz aldatma var isin icinde yani bunu biz bile anlayabiliyoruz uzaktan...
sanirim sen ayrilmak istemiyorsun...
istemiyorsan ona bu yaptiklarini nasil odetirim diye dusun bence...hemen barisma yoksa ayni seyi tekrar tekrar yapar yine sen uzulursun
canim arkasa bu program fikrini onerdik fakat esimin bilgisayarini her daim yaninda tasiyor, yapamam dedi :26:
bir sekilde bilgisayarini ele gecirmek gerek once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?