Boşanma kararını bir türlü veremiyorum

işte o yarım saatim bile yok, elinden gelse tuvaletede bilgisayarla girecek,
şifresini bile bilmem zaten

canım yeteri kadar sessiz kalmışsın zaten bence bu adama bi ders vermen şart pc senden ve bebeğinden kıymetli olmamalı geçir kafasına pc yi sonrada koy kapıya bence çıngar çıkarmanın zamanı gelmiş geçiyor bile.ne saygısızlık böyle nette oynaşacak sendende susmanı beklicek ha! yok öyle bi dünya ...insan mutlu olmak hayatı paylaşmak için evleniyor.herkes istediği gibi at koştursun diye değil...

bence de at bilgisayarını camdan aşağıya! vallahi şaka yapmıyorum. at bilgisayarını! ya da sen de aynısını yap. bazen karşındakinin birşeyleri anlaması için aynısını yaşatmak gerekebiliyor!

offff çok zor hakikaten

Canım normalde sessiz sakin biri misin?Eğer genelde sakin bir yapın varsa.Bir gün evde terör estir.Yine şüpelendiğin anlardan birinde (telefon olur msn olur) al bilgisayarı fırlat duvara veya telefonu.Bağır çağır ve artık kesinlikle yapamayacağını bunun son olduğunu boşanmak istediğini söyle....Bak nasıl tutuşacak görürsün.Anladığım kadarıyla eşin şuan kur döneminde ama iş ciddiye binerse yani karşı taraftan gel sinyalini alırsa senin gibi oturup düşünmez emin ol.Ona fırsat verme bence.Bıcak gibi kesip atmasını sağla....Şuan inkar ve arsızlığıyla seni bastırıyor her zamanki erkek hareketleri işte.

Cnm içinde bazı şeylere sen karar vermeden sakın boşanma konusunu dillendirme
Ve aldatıldığından sadece şüpheleniyorsan ve bişey yapman gerektiğine inanıyorsan emin olmadan harekete de geçme.Şüphe insanın içini kemirir durur ama çok da düşünürsen çağırırsın derler ya
Yüce Allahım inşallah hiç birimizi aldatılmakla sınamaz

şu an hiçbişeye karar veremiyorum, hiçbişey düşünemiyorum, beyefendi kendince beni cezalandırıyor, konuşmuyor benimle, dün de eve gelmedi zaten, neredeydi hiç bilmiyorum, inceldiği yerden kopsun

Durumlar vahim anlaşılan (
Eşinin telefonu faturalımı eğer öyleyse tlfn dökümüne bakma imkanın ykmu . yada internet şifresini alıp o şekilde kontrol edebilirisn . .Çevreniz müsait ise uzman birinden yardım alın .Dedektif tutun . . Birde avukata danışın neler yapabileceğiniz hususunda . .Evt çocuğunuz çok küçük .Onun için endişelenmenizi anlıyorum . .Babasızlığın gelecekteki eksilerini düşünerek hareket etmeniz yanlş ama . . .Eğer bu şekilde kendinizi feda ederek çocuğunza bir gelecek hazırlarsanız bana göre yanlş yaparsınız . . büyüdüğünde annesinin kafası karmakarışık belkide babası gzli saklı ilişkiler içnde olmaya devam edicek . Her iki taraf mutsuz. . Bu durumda çocuğunuzun daha kötü şekilde etkileneceğini dşünmüyormuusnuz
Alllah yarıdmcınız olsn

Eşin belli ki birşeyler karıştırıyor...
Eğer boşan(A)mayacaksan bence hiç irdeleme... çünkü çok daha mutsuz olacaksın ve ayrılmayacağın için de boşuna uğraşmış olacaksın...
yok böyle bişey varsa cidden boşanırım diyorsan, bilgisayarına takip programı kuracaksın... bi şekilde bi yolunu bulup.. işe gittiğinde ne bileyim onu oyalayarak filan...
zaten anlattıklarına bakılırsa da çok kısa sürede açık verecektir...
Allah yardımcın olsun ne diyeyim ya, çok zor...

şu an hiçbişeye karar veremiyorum, hiçbişey düşünemiyorum, beyefendi kendince beni cezalandırıyor, konuşmuyor benimle, dün de eve gelmedi zaten, neredeydi hiç bilmiyorum, inceldiği yerden kopsun

bunca yaptığının üstüne eve gelmeyecek kadar da geniş mi bu adam! ne bu rahatlık...

faturaları eve gelmiyor, mailine geliyodur belkide bilmiyorum, çevrem hiç müsait değil küçük bi yerde yaşıyorum, avukata gitsem bile duyulur, boşanmak istediğimden iyice emin olmadan hareket etmek istemiyorum

boşanma kararını daha veremedim, git geller yaşıyorum, bişeyleri var eminim bundan, yazışmaları gözümün önüne gelince ne olacak ki, belkide karar vermemi mi kolaylaştırır, hiç bilemiyorum

bunca yaptığının üstüne eve gelmeyecek kadar da geniş mi bu adam! ne bu rahatlık...

bu kadarda değil dimi, belkide nöbete kalmıştır bilemiyorum, bişey demedi

adam istedigi zaman eve gelmiyor..
telefonu çalıyor herşeyi bilmek zorundamısın diyor..
ne bilgisayar şifresini söyler..
yapman gereken o adamın hükmü altında daha fazla ezilmeden kapının önüne o adamı koymak..:88:
5 aylık çocuguna sen kendinde bakarsın.. işe girer çalışırsın.. en zından gururun yerinde durur başın dik olur. adama bak kendini bişey sandı..
gitsin kimle napıyosa yapsın ondan sonra..

casus program yüklememin imkanı yok, bilgisayarı eşimin bi uzvu gibi, hiç yanından ayırmaz

bu cümleniz çok hoş:)
bence siz hiç hazır değilsiniz ve sevdiğinizden değil sadece yaşayacağınız boşanma sonrası zorlukları düşünerek işin üzerine çok gitmiyorsunuz.

bırak dağıt demek kolay ama böyle şüpheyle nereye kadar

ne yap ne et masraf çıkar buzdolabını yak makinayı kır çaktırmadan evi yak ve adamı borca sok...sanırsam biti kanlanmışş..parası olmayan bir erkeğe o tip kadınlar bye bye der.....acıma çünkü yakın bi zamanda kimse sana acımayacak yemin ediyorum borca sok gözü açılmasın

cnm bi işim var zaten, gül gibi bakarım çocuğuma, ona hiç muhtaç kalmadan asıl sorun o değil, babasız bi çocuk büyütmek beni düşündüren, ben büyütürüm benim için sorun değil ama çocuğum için sorun, ben en çok yalnızlıktan şikayet ederdim, çünkü biz annemle ikimşzdşk sadece başka kimsmiz yoktu, kalabalık ailelere hep özenirdim, çocuklarım böyle olmayacak derdim, kardeşleri olacak, kalabalık mutlu bir aile olacağız derdim, hayallerim hep böyleydi, en çok buna üzülüyorum, çocuğum benim yaşadığım yalnızlığı yaşamasını istemiyorum

evet aynen öyle, boşanmanın sonrası beni düşündüren

cnm, masrafla bi ilgisi yok, eşim beni aldatırken bi masraf yapmıyorki, bilgisayarın başında aldatıyor beni, yaptığı tek masraf internet faturası ödemek, yüzyüze görüşme olmadığından eminim, küçük bir yerde yaşıyoruz, buna cesaret edemez, bundan eminim

Bilgisayari kirma imkanin yokmu?

ayhh bizdede ne insafsiziz cocugunun rizkini gider yine alir o bilgisayardan, bence siz interneti kapattirin , baglatsada yeniden kapattirin, tekrar tekrar kapattirin.
Madem o internette yasam surecek, sizde kendinizi toparlayin ve karra vermekte acele etmeyin cocugunuzu buyutun esinizede o size durdugu mesafade durun..
Ayrilsanizda ayrilmasanizda kendi ekonomik ozgurlugunuzu kazanin, eger calismiyorsaniz.
Esiniz hayatinizin merkezi degil, eger o sizi kendi merkezine korsaydi sizde onu koyardiniz , ve bunun icin cabaliyor ve iciniz aciyor karra vermekte gucluk cekiyorsunuz.
kenddinize ve cocuugnuza odaklanin, su akar yolunu bulur.

çözüm değilki ne bilgisayarı kırmak nede interneti kapattırmak, daha fazla hırslanmasına neden olur,
dediğiniz gibi gider yeni bir bilgisayar alır, internette benim adıma değil zaten kapattıramam

dün eve geldi, hiç yüzüne bakmadım, tek kelime konuşmadım, gittim başka odada oturdum, bakalım ne kadar devam edecek bu durum

şiddet içeren önerileri doğru bulmuyorum. siz şiddet yaparsanız şiddet görürsünüz.

yeni bir hayat kurmak sizin cesaretinizi niçin kırıyor? mesleğiniz yok mu?
ya aileniz?
çevreniz ne der diye mi düşünüyorsunuz yoksa?

ya da aşık mısınız bu adama! aşk yoksa bir ilişkiye katlanmak hafiye gibi iz peşinde koşmak yorar insanı.
Korkmayın hayattan.

canım öncelikle allah sabır versin çok zor.. ve bence de eğer boşanamayacaksan bitiremeyeceksen hiç üstüne gitme, bilip de oturmuş olma.. ama eger gözün yiyorsa ayrılmayı, o zaman ben senin yerinde olsam once pc yi alıp atarım balkondan asagı. herseyın farkındayım daha ileri boyuta tasımadan ya bilg ya ben derim. o da bebegim için son bir sans.. yok daha da uste cıkmaya kalkarsa güle güle.. ama tabıı tum bunları ayrılmayı goze alabiliyorsan yap, alamıyorsan hiç o noktaya taşıma. hakkında en hayırlı neyse o olur dilerim...

adam çok rahat ve seni pek umursamıyor gibi görünüyor bence seni en çok yıkanda bu .kendini affettirmek veya temize çıkarmak gibi bi çabası olması gerekiyor ama adam aksine bide küsüyor anladığım kadarıyla bir işin var zaten ihtiyacın olan tek şey biraz cesaret canım bu olaylar eşinde alışkanlık yapıcak seninle ilişkisini düzeltse bile sen herzaman kuşku içinde olacaksın güven bi kere sarsıldımı olmuyor. evde pc olayı bitti diyelim işyerinde veya dışarda bi şekilde devam edecek devam etmese bile sen hep şüphe duyacaksın.bence biran önce tavrını al hayatı göğüsle.yaaa nerdeyse var ya senin yanında olasım var gelip o adam gününü gösteresim var kendi pişmanlıklarım yüzünden sanırım.bi süre umursamamaya çalış giyin süslen püslen akşama kadar ağlasan bile o gelince kahkalar at arkadaşlarını konuyu komşuyu çağır onun tavırlarının seni bitiremiyeceğini göster ona.gözyaşın işe yaramaz inan..

şüphelenmeniz için bi şeyler yakalamış olmanız gerekir diye düşünüyorum. küçük bi detektiflik oyunu oynasanız. yakalayamaz mısnız ? msni, telefonu, facebooku ? bunlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…