şu an hiçbişeye karar veremiyorum, hiçbişey düşünemiyorum, beyefendi kendince beni cezalandırıyor, konuşmuyor benimle, dün de eve gelmedi zaten, neredeydi hiç bilmiyorum, inceldiği yerden kopsun
Durumlar vahim anlaşılan(
Eşinin telefonu faturalımı eğer öyleyse tlfn dökümüne bakma imkanın ykmu . yada internet şifresini alıp o şekilde kontrol edebilirisn . .Çevreniz müsait ise uzman birinden yardım alın .Dedektif tutun . . Birde avukata danışın neler yapabileceğiniz hususunda . .Evt çocuğunuz çok küçük .Onun için endişelenmenizi anlıyorum . .Babasızlığın gelecekteki eksilerini düşünerek hareket etmeniz yanlş ama . . .Eğer bu şekilde kendinizi feda ederek çocuğunza bir gelecek hazırlarsanız bana göre yanlş yaparsınız . . büyüdüğünde annesinin kafası karmakarışık belkide babası gzli saklı ilişkiler içnde olmaya devam edicek . Her iki taraf mutsuz. . Bu durumda çocuğunuzun daha kötü şekilde etkileneceğini dşünmüyormuusnuz
Alllah yarıdmcınız olsn
Eşin belli ki birşeyler karıştırıyor...
Eğer boşan(A)mayacaksan bence hiç irdeleme... çünkü çok daha mutsuz olacaksın ve ayrılmayacağın için de boşuna uğraşmış olacaksın...
yok böyle bişey varsa cidden boşanırım diyorsan, bilgisayarına takip programı kuracaksın... bi şekilde bi yolunu bulup.. işe gittiğinde ne bileyim onu oyalayarak filan...
zaten anlattıklarına bakılırsa da çok kısa sürede açık verecektir...
Allah yardımcın olsun ne diyeyim ya, çok zor...
bunca yaptığının üstüne eve gelmeyecek kadar da geniş mi bu adam! ne bu rahatlık...
şu an hiçbişeye karar veremiyorum, hiçbişey düşünemiyorum, beyefendi kendince beni cezalandırıyor, konuşmuyor benimle, dün de eve gelmedi zaten, neredeydi hiç bilmiyorum, inceldiği yerden kopsun
adam istedigi zaman eve gelmiyor..
telefonu çalıyor herşeyi bilmek zorundamısın diyor..
ne bilgisayar şifresini söyler..
yapman gereken o adamın hükmü altında daha fazla ezilmeden kapının önüne o adamı koymak..:88:
5 aylık çocuguna sen kendinde bakarsın.. işe girer çalışırsın.. en zından gururun yerinde durur başın dik olur. adama bak kendini bişey sandı..
gitsin kimle napıyosa yapsın ondan sonra..
casus program yüklememin imkanı yok, bilgisayarı eşimin bi uzvu gibi, hiç yanından ayırmaz
bu cümleniz çok hoş:)
bence siz hiç hazır değilsiniz ve sevdiğinizden değil sadece yaşayacağınız boşanma sonrası zorlukları düşünerek işin üzerine çok gitmiyorsunuz.
bırak dağıt demek kolay ama böyle şüpheyle nereye kadar
ne yap ne et masraf çıkar buzdolabını yak makinayı kır çaktırmadan evi yak ve adamı borca sok...sanırsam biti kanlanmışş..parası olmayan bir erkeğe o tip kadınlar bye bye der.....acıma çünkü yakın bi zamanda kimse sana acımayacak yemin ediyorum borca sok gözü açılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?