Boşanma konusunda yardım..

Beyazkedii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
65
20
3
Eşimle boşanıyoruz. Kısaca özetliyim. Evlendikten 1 ay sonra altınları bana sormadan bozdurmuş evinin borcunu kapatmış. Boşanma kararı aldığımızda altınların parasını veririm diyen adam şimdi. Vermem parayı karım bozdurmuş harcamış derim diyor. Evinin borcunun kapandığını gösteririm dediğimdede evi başkasının üzerine geçiririm dedi. Nasıl bir yol izleyebilirim fikir verebilir misiniz.

Bosanirken canavara donuseseler olmaz... Ne alabiliyorsan al catur cutur ye kocanin dedigi gibi. Cok uyanik saniyor kendini.

Düğünde takılan takılar hukuken kadınındır . Düğün cd sini muhafaza altına alın . Onada bunu söylemeyin. Boşanma Davası dışında birde takı davası yoluyla cd sayesinde ispat edebilirsiniz .

Altınları karım bozdurup harcadı evin borcunu da arkadaşımdan elden toplu para alıp kapattım da diyebilir. En güzeli bir avukata danış. Allah yardımcın olsun

Ya ne saf kocan var. Borcu ödediği tarih ve evin satışını yaptığı tarih ortaya çıkmayacak mı sanıyor ?

Dugun takilari nakit ziynet fark etmez kendi rizanla vermiste olsan, kendin bozdurup yemiste olsan senin hakkin yeter ki dugun cdsi ile ispatla
Altinlar konusunda korkma odemek zorunda
Eve de serh koydur satis yapamasin ve lutfen bu sahisla anlasma yoluna gitme

avukata git ve eve tedbir koydur anında koyar ve sana sorulmadan satamaz evlilik içinde alınmış sayılıyor yarısı senin dava 2-3yıl alabilir boşanma da ama eve karşın para talep edersen uzlaştığında daha kısa sürer ve istediğini alırsn

adıda ihtiyati tedbir dir evin borcunu evlilik te ödediğini anlat muhakkak hakkını alırsn asla evi satamaz devir edemez
a bu konuya değindiğiniz iyi olmuş. Düğün cd sini benden gizli evden almış götürmüş. Bugün baktım

Aynı durumu bende yaşadım ve şuan konunuzu takipteyim bende banka dekontları vs bulunuyordu onlarla ispatlamayı düşünüyorum. Sizde eşinizin bu konuşmalarını kayıtta tutun buda bir ispat ama mesaj olması gerekmekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…