- 11 Nisan 2017
- 65
- 20
- 3
- Konu Sahibi Beyazkedii
-
Yani bu yeterli olur değil mi tamam teşekkür ediyorum :) her ihtimale sormak istedimEvin satış tarihi belli olacak sonuçta,ayrıca evin borcunun bitirildiği tarih de belli.
Tamam bu beni korkutmuştu teşekkür ediyorum:)borcu kapattığı tarih ortada
evliyken de satış yaparsa zaten herşey ortada
Altınları karım bozdurup harcadı evin borcunu da arkadaşımdan elden toplu para alıp kapattım da diyebilir. En güzeli bir avukata danış. Allah yardımcın olsunEşimle boşanıyoruz. Kısaca özetliyim. Evlendikten 1 ay sonra altınları bana sormadan bozdurmuş evinin borcunu kapatmış. Boşanma kararı aldığımızda altınların parasını veririm diyen adam şimdi. Vermem parayı karım bozdurmuş harcamış derim diyor. Evinin borcunun kapandığını gösteririm dediğimdede evi başkasının üzerine geçiririm dedi. Nasıl bir yol izleyebilirim fikir verebilir misiniz.
Eşimle boşanıyoruz. Kısaca özetliyim. Evlendikten 1 ay sonra altınları bana sormadan bozdurmuş evinin borcunu kapatmış. Boşanma kararı aldığımızda altınların parasını veririm diyen adam şimdi. Vermem parayı karım bozdurmuş harcamış derim diyor. Evinin borcunun kapandığını gösteririm dediğimdede evi başkasının üzerine geçiririm dedi. Nasıl bir yol izleyebilirim fikir verebilir misiniz.
Aynen öyle malesef. Saygı sevgi kalmadı çünkü artık bu kadar yüzsüzleşti. Saygı ile bitseydi istemeyecektim birşeyBosanirken canavara donuseseler olmaz... Ne alabiliyorsan al catur cutur ye kocanin dedigi gibi. Cok uyanik saniyor kendini.
adıda ihtiyati tedbir dir evin borcunu evlilik te ödediğini anlat muhakkak hakkını alırsn asla evi satamaz devir edemez
a bu konuya değindiğiniz iyi olmuş. Düğün cd sini benden gizli evden almış götürmüş. Bugün baktımDugun takilari nakit ziynet fark etmez kendi rizanla vermiste olsan, kendin bozdurup yemiste olsan senin hakkin yeter ki dugun cdsi ile ispatla
Altinlar konusunda korkma odemek zorunda
Eve de serh koydur satis yapamasin ve lutfen bu sahisla anlasma yoluna gitme
a bu konuya değindiğiniz iyi olmuş. Düğün cd sini benden gizli evden almış götürmüş. Bugün baktım
Eşimle boşanıyoruz. Kısaca özetliyim. Evlendikten 1 ay sonra altınları bana sormadan bozdurmuş evinin borcunu kapatmış. Boşanma kararı aldığımızda altınların parasını veririm diyen adam şimdi. Vermem parayı karım bozdurmuş harcamış derim diyor. Evinin borcunun kapandığını gösteririm dediğimdede evi başkasının üzerine geçiririm dedi. Nasıl bir yol izleyebilirim fikir verebilir misiniz.
Mahkemede görüşürüz de gül geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?