Boşanma miladı sonrası

girlpower12

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
106
60
13
32
üyeler merhaba şu an boşanma sürecindeyim. Çalışmıyorum. ailemin evine geleli 4 ay oldu. Kararım net ve kesin barışma durumuda yok. sorularım şöyle boşanmış olanlara soruyorum bu süreci nasıl atlattınız bir. Benim bir işim yok şu an lisans mezunuyum ve kamuda bir işe girmeye çalışıyorum. Gelecek kaygısı karamsarlık umutsuzluk hat safhada. zaman herseyin gercekten ilacı mı iki ha bu arada çocuğum yok. Bir diğer öğrenmek istediğim aranızda hele bir boşan ondan sonra ikinci evliliği düşünürsün tarzında yorumlar olacak biliyorum çocuğum yok şuan zaten evlilik değil derdim üç dört sene düşünüyorum 26 yaşındayım. İkinci evliliğini yapıp mutlu olanlar var mı? erkeklerin çoğu hatta aileleri bu durumu reddediyor ama siz bunu olgunlukla karşılayan bir insan ile karşılaşabildiniz mi benim durumumda olanlar ne aşamada bunu öğrenmek istiyorum. Önce bir iş sonra bir eş düşünüyorum. Etrafınızda ya da siz de olumlu örnekler olup paylaşanınız olursa sevinirim.

Gencmıssın ne olduda bosanma surecıne gırdınuz kac yıl evli kaldınız. Allah sabır versın ama gercekten suan iş hayatını bıle dusunmek erken bı bosann kendınıze bıraz zaman verın toparlanın sonra ısı em son esı dusunursunz uzuluyorum onlar ıcın ısımızı gucunuzu aılemızı memlketımıxı bırakıyoruz sonra kendımızı kapı onunde buluyoruz en verımlı zamanlarımzda en baharımızda. Haketmedıgımz seyleru yasıyoruz. Sızın ıcın cok uzuldum bellıkı hıc arayıp sormadılar

8 ay evli kaldım şiddet vardı davayı ben açtım en kısa bu şekilde sizinde başınızdan geçmiş belli ki daha fazla geç olmadan işi erteleyemem zaten iki yılım gitti

8 ay evli kaldım şiddet vardı davayı ben açtım en kısa bu şekilde sizinde başınızdan geçmiş belli ki daha fazla geç olmadan işi erteleyemem zaten iki yılım gitti
Bızde buyuk tartısma oldu ama oyle bosanma falan ıkımzdende cıkmaz. Bende 11 aylık evlıyım hakınzda hayırlısı olsun. Ya ınsankıktan cıkıyolar bazen malesef iyi kararlıymıssınz. Ama dedigim gibi hala bosanma surecındesınz nolur nolmaz karsı taraf ugrasır falan tam kendınızd gelıyorkdn tekrar cokuntuyd girmeyin dıye once bosanın gerısı allah kerımdır

iş kısmı için söyleyebilirim. kpss ve kurum sınavlarına çalışacaksanız bu epey zorlu bir süreç. kendinize bir kurum belirleyin ve konsantre bir şekilde çalışın. zaten düşünmeye zamanınız kalmaz.

yok uğraşmaz oda boşanmak istiyor. ne güzel siz de öyle bişey olmaması zamanla oturur daha yenisiniz dert etmeyin

Allah yardımcın olsun.. Biraz zaman ver kendine. Rahatla. Bu arada mezun olduğun bölüm ne?

teşekkürler sosyal bilgiler bölüm

Öğretmensiniz o zaman. Güzel bir mesleğiniz var.
Şimdiden sıkı bir çalışma temposuna girin. Size olumsuz şeyler düşünecek vaktiniz olmasın. Her şey gönlünüzce olsun inşallah.

Bu arada kadın bir tanıdığım ikinci evliliğini yaptı. Evlendiği erkek hiç evlenmemişti. Ailesi de kadını seviyordu. Herhangi bir sıkıntıları olmadı. Umudunuz hiç kaybolmasın. Sadece kendinizi boşlukta bulup yanlış bir erkekle ilişki kararı vermeyin, dikkatli olun.

Ben de boşanma sürecindeyim şu an. Bir de 11 aylık kızım var.
Çalışıyorum zaten, ücretsiz izindeyim. Gelecekle ilgili tek amacım çalışıp, para kazanıp, kızımla vakit geçirmek. Onu yetiştirmek.

Evliliği hemen düşünmüyorum demissiniz ama baya düşünüyorsunuz. Daha boşanmadan bunu dusunebilmeniz gerçekten iyi değil. Karşınıza çıkacak her erkeğe evlenme niyetiyle yaklaşacaksınız bilinç dışı olarak. Karşınızdakiler size o niyetle gelmeyebilir. İnsan duygusal boşluğa düşüyor sanırım boşanma sonrası. burada okuduğum konulara bakarak söylüyorum bunu. kendinize dikkat edin lütfen, psikolojinizi etkileyecek yaşamınızı etkileyecek acele kararlar vermeyin bu süreçte.

çevremde evlenip boşanmış çok insan var. çocuksuz olanları daha şanslı görüyorum kendi adima. kendilerine odaklanma fırsatı yakalayabiliyorlar.

boşanıp tekrar evlenip mutlu olanlar da var etrafımda. herkesin ailesi bunu sorun edecek diye birsey yok. öyle düşünen varsa da çıkartın hayatınızdan. çevrenizde tutmayın öyle insanları.

ama tekrar evlenince de mutluluk garantisi yok sizin de bildiğiniz gibi...
zamana bırakın bence. Evliliği kafanıza takıntı ederseniz yanlış kararlar vermeniz işten bile değil.

İs yaşamınızda da dilerim istediğiniz başarıya ulaşırsınız.

hayırlı olsun sizin icin..

Son düzenleme:
çok akıllıca yazmışsınız ben de öyle düşünüyorum sağolun

tanıdığınızın özelliklerinden biraz bahsedermisiniz.

Akışına bırakin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…