- 6 Ağustos 2019
- 106
- 60
- 13
- 32
- Konu Sahibi girlpower12
-
umutsuzluğumu yenmeye çalışıyorum anlayana tabi.Bence hele bi boşan.
Hele bi işe başla. Düzenini kur.
Ondan sonra mutlu evlilik araştırması yap. Tamam evlenmeyeceksin ama araştırma yapman için de erken...
8 ay evli kaldım şiddet vardı davayı ben açtım en kısa bu şekilde sizinde başınızdan geçmiş belli kiGencmıssınne olduda bosanma surecıne gırdınuz kac yıl evli kaldınız. Allah sabır versın ama gercekten suan iş hayatını bıle dusunmek erken bı bosann kendınıze bıraz zaman verın toparlanın sonra ısı em son esı dusunursunz uzuluyorum onlar ıcın ısımızı gucunuzu aılemızı memlketımıxı bırakıyoruz sonra kendımızı kapı onunde buluyoruz en verımlı zamanlarımzda en baharımızda. Haketmedıgımz seyleru yasıyoruz. Sızın ıcın cok uzuldum bellıkı hıc arayıp sormadılar
Bızde buyuk tartısma oldu ama oyle bosanma falan ıkımzdende cıkmaz. Bende 11 aylık evlıyım hakınzda hayırlısı olsun. Ya ınsankıktan cıkıyolar bazen malesef iyi kararlıymıssınz. Ama dedigim gibi hala bosanma surecındesınz nolur nolmaz karsı taraf ugrasır falan tam kendınızd gelıyorkdn tekrar cokuntuyd girmeyin dıye once bosanın gerısı allah kerımdır8 ay evli kaldım şiddet vardı davayı ben açtım en kısa bu şekilde sizinde başınızdan geçmiş belli kidaha fazla geç olmadan işi erteleyemem zaten iki yılım gitti
yok uğraşmaz oda boşanmak istiyor. ne güzel siz de öyle bişey olmaması zamanla oturur daha yenisiniz dert etmeyinBızde buyuk tartısma oldu ama oyle bosanma falan ıkımzdende cıkmaz. Bende 11 aylık evlıyım hakınzda hayırlısı olsun. Ya ınsankıktan cıkıyolar bazen malesef iyi kararlıymıssınz. Ama dedigim gibi hala bosanma surecındesınz nolur nolmaz karsı taraf ugrasır falan tam kendınızd gelıyorkdn tekrar cokuntuyd girmeyin dıye once bosanın gerısı allah kerımdır
çocuk istediğim için o kadar beklemeyide düşünmüyorum açıkcasıhem gencsin hem okumussun hem cocugun yok. asiri sanslisin, kiymetini bil.
ikinciye evlenmedim hala bekarim
tadini cikariyorum simdilik ustelik 35 yasindayim.
benden kaynakli bir sikinti yuzunden cocugum olmadi. cocukla ilgili hayalim pek kalmadi buyuzden.çocuk istediğim için o kadar beklemeyide düşünmüyorum açıkcası
teşekkürler sosyal bilgiler bölümAllah yardımcın olsun.. Biraz zaman ver kendine. Rahatla. Bu arada mezun olduğun bölüm ne?
kusuruma bakmayın siz benim olur mubenim
benden kaynakli bir sikinti yuzunden cocugum olmadi. cocukla ilgili hayalim pek kalmadi buyuzden.
allah gonlunuze gore versin.
yok estagfurullah. insallah sizin her dilediginiz olur. once mutluluk sonra cocukkusuruma bakmayın siz benim olur mu
teşekkürler sosyal bilgiler bölüm
çok akıllıca yazmışsınız ben de öyle düşünüyorum sağolunÖğretmensiniz o zaman. Güzel bir mesleğiniz var.
Şimdiden sıkı bir çalışma temposuna girin. Size olumsuz şeyler düşünecek vaktiniz olmasın. Her şey gönlünüzce olsun inşallah.
Bu arada kadın bir tanıdığım ikinci evliliğini yaptı. Evlendiği erkek hiç evlenmemişti. Ailesi de kadını seviyordu. Herhangi bir sıkıntıları olmadı. Umudunuz hiç kaybolmasın. Sadece kendinizi boşlukta bulup yanlış bir erkekle ilişki kararı vermeyin, dikkatli olun.
tanıdığınızın özelliklerinden biraz bahsedermisiniz.Öğretmensiniz o zaman. Güzel bir mesleğiniz var.
Şimdiden sıkı bir çalışma temposuna girin. Size olumsuz şeyler düşünecek vaktiniz olmasın. Her şey gönlünüzce olsun inşallah.
Bu arada kadın bir tanıdığım ikinci evliliğini yaptı. Evlendiği erkek hiç evlenmemişti. Ailesi de kadını seviyordu. Herhangi bir sıkıntıları olmadı. Umudunuz hiç kaybolmasın. Sadece kendinizi boşlukta bulup yanlış bir erkekle ilişki kararı vermeyin, dikkatli olun.
Akışına bırakin..üyeler merhaba şu an boşanma sürecindeyim. Çalışmıyorum. ailemin evine geleli 4 ay oldu. Kararım net ve kesin barışma durumuda yok. sorularım şöyle boşanmış olanlara soruyorum bu süreci nasıl atlattınız bir. Benim bir işim yok şu an lisans mezunuyum ve kamuda bir işe girmeye çalışıyorum. Gelecek kaygısı karamsarlık umutsuzluk hat safhada. zaman herseyin gercekten ilacı mı iki ha bu arada çocuğum yok. Bir diğer öğrenmek istediğim aranızda hele bir boşan ondan sonra ikinci evliliği düşünürsün tarzında yorumlar olacak biliyorum çocuğum yok şuan zaten evlilik değil derdim üç dört sene düşünüyorum 26 yaşındayım. İkinci evliliğini yapıp mutlu olanlar var mı? erkeklerin çoğu hatta aileleri bu durumu reddediyor ama siz bunu olgunlukla karşılayan bir insan ile karşılaşabildiniz mi benim durumumda olanlar ne aşamada bunu öğrenmek istiyorum. Önce bir iş sonra bir eş düşünüyorum. Etrafınızda ya da siz de olumlu örnekler olup paylaşanınız olursa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?