Boşanma miladı sonrası

Şöyle ki bu evlilik tamamen benim kararımdı yani hayatımı ben mahvettim. Yorumunuz için tesekkür ederim. Hak verdiğim yapıcı bir yorum olmuş sağolun. Farklı bir taraftan bakmamı sağladınız.
hayatınızı mahvetmiş sayılmazsınız bence zararın neresinden dönersen kardır. umarım doğru kişilerle karşılaşırız hepimiz.

Allah razı olsun canım benim senden aklına geldikçe hep et olur mu sadece bugün değil
Her vakit olmasada muhakkak namazın bir vaktinde tüm mümin kardeşlerime dualarımda yer veririm canım senin düşüncelerin bendede ara ara oluyordu şimdide karşıma çıkınca yazmak istedim hergün dua edeceğim

Mune bu yorumu yazanın hesabını kapatırmısın kendisi kadın değil erkek sanırım çok terbiyesiz ve gereksiz bir yorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Umut oldunuz resmen. Boşanma sürecindeyim ben de. İlk eşinizden neden boşanmıştınız peki? Aldatma şiddet vs gibi şeylermi çok özel değilse?

Umut oldunuz resmen. Boşanma sürecindeyim ben de. İlk eşinizden neden boşanmıştınız peki? Aldatma şiddet vs gibi şeylermi çok özel değilse?
Ben Çorumluyum o Ünyeliydi açıkçası psikolojik olarak çok yıprandım biz 4 kişilik bir aileyiz evimizde tartışma kavga küfür annem babam yansıtmadan yetiştirdi ben oraya gidip aile ortamına girince tabi evlendikten sonra şok oldum ana oğul
ağız kavgası yapıyorlar argo kelimeler hepsi birbirine alışamadım garipsedim yaşam tarzı kültür farklılığı vardı onların aile ortamı karışık ve huzursuzdu herkes mutsuz anlayacağın maddi geliri iyiydi ama para vermezdi açıkça sorun etmezdim varlıklı ailem var sağolsunlar tok yetiştirdiler bugün varsa yarın olmayabilir ona göre hayatımızı devem ettirelim vs. ne olursa olsun her yönden bir ortak noktamız yoktu gözüde pek iyi değildi herkesin orasına burasına bakardı ama geçerli bi sebep değildi boşanmak için tabi 2 yılın içince hergün onu anlayamadığımdan dolayı mutsuzdum ve küs oluyorduk çok dua ettim Allahım bana boşanmak için bir sebep ver diye Rabbim göstercekya sahte hesap açıp komşuma kadar yasaklanmış ama ne msjlar hemen ekran resmî çektim sebebim oldu ya canım yazarken aklıma geliyorda İnan çok zor durum kaç defa gittim geldim sayısını bile unuttum nasıl geçti anlayamadım geçmez dediğim o mutsuz günler uzun oldu bunaltmadım inşallah gece gece gaza geldim yazdıkça yazdım

Boş
Boşanma sebeplerimiz aynı bir de ben de şiddet de vardı

Çok teşekkür ederim mesajın için. Bunaltmak olur mu.. okadar ihtiyacımız var ki bizim konuşmaya... Bendeki en büyük korku allahım bu eşime katlanayım mı. Belki ikinci evliliğim daha beter olucak. Belki daha kötüsü çıkacak karşıma. Ben bidaha insanlara nasıl güvenicem. Bu korkum şuan kafamda.

Ya canım kafada bitirmek eylemini inşallah kısaca açıklarım 2 yıl evliliğimde evim eşyalarım çok güzel ve değerliydi hep onları severdim temizlik yapardım her ünyeyi terk ettiğimde boşanmak için çok ağlardım evime eşyalarıma ne olursa olsun eşime ya anlatamam gözüm hep orda kalırdı sonra ben mi sorunluyum deyip kendimi suçlar geri dönerdim 2 yıl böyle hep gel gitler oldu ailem geldi aramızı yapmaya geri gitti ya çok şeyler var her neyse.. Allahım o sebebi gösterdiya işte 5 gün 3 paket sigara içtiğimi hatırlıyorum ağlaya ağlaya sabahlara kadar sonra yatağı ayırdım 5 gün kaldım o evde 6. Günün sabahı biletimi aldım duşuma girdim dedim senin daha güzel evin olcak bundan daha güzel eşyaların olacak daha mutlu yuvan olcak tartışsan bile saygın bitmeyecek diye kendime telkin verdim altınlarımı kıyafetlerimi dahi ona bağışladım hiç birisinde gözüm kalmadı Çorum’a geldiğimde hiç ağlamadım hemen açtım gelinlik resimlerine baktım bidahaki düğünümde bundan giycem dedim çevrem umutsuz vaka gözüyle baksada aldırış bile etmedim boşveeeer kızlar hayat sizin hayatınız bir kadın olarak güçlü durun ağlamayın kimsenin yanında acındırmayın normal sevgiliden ayrılmış gibi haraket edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…