- Konu Sahibi girlpower12
-
hayatınızı mahvetmiş sayılmazsınız bence zararın neresinden dönersen kardır. umarım doğru kişilerle karşılaşırız hepimiz.Şöyle ki bu evlilik tamamen benim kararımdı yani hayatımı ben mahvettim. Yorumunuz için tesekkür ederim. Hak verdiğim yapıcı bir yorum olmuş sağolun. Farklı bir taraftan bakmamı sağladınız.
Allah razı olsun canım benim senden aklına geldikçe hep et olur mu sadece bugün değilAmin kuzucum bu gece dualarımda sanada yer vereceğim
Evet canım hakkında hayırlısı olsunAğzına sağlık. Söylediklerine katılıyorum. Allah büyüktür. Her şey nasip
Amin inşallahhayatınızı mahvetmiş sayılmazsınız bence zararın neresinden dönersen kardır. umarım doğru kişilerle karşılaşırız hepimiz.
Her vakit olmasada muhakkak namazın bir vaktinde tüm mümin kardeşlerime dualarımda yer veririm canım senin düşüncelerin bendede ara ara oluyordu şimdide karşıma çıkınca yazmak istedim hergün dua edeceğimAllah razı olsun canım benim senden aklına geldikçe hep et olur mu sadece bugün değil
Beni anladın ya o bile yeter aslında tesekkür ederimHer vakit olmasada muhakkak namazın bir vaktinde tüm mümin kardeşlerime dualarımda yer veririm canım senin düşüncelerin bendede ara ara oluyordu şimdide karşıma çıkınca yazmak istedim hergün dua edeceğim
Her zaman bunaldığın sıkıştığın herzman yazabilirsin rica ederimBeni anladın ya o bile yeter aslında tesekkür ederim
yok canım ne erkeği allah korusun gereksiz bi lr yoruma gereksiz bir cevap verdim lezim benMune bu yorumu yazanın hesabını kapatırmısın kendisi kadın değil erkek sanırım çok terbiyesiz ve gereksiz bir yorum
Ben şikayet ettimMune bu yorumu yazanın hesabını kapatırmısın kendisi kadın değil erkek sanırım çok terbiyesiz ve gereksiz bir yorum
Allah razı olsun insan gibi insanmışsın yazarım arada hal hatır sorarımHer zaman bunaldığın sıkıştığın herzman yazabilirsin rica ederim
Allah razı olsun güzel insanAllah razı olsun insan gibi insanmışsın yazarım arada hal hatır sorarımAllah'a emanet ol.
Valla senin ne olduğun belli değilyok canım ne erkeği allah korusun gereksiz bi lr yoruma gereksiz bir cevap verdim lezim ben
Valla senin ne olduğun belli değil
Umut oldunuz resmen. Boşanma sürecindeyim ben de. İlk eşinizden neden boşanmıştınız peki? Aldatma şiddet vs gibi şeylermi çok özel değilse?İstediğin cevabı vereyim sana canımöncelikle 2 yıl bir evliliğim oldu anlaşamadık ayrıldık babamın gelir düzeyi çok şükür iyiydi çalışmak iş aramak vs. uğraşmadım. Öncelikle bekar birisiyle evleneceğimi düşünmezdim o mutsuz yuvayı terk edip babamın evine geldiğim gün gelinlik resimlerine baktım pozitif düşündüm etrafın akrabanın ne söylediği açıkçası umrumda olmadı üzülende oldu yazık diye suratıma bakanda zaten bakışından anlıyorsun. Üniversite bitti 22 yaşında evlendim 24 yaşında ayrıldım. Ayrıldığım gün beni çok seven bir liseli sevgilim vardı 9 yıl beraberdik onu terk ettim ama o bana çok bağlıydı evlendiğimi duyduğu gün kahrolmuştu eminim buna vazgeçirmek için çabaladı ama ben onu umursamadım asla evlenmem seninle derdim ha birde işinde başarılı kariyer sahibi yakışıklıydıda çok sevmesi bunalttı beni Allahım o kadar büyük ki herkes böyle sever ilgilenir sanmıştım yanılmışım ayrıldığımı duyunca ne olursa olsun seninle evlencem dedi olmaz dediysemde kararından caymadı ailesi istemedi tabi neden terkettide başkasıyla evlendi diye ama o hiç yılmadı sevgisinin arkasında durdu 1 yıl sonra evlendik şimdide 2. Yılımız bitti çok şükür görümcem yok 2 Eltim var en çok beni severler onlarla hiç anlaşamazlar. Umudunu asla yitirme hem zor hemde çok güzel günler seni bekliyor şuan 27 yaşındayım ha şuda var tartışmamız olmuyor değil oluyor ama sonu güzel barışması bile zevkli şuandada yeni duydum kayınvalideminde ikinci evliliğiymiş sır gibi saklanıyor bir kaç akrabasından duydum kayınpederim o zaman bekarmış ya canım seni seven çıkarsa karşına o bir yolunu bulur sevginin önüne hiçbir engel geçemez düğünüm bile ilk defa düğünümmüş gibi oldu kuşak bile takıldı sana söyleyebileceğim umudunu yitirme biraz uzun oldu ama arkadaşlarınla annenin arkadaş çevresiyle takıl kendini dinleme ben öyle yaptım hakkında hayırlısı olsun bol bol dua et
Ben Çorumluyum o Ünyeliydi açıkçası psikolojik olarak çok yıprandım biz 4 kişilik bir aileyiz evimizde tartışma kavga küfür annem babam yansıtmadan yetiştirdi ben oraya gidip aile ortamına girince tabi evlendikten sonra şok oldum ana oğulUmut oldunuz resmen. Boşanma sürecindeyim ben de. İlk eşinizden neden boşanmıştınız peki? Aldatma şiddet vs gibi şeylermi çok özel değilse?
Boşanma sebeplerimiz aynı bir de ben de şiddet de vardıBen Çorumluyum o Ünyeliydi açıkçası psikolojik olarak çok yıprandım biz 4 kişilik bir aileyiz evimizde tartışma kavga küfür annem babam yansıtmadan yetiştirdi ben oraya gidip aile ortamına girince tabi evlendikten sonra şok oldum ana oğul
ağız kavgası yapıyorlar argo kelimeler hepsi birbirine alışamadım garipsedim yaşam tarzı kültür farklılığı vardı onların aile ortamı karışık ve huzursuzdu herkes mutsuz anlayacağın maddi geliri iyiydi ama para vermezdi açıkça sorun etmezdim varlıklı ailem var sağolsunlar tok yetiştirdiler bugün varsa yarın olmayabilir ona göre hayatımızı devem ettirelim vs. ne olursa olsun her yönden bir ortak noktamız yoktu gözüde pek iyi değildi herkesin orasına burasına bakardı ama geçerli bi sebep değildi boşanmak için tabi 2 yılın içince hergün onu anlayamadığımdan dolayı mutsuzdum ve küs oluyorduk çok dua ettim Allahım bana boşanmak için bir sebep ver diye Rabbim göstercekya sahte hesap açıp komşuma kadar yasaklanmış ama ne msjlar hemen ekran resmî çektim sebebim olduya canım yazarken aklıma geliyorda İnan çok zor durum kaç defa gittim geldim sayısını bile unuttum nasıl geçti anlayamadım geçmez dediğim o mutsuz günler uzun oldu bunaltmadım inşallah gece gece gaza geldim yazdıkça yazdım
Çok teşekkür ederim mesajın için. Bunaltmak olur mu.. okadar ihtiyacımız var ki bizim konuşmaya... Bendeki en büyük korku allahım bu eşime katlanayım mı. Belki ikinci evliliğim daha beter olucak. Belki daha kötüsü çıkacak karşıma. Ben bidaha insanlara nasıl güvenicem. Bu korkum şuan kafamda.Ben Çorumluyum o Ünyeliydi açıkçası psikolojik olarak çok yıprandım biz 4 kişilik bir aileyiz evimizde tartışma kavga küfür annem babam yansıtmadan yetiştirdi ben oraya gidip aile ortamına girince tabi evlendikten sonra şok oldum ana oğul
ağız kavgası yapıyorlar argo kelimeler hepsi birbirine alışamadım garipsedim yaşam tarzı kültür farklılığı vardı onların aile ortamı karışık ve huzursuzdu herkes mutsuz anlayacağın maddi geliri iyiydi ama para vermezdi açıkça sorun etmezdim varlıklı ailem var sağolsunlar tok yetiştirdiler bugün varsa yarın olmayabilir ona göre hayatımızı devem ettirelim vs. ne olursa olsun her yönden bir ortak noktamız yoktu gözüde pek iyi değildi herkesin orasına burasına bakardı ama geçerli bi sebep değildi boşanmak için tabi 2 yılın içince hergün onu anlayamadığımdan dolayı mutsuzdum ve küs oluyorduk çok dua ettim Allahım bana boşanmak için bir sebep ver diye Rabbim göstercekya sahte hesap açıp komşuma kadar yasaklanmış ama ne msjlar hemen ekran resmî çektim sebebim olduya canım yazarken aklıma geliyorda İnan çok zor durum kaç defa gittim geldim sayısını bile unuttum nasıl geçti anlayamadım geçmez dediğim o mutsuz günler uzun oldu bunaltmadım inşallah gece gece gaza geldim yazdıkça yazdım
İyiki boşanmışsın. İnş hakkında hayırlısı olur inş hayatının aşkını bulursun. Evet yalnızlıkta güzel ama.. aşk sevgi bunlar çok yüce duygular ve insan doğru kişiyi bulmak istiyor bunda ayıp bi durum yokBoş
Boşanma sebeplerimiz aynı bir de ben de şiddet de vardı
Ya canım kafada bitirmek eylemini inşallah kısaca açıklarımUmut oldunuz resmen. Boşanma sürecindeyim ben de. İlk eşinizden neden boşanmıştınız peki? Aldatma şiddet vs gibi şeylermi çok özel değilse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?