Boşanma miladı sonrası

Yaa süpersiniz çok teşekkür ederim yorumun için. Ne kadar güçlü ve karakterlisiniz. Bakış açınızı duruşunuzu çok beğendim. Sizi kaybeden çok şey kaybetmiş. İnş o da kendi karakterinde bi kadın bulur. Sağda solda arkadaşında komşusunda gözü olan bi kadında. Sizin de mutluluğunuz daim olsun

Kııııız yoooook ne korkusu yer gök dua ile sadece doğru insanı bulmak istiyorsan sana bir fikir vereyim Eminim ilk eşlerimizde şunu yapmışdır nişanlılık sevgililik döneminde kendini belli etmiştir erkek kişisi yalnız görmek istemedik düzelir aman ne olcak şu bu... ama öyle değil düzelmeeeez kuzum kesinlikle düzelmez ikinci evliliğinde mantıkla yaklaş gözlemle para harcamasına ailesi hakkında anlattıklarına çevresine tutumuna öncelikle arkadaşına sadece gözlemle derim uymadımı düzelir değişir deme hadi yoluna de gitsin

Bitanem teşekkür ederim canım ya kııız eşyaların üstüne benden 3 ay sonra hemen evlendi kızda onları kullanıyor mutsuzmuş o zaman duyuyordum çokta tın inanki Rabbim herşeyin en güzelini veriyor 1 yıl içinde hayatım değişti evim oradakinden daha güzel mobilyalarım desen öyle ya küssekte tartışsakta eşim ben yatağa girince hemen uyurken dönüp bana sarılır uyuruz istediğim anlatmak istediğim duygu bu küs olsak bile sarılması dünyaları veriyor bana çok şükür Rabbime İnan bunların hepsi geçecek zaman geçmiyor gibi görünüyor ama öyle hızlıki bir güne hiçbir şey yetişmiyor hayatını olumsuz insanla bi yastıkta çürütme kuzum

İnan bana yalnız değilsin benim de korkularım var tek temennim Allahın hakkımızda hayırlısını verip imtihanımızı kolaylaştırması

Şimdi bu hissettiklerinin hepsi normal.Kısa süre önce başlattığın hayatı çok uzun vade için planlamıştın ama olmadı.Hayat seni bi yerden aldı başka bir yere koydu ve dediki hadi burdan devam et.Bu süreçte bir çok zorluk çıkacak karşına Belki istediğin işe giremeyeceksin ama emin ol bir gün herşey yoluna girecek.Benim bu şekilde oldu lisans mezunuydum boşanma sürecinde hiçbirşeye konstre olamadım sınavlara hazırlanamadım alakasız bir sürü işte çalıştım.Binbir zorlukla girdiğim kamuda ki işimden istafa ettim evlendikten sonra.Allahıma çok şükür çok mutluyum.Tabi bunlar bir anda olmadı çok kötü zamanlar geçirdim ama şimdi diyorum ki iyi ki o kötü zamanlardan geçmişim ve şu anki yaşamıma çıkarmış o yolculuk beni.Allahım yardımcın olsun umarım herşey en kısa sürede yoluna girer.Bu süreçte piskolojini sağlam tutmaya bak en önemlisi bu Ve geçmişi düşünüp sorgulama neden böyle oldu diye.Bunu yaşaman gerekiyordu Ve yaşadın inşallah geçtiğin bu kötü yol seni de şu anda hayal bile edemeyeceğin güzelliklere çıkarır.Ben bu tarz hikayelere çok üzülüyorum uzun uzun anlatıp umut olmak istiyorum herkese ama sonuçta kısıtlı hayatımızı anlatmak.GEÇECEK bu günler Allah’ımın izniyle

İdolümsün

Allah razı olsun çok tesekkür ederim

Neden bu acelecilik anlayamadim? Intikam mi ? Kocasiz yasayamamakmi?

yok canım ne erkeği allah korusun gereksiz bi lr yoruma gereksiz bir cevap verdim lezim ben

@Mune bu yorumu yazanın hesabını kapatırmısın kendisi kadın değil erkek sanırım çok terbiyesiz ve gereksiz bir yorum

Erkek mi değil mi bilmem ama A ayran_32 ile Aybush aynı kişi ... Kendi hesbaı ile yazamadıklarını ikinci üyelik alıp yazmak istemiş ...

Merhaba ;

Boşanıp ikinci evliliğini yapan 4 tane kuzenim var. Hepsi birbirinden mutlu Allah mutluluklarını arttırsın.Benım rahmetli annemle, rahmetli babamında ikisininde ikinci evlilikleriydi.. Ve öyle cok mutlu oldular ki herşeye rağmen.. Bir arkadaşım var Eşiyle boşandı sonra aynı kişiyle ikinci kere evlendi Aile faktörü etkiliydi boşanmasında devreden çıkardılar şimdi çok mutlular.

Evlilik şans işi olduğuna tamamen katılıyorum.Kariyer de yaparsınız düzende kurarsınız.. Kararınız net ise sadece arkanıza dönüp bakmayın ve hayıflanmayın.. Sadece karşı tarafı suçlamayın, Bütün suçu kendinize de yıkmayın.. karşınızdakini göğe kendinizi yere koymayın.. Yada tam aksini.. Hesaplaşmayı bırakın Boşanın kurtulun.. Tamamen size bağlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…