Maşallah allahım daha daha iyi etsin size herşey bundan sonra daha güzel olsun inşİşim gücüm mesleğim yokken, hala okurken, üzerimdeki ceketle çıktım evden. Aile evime geldiğimde ayağıma giyecek çorabım yoktu. Bütün ailem bana bakıp bakıp çoğu zaman ağladı, kahırlandı ama ben mutluydum. Mutluydum, huzurluydum, o cehennemden kurtulmuştum. Uymaca akıllı, sapık bir anakuzusundan, onun ailesinden kurtulmuştum. Tabi yakamdan kolay düşmeye niyetleri yok, çekişmeli davam hala sürüyor. 1.5 sene evli kaldım, boşanma davası açılalı 1 seneyi geçti. Düşün, evli kaldığım seneden çok boşanmak için zaman harcıyorum.
Herkese rest çektim, bu toplum algıları bilmem neler. Arada sinirlenmiyor muyum? Elbette. Ama cevabım belli, yine olsa yine boşarım o lümpeni, döne döne dans ede ede boşarım hem de. Keşke sabretmeseydim de ilk hatasında boşasaydım. Anası ilk zamanlar yalandan aradı ağladı timsah timsah. Benim aileme hakaret ediyorlardı, oğlu kocası kendisi, sonra benim aileme yalvardılar. İnan aramalarının bir önemi yok. Senin içinde bittiyse bitti.
Yıvış ağızlı, mezhebinde at koşturan adamlardan bir cacık olmaz. Ver eline çekirdeğini anasıyla kapı önünde otursunlar. Hakları o.
Bendim, teşekkür ederim. Mesleğim finans, bakmayın o bilgili havalı hallerime. Burası Ortadoğu. En güçlümüz bile baskılanmış halde. Aileme göre şiddet yoksa, adamın parası varsa boşanmak çok saçmadır. 45 yaşındayım ama çocukluktan kız kardeşlerim ve ben o kadar baskılandık ki kendi adımımı atmaya cesaretim yok.
Boşanmamak eziklik. Ben de bu ezikliğin başını çekiyorum. Yok sayıldım, eşim evi terketti, defalarca aldatıldım, ama boşanmaya cesaret edemedim. 6 yıldır ayrı yaşıyoruz, eşim zaten gününü gün etmekle meşgul. Ortada kesinlikle bir aile yok. En sonunda dayanamayıp boşanma davasını da o açtı. Zaten sürünüyordum, iyice rezil rüsva oldum.
Zaten boşanma değilde duygusal yoksunluk yıkılan hayaller acı anlar sözler insanlara güvensizlik üzüyorBendim, teşekkür ederim. Mesleğim finans, bakmayın o bilgili havalı hallerime. Burası Ortadoğu. En güçlümüz bile baskılanmış halde. Aileme göre şiddet yoksa, adamın parası varsa boşanmak çok saçmadır. 45 yaşındayım ama çocukluktan kız kardeşlerim ve ben o kadar baskılandık ki kendi adımımı atmaya cesaretim yok.
Sizi de çok iyi edecek Allah emin olun. Bir şeyin bitmesi gerekiyorsa bitiyor.Maşallah allahım daha daha iyi etsin size herşey bundan sonra daha güzel olsun inş
Evet duygusal yorgunluk var
Benleyken kıymetliydi anası şimdi bekar evinde yaşıyor at koşturuyor
Malesef görüyorum bazen o polis ben sağlık personeliyim
Hayıtlısı sizler yorumlarınız bana iyi geliyor
Allah razı ols
Zaten boşanma değilde duygusal yoksunluk yıkılan hayaller acı anlar sözler insanlara güvensizlik üzüyor
Birde etrafımızdaki insanların acır bakışları
Yoksa benim içimde güçlü bi karakter hep vardır
Ama ben enerjimi toplayıp işe gidiyom herhün bi lafla çelme takıolar yoruldum
Böyle sağlam olan net olan kendi kararını sorgulamayan ve millet ne diyecek lafını düşünmeyip umrunda olmayan kendi bilincinde olan sapa sağlam ayakta olanİşim gücüm mesleğim yokken, hala okurken, üzerimdeki ceketle çıktım evden. Aile evime geldiğimde ayağıma giyecek çorabım yoktu. Bütün ailem bana bakıp bakıp çoğu zaman ağladı, kahırlandı ama ben mutluydum. Mutluydum, huzurluydum, o cehennemden kurtulmuştum. Uymaca akıllı, sapık bir anakuzusundan, onun ailesinden kurtulmuştum. Tabi yakamdan kolay düşmeye niyetleri yok, çekişmeli davam hala sürüyor. 1.5 sene evli kaldım, boşanma davası açılalı 1 seneyi geçti. Düşün, evli kaldığım seneden çok boşanmak için zaman harcıyorum.
Herkese rest çektim, bu toplum algıları bilmem neler. Arada sinirlenmiyor muyum? Elbette. Ama cevabım belli, yine olsa yine boşarım o lümpeni, döne döne dans ede ede boşarım hem de. Keşke sabretmeseydim de ilk hatasında boşasaydım. Anası ilk zamanlar yalandan aradı ağladı timsah timsah. Benim aileme hakaret ediyorlardı, oğlu kocası kendisi, sonra benim aileme yalvardılar. İnan aramalarının bir önemi yok. Senin içinde bittiyse bitti.
Yıvış ağızlı, mezhebinde at koşturan adamlardan bir cacık olmaz. Ver eline çekirdeğini anasıyla kapı önünde otursunlar. Hakları o.
Topigimize bekleriz arada bir ugrayin :))
Bizim kizlar kafa dengidir hem havaniz degisir.
Gelin sarilayim size. Aslinda isiniz gucunuz her seyiniz var, adam zenginse guzel de bir tazminat nafaka alip yolunuza baksaniz...
Benim annem de yillarca bosanmadi, arada olan bize oldu. Ben o kadar duygularimi bastirdim ve sadece guclu olmaya odaklandim ki, dayanamadim birden cöktüm sacma sapan seylere kalkistim. Oglunuz icin ayakta durun, kangren olmus bu iliskiyi kesin atin. Bu adamdan size fayda gelmez siz de biliyorsunuz.
Sizin rezil olacak bir durumunuz yok ki. Evlenmek ne kadar haksa bosanmak da o kadar haktir. Asil bu adamdan bosanmadiginiz gun rezillikmis. Bosanma davaniz da acilmis bundan sonra onunuze bakin.
Evet rezilliğimin zirvesi bu. Gelse yemin ederim yine çok mutlu olurum. Ne var bu adamda demeyin. Çok albenili bir adam değil ama bir kere yanmışım geçmiyor. Tek avantajı parası. Ama ayrıyken de, evliyken de, boşansak da zaten bir şey esirgemez. Yani bu da gözümü boyayacak bir unsur değil, kendi gelirim de güzel. Ahh erkekler gibi olsaydık keşke biz de.
Zaten boşanma değilde duygusal yoksunluk yıkılan hayaller acı anlar sözler insanlara güvensizlik üzüyor
Birde etrafımızdaki insanların acır bakışları
Yoksa benim içimde güçlü bi karakter hep vardır
Ama ben enerjimi toplayıp işe gidiyom herhün bi lafla çelme takıolar yoruldum
Teşekkür ederim. Forumu henüz çok çözemedim yeni üye oldum. Dün akışta görmüştüm sizin borsa cızzz yazdığınızı ordan takıldım peşinize. Uğrarım mutlaka tekrar.
Oğlum için yapacağım inşallah. Ancak korkum oğlumun orda şaşaalı yaşamı görüp bana sırt çevirmesi. Ben boşanırsam muhtemelen genç, güzel biriyle evlenecek. Oğlumun beni bırakıp üvey annesini seçmesinden korkuyorum. Eşimi kaptırdım, oğlum da gidecek diye telaşlıyım.
Bir arkadaşım vardı nişan atmıştı sonrasında da şöyle demişti ben nişan attım ailesinden bir kişi bile beni ne oldu demek için bile aramadı o zaman anladım ne kadar doğru bir karar verdiğimi demişti.O yüzden sıkmayın canınızı hayırlısı olsun yolunuz açık olsun.Arkadaşlar 35 yaşındayım 1 yıl flört 2 yıl evlilik süreci sonunda her zamanki gibi eş kişisinin çıkardığı bi kavga sonunda bana boşanmak istediğini söledi bende bana boşanalım diye gelirsen kabul ederim demiştim sözümü de tutup boşanma yoluna girdim
Bizim evliliğimizde herşey güzel başladı
Sonraları eşimin ailesi sürekli onu ben işteyken arayıp huyunu değiştirdiler
Bana iyi olan özenli olan adam gitti sürekli sitem eden değişik hareketlerle gelen beni ilgisiz ve sorumsuz davranan adam geldi
Sonra sık sık tartışmalar ve hep küserdi
Cinsel hyt çok ii değildi onada hep sitem ederdi.
Çocuk istiyorum der cinsellik yaşamazdı
İstemekle olmuyor icraat lazım dediğimde yine beni suçlardı.son kavgamızda hesabımdan zorla para çekti kızdım tabi kavga büyüdü boşanalım dedi tmm dedim
Sonra bidaha düşünelim dedim kabul etmedi
Sonra evden çıkmadı yabancı gibi girip çıktık en sonunda kovdum bunu defol git diye
Sonra başladı süreç.boşanma işlemleri için adliyede karşılaştığımızda yüzüme bakmıyor uzak duruyor vb saçma ergen hareketlerine devam ediyor.dün itibari ile eski soyadıma döndüm
Boşanma sürecinde ailesi bikere bile beni aramadı sormadı kına yaksınlar şerefsizler
Sonra öğrendim ki benle 2 yıldır ettiği her kavgayı tüm ailesi bireylerine anlatmış
İşterinde bi erkek arkdş herşeyimizi biliyo
Dedim nasıl bi şerefsizle evlenmişim
Beni yoran ise ben ilk defa birini sevdim oda bu insandı çok kolay olmuyor süreç benim için
Sağlık pers çalıştığım kurumda herkes yüzüme mağdurmuşum garipmişim gibi bakıyor çok rahatsız oluyorum resmen enerjimi çekio insanlar
Boşanmış olmak bu kdr yıpratacakmıydı beni yaşayıp görüyorum
Gelecekten insanlardan hiç ümidim kalmadı
Bana biraz güç ve ümit verin nolur
Resmen aynı şeyleri yaşamışız ben oturduğumuz evi aldım borcu vardı borcuyla beraber bana kaldı eşyalar falanda bende kaldı aylarca benden boşanmaya uğraştı ben hep biraz ayrı kalalım gerekirse direk boşanmayalım dediysemde onun tek amacı bian önce boşanmaktı ve ben beni evden kovmasına rağmen onu hala seviyordum mahkeme günü hadi barışalım dese belki onu bile kabul ederdimTam olarak benim hissettiklerimi hissediyorsunuz
Bende isterim bigün kapıma helallik için gelsin
Hakkım iki cihandada haramdır ona
Biliomusunuz bu sğreçte en ağır şey eşyaların gözüm önünde evden çıkarılması ve eşimin kavga sırasında bida düşünelim dediğimde sen şuanda boşandıktan sonraki hayatından korktuğun için bunu söylüyorsun demesi bana çokkkk koydu
Çinkü allah şahit sevgimi köreltsede benim ona hala merhametim vardı
Evden kovduğum gün çay demlemiş o ocakta kalınca üzüldüm bile arkasından
Bana 2-3 ay aynı evde boşanalım diye işkence çektiren adama hala üzülebiliyordum
Yapımız çok farklıydı çok
Teşekkür ederimBöyle sağlam olan net olan kendi kararını sorgulamayan ve millet ne diyecek lafını düşünmeyip umrunda olmayan kendi bilincinde olan sapa sağlam ayakta olan
Ezik olmayıp dik duran bütün yaşadıklarına karşı mutlu olan olmayı başaran senin gibi kadınlara hayranım
Aynen bende senin gibi yaptım zırhtan bir duvar ördüm yaşadıklarıma çok şükür huzurlu ve mutluyum
Gerçekten senide alkışlıyorum
Teşekkür ederim inşallahTeşekkür ederimsürüncemede kalan herşeyden kötü sonuç çıkar, hiç şaştığını görmedim. Değer görmediğin yerden ayrılıp pişman olmamak da ayrı bir haz.
Senin de hayatın çiçek açsın arkadaşım
Bana yaza kadar eşyalar kalsın dedi tabiki kabul etmedim senin hiçbişeyini istemem dedimResmen aynı şeyleri yaşamışız ben oturduğumuz evi aldım borcu vardı borcuyla beraber bana kaldı eşyalar falanda bende kaldı aylarca benden boşanmaya uğraştı ben hep biraz ayrı kalalım gerekirse direk boşanmayalım dediysemde onun tek amacı bian önce boşanmaktı ve ben beni evden kovmasına rağmen onu hala seviyordum mahkeme günü hadi barışalım dese belki onu bile kabul ederdim
Ama yavaş yavaş kabulleniyorum herşeyi onsuz nefes alamıycakmışım gibi hissediyodum ilk başlarda şimdi o zamanlara göre biraz daha iyiyim işte bulursam bi eksiğim kalmaycak ailem hep arkamda zaten oğlumla birlikte çok mutlu oluruz inşallah
Birde yine aynı evde yaşayınca etraf bana acıyacakmış gibi hissediyorum bende herkes ah vah ediyo çünkü
Gururum onurum tabiki herşeyden üstün ama işte duygular ilk defa sevdiğiniz kişi evlendiğiniz güya hayat kurdum dediğiniz kişi size bu imtihanı bu karaktersizliği yaşattıBana yaza kadar eşyalar kalsın dedi tabiki kabul etmedim senin hiçbişeyini istemem dedim
Bitek arabayı 2 ye böldük okdr
Evi dip köşe topladı gitti
Şimdi ikimizde başka evlerde bekar hayatımızdayız.
Keşke hiç görmesem ama bazen görüyorum malesef
Tamamen sıyrılmak için tayinde isteyebilirim diye düşünüyorum bende
Onun tüm kıyafetlerini ben alırdım onlarla geziyor hala ne midesiz şu erkekler
Ben onunla yemek yediğim günlük yemek takımını bile bıraktım eşyalarla birlikte
Tanıdığım oda sizin gibi sağlık personeli iki çocuğu var boşandı kimse umurunda değil istediği gibi yaşıyor bnce yeni diye sizde öyle hissediyorsunuzArkadaşlar 35 yaşındayım 1 yıl flört 2 yıl evlilik süreci sonunda her zamanki gibi eş kişisinin çıkardığı bi kavga sonunda bana boşanmak istediğini söledi bende bana boşanalım diye gelirsen kabul ederim demiştim sözümü de tutup boşanma yoluna girdim
Bizim evliliğimizde herşey güzel başladı
Sonraları eşimin ailesi sürekli onu ben işteyken arayıp huyunu değiştirdiler
Bana iyi olan özenli olan adam gitti sürekli sitem eden değişik hareketlerle gelen beni ilgisiz ve sorumsuz davranan adam geldi
Sonra sık sık tartışmalar ve hep küserdi
Cinsel hyt çok ii değildi onada hep sitem ederdi.
Çocuk istiyorum der cinsellik yaşamazdı
İstemekle olmuyor icraat lazım dediğimde yine beni suçlardı.son kavgamızda hesabımdan zorla para çekti kızdım tabi kavga büyüdü boşanalım dedi tmm dedim
Sonra bidaha düşünelim dedim kabul etmedi
Sonra evden çıkmadı yabancı gibi girip çıktık en sonunda kovdum bunu defol git diye
Sonra başladı süreç.boşanma işlemleri için adliyede karşılaştığımızda yüzüme bakmıyor uzak duruyor vb saçma ergen hareketlerine devam ediyor.dün itibari ile eski soyadıma döndüm
Boşanma sürecinde ailesi bikere bile beni aramadı sormadı kına yaksınlar şerefsizler
Sonra öğrendim ki benle 2 yıldır ettiği her kavgayı tüm ailesi bireylerine anlatmış
İşterinde bi erkek arkdş herşeyimizi biliyo
Dedim nasıl bi şerefsizle evlenmişim
Beni yoran ise ben ilk defa birini sevdim oda bu insandı çok kolay olmuyor süreç benim için
Sağlık pers çalıştığım kurumda herkes yüzüme mağdurmuşum garipmişim gibi bakıyor çok rahatsız oluyorum resmen enerjimi çekio insanlar
Boşanmış olmak bu kdr yıpratacakmıydı beni yaşayıp görüyorum
Gelecekten insanlardan hiç ümidim kalmadı
Bana biraz güç ve ümit verin nolur
Hımm allah yardımcısı olsun bundan sonraki hayatı hep çiçek olsunTanıdığım oda sizin gibi sağlık personeli iki çocuğu var boşandı kimse umurunda değil istediği gibi yaşıyor bnce yeni diye sizde öyle hissediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?