- Konu Sahibi sinematiyatro
-
Rabbim razi olsun. sizin gibi insanlar da iyi ki var. Allah kinayip yargiladiklarimizla sinamaktan aciz degil. buyuk lokma ye, buyuk konusma derler. tesekkur ederim.Konu sahibine karşı neden böyle birkaç ofansif yorum yapılmış anlamadım. Belli ki çaresiz, üzülmüş paylaşmış derdini maddi durumu elverse zaten çıkar ayrı eve. Çok üzüldüm ben okurken inşallah hayatınızda her şey yoluna girer.
kendinize daha iyi bir iş bulup kendi düzeninizi kurun derim zor ama neler yapamıyoru ki şu hayattaiyi aksamlar herkese. boşandim 2 yil önce. evliligimin kurtulacak tutulacak bir tarafi kalmamisti hatta ailem de bosanmam taraftariydi. neyse bosandim ama babaevinde huzur bulamadim. ailen arkanda diyen babam ve evli kardesim her firsatta beni asagiliyorlar. cok uzuluyorum. 2 cocugum var. kendileri istediler birlikte oturmayi hatta ben bosanmaya cesaret edemezken arkandayiz dediler. simdi ise babam her firsatta kardesimle beni kiyaslayip benim hayatta basarisiz oldugumu, bana saygi duymadigini bir sekilde ifade ediyor. halbuki evliyken hic boyle laflar duymazdim. ayri eve cik demeyin calisiyorum ama kazandigim tek basina eve cikacak bir maas degil. uzuluyorum ama nasil basedecegimi sasirdim. dogrudan soyledim beni bosandigim icin mi asagiliyosun baba gel diyen sendin o zaman niye bana bosan dedin beni cesaretlendirdin dedim. cevap vermedi ama beni yine bir sekilde cok asagiladi. onun gozunde bosandigim icin asagiligim sanirim. halbuki bosanmalisin diyen de kendiydi. kardesimi öve öve bitiremiyor. kardesimin kocasi zengin cok iyi bir hayatlari var zengin yasiyorlar durumlari cok iyi. ben onun ekmegini yiyorum diye sanirim beni hor gormesi. napayim sizce. kocadan ayri cektim simdi babam da kardesim de beni asagiliyor. ben de huzur bulabilecek miyim dersiniz? napmaliyimcok yoruldum.
ne kadar uzucu. keske boyle olmasa. İnşaallah bir gun ben de cocuklarimla kendime ait bir hayat kurarim.Maalesef parasi olan insana anasi babasi bile ayri saygi duyuyor.
Çok üzücü ama böyle
Yok artıkBoşanmanız için babanızı suçlamayın el adamının aşağılayıp hakaretini küfürünü duymaktansa babanızdan duymak bi nebze iyidir ne güzel sahip çıkmışlar iyi tarafından bakın ayrıca belki biraz fazla maddi manevi sorumluluk yüklemiş olabilirmisiniz ailenize bundan bunalmış olabilirler mi diye düşünüyorum!Oturup kardeşinizle annenizle neler hissettiğinizi anlatin konuşun kırıldığınızı söyleyin böyle kendi kendinize kızarak sitem ederek olmaz aileniz onlar sonuçta!
Bizim bir arkadaş vardı bosanmis acayip güzel bir kadın. Ailesi aynen sizinki gibi hor goruyordu, calismiyor ve cocukla eve dondu diye.ne kadar uzucu. keske boyle olmasa. İnşaallah bir gun ben de cocuklarimla kendime ait bir hayat kurarim.
öyle haklisiniz ki. ben de biseyler yapmaya calismaliyim.Bizim bir arkadaş vardı bosanmis acayip güzel bir kadın. Ailesi aynen sizinki gibi hor goruyordu, calismiyor ve cocukla eve dondu diye.
Gel zaman git zaman kiz ders calisti kpss yi kazandı atandi yüksek maasla. Bütün ailenin saygisi bir anda artti"kizim da kızım "diye. Annesi bize her geldiğinde hala övünür "güzel kızım çok çalışkan maşallah maasi da iyi "diye.
Bu arada o da evlenmedi ama maasindaki sıfırlar ona güzel bir saygınlık verdi.
Maalesef Turk toplumunun kafa yapısı biraz böyle bence
İnşallah siz de muvaffak olursunuz. Daha yüksek maasli is bakmaya başlayın en kısa zamanda, işle ilgili almaniz gereken eğitim varsa buna odaklanin.öyle haklisiniz ki. ben de biseyler yapmaya calismaliyim.
haklisiniz tesekkurlerİnşallah siz de muvaffak olursunuz. Daha yüksek maasli is bakmaya başlayın en kısa zamanda, işle ilgili almaniz gereken eğitim varsa buna odaklanin.
Yani su anda dusunmeniz gereken "nasıl daha fazla kazanıp birikim yapabileceginiz".
daha neler duyacagizYok artık
tesekkurler.Verecek tavsiye bulamadım... Allah yardımcınız olsun. Babanızda vicdani olduğunu hatırlar umarım. Insanın kendi anası babası bunları yaparsa el oğlu neler yapmaz.
Yok yok demeyin, çalışın küçücük ev tutun ama kendinizi de çocuklarınızı da ezdirmeyin, huzurunuz olsun deyince aaaa sen benim ne yaşadığımı biliyor musun terbiyesiz nasıl çalışayım diye çemkiriyor konu sahibi.kendinize daha iyi bir iş bulup kendi düzeninizi kurun derim zor ama neler yapamıyoru ki şu hayatta
cok tesekkurler İnşaallah, bunun icin cabaliyorum, biraz birikim yapmam gerekecek once. İnşaallah bir gün ben de cocuklarimla kendi duzenimi kurarim. sagolunkendinize daha iyi bir iş bulup kendi düzeninizi kurun derim zor ama neler yapamıyoru ki şu hayatta
Maalesef haklısınız. Ama bunları yapanların aile olması ayrı bir üzüyor insanı. Birikim yapıp ayri eve çıkmayı deneseniz çok mu zor olur? Soğan ekmek yersiniz ama laf çekmessiniz en azından... Aklıma başka birşey gelmedi maalesef. Öyle güzel bir geleceğiniz olur ki bütün bunları unutursunuz umarım ❤tesekkurler.
hayat cok acimasiz, düşenin dostu gercekten olmuyor, Allah kimseye muhtac etmesin, tavsiye verirken bile rencide eden var dusunun, iyiligi yapan bile ya minnet ettiriyor, ya basiniza vuruyor, bir sekilde eziliyorsunuz. Rabbim bana da kendi evimi hayatimi kurmayi nasip etsin.
İnşaallah. Amin. tesekkur ederim. çabaliyorum bakalim. birikim yapmaya calisiyorum, ama o zamana kadar bununla basetmeyi ogrenmeliyim sanirim, Allah tan cocuklara yonelik can sikici bir durum yok çok şükür. cunku siz neyse ama cocuguna yapildi mi insan kaldiramiyor bu daha da uzucu olurdu.Maalesef haklısınız. Ama bunları yapanların aile olması ayrı bir üzüyor insanı. Birikim yapıp ayri eve çıkmayı deneseniz çok mu zor olur? Soğan ekmek yersiniz ama laf çekmessiniz en azından... Aklıma başka birşey gelmedi maalesef. Öyle güzel bir geleceğiniz olur ki bütün bunları unutursunuz umarım ❤
konu sahibine destek olmak yerine acimasizca yorumlar yapiyorsunuz. belli ki burdaki kadinlardan manevi olarak destek almak istiyor. sizin dusunduklerinizi eminim ki coktan dusunmustur cocuklari icin. cocuklarinin psikolojilerini de bir anne olarak sizden once dusunmustur. oyle kolay soyluyorsunuz ki temizlige git diye:) siz hafta ici calisip cocuklarinizi ortaya atip hafta sonu temizlige mi gidiyorsunuz merak ettimHanfendi ben sizi azarlamıyorum, size diyorum ki kendinizden geçmişsiniz okey ama çocuklarınızı niye düşünmüyorsunuz?
Babanız açıkça kardeşine sevgim saygım var sana yok, o çok güçlü sen değilsin diyormuş, sürekli ezip tersleyip aşağılıyormuş. Çocuklarınıza böyle bir ortamda yaşamayı ben reva görmüyorum, siz nasıl görüyorsunuz.
Kardeşinizin çocuğu var mı ? Yarın aynı kıyaslamayı babanız ikinizin çocukları arasında yaparsa ne olacak? Çocuklarınız yeğenlerin gölgesinde onaylanmayarak, küçümsenerek, azarlanarak büyürse ne olacak? Eminim ki o zaman da ne yapayım paramız yok diyeceksiniz, madem para yok deyince her şey kabul oluyor, o zaman bunu da kabul edeceksiniz! Kaldı ki ben bugün sizin sığıntı gibi hissettiriliyorum dedğiniz evde, çocuklarınızın da pamuklara sarıldığını hiç hiç hiç düşünnmüyorum.
Sizin yerinizde olsam eski tek odalı evde dururum, haftasonu da temizliğe giderim yine de çocuklarıma böyle hayat yaşatmam.
Bu imkanı vermeyeceksem de gerçekten babalarına verir, babaannelerine baktırırım.
Yoksa çocuklarınız özgüvensiz, özdeğersiz, kendini ifade edemeyen, hakkını arayamayan, kekeleyerek konuşan bireyler olacak. Bu sizin işe girip kıt kanaat da olsa geçinmenizden ya da çocukların baba tarafında kalmasından bin kere daha kötü emin olun!
Kendinizi değil madem dünyaya getirdiniz, çocuklarınızı düşünün biraz da, konunuz hep kendinizle ilgili, çocuklarınızın neler yaşadığından bahsetmiyorsunuz ama biz tahmin edebiliyoruz! Annesiniz ya biraz kendinizden çıkıp onlara da odaklanmanızı tavsiye ederim.
kimileri burda acimasizca yorumlar yapip gunun yorgunlugunu atip rahatlamak istiyor sanirim. belki ev temizliginden falan geldiyse :)hele ki size koca mi bulalim cumlesini okuyunca konusmaya gerek yok dedim. kimse kimseyle bu uslupla rencide ederek konusamaz.
Çocuğum yok, olsaydı kimseye kendi babama dahi tek bir laf ettireceğime, onların gozu onunde kendimi asagilatacagima, cocuklarimi ezdirecegime evet gece gunduz calisir, bir lokma bir hirka ama huzurum olsun, huzurları olsun derdim. Onlari kimseye ezdirmezdim.konu sahibine destek olmak yerine acimasizca yorumlar yapiyorsunuz. belli ki burdaki kadinlardan manevi olarak destek almak istiyor. sizin dusunduklerinizi eminim ki coktan dusunmustur cocuklari icin. cocuklarinin psikolojilerini de bir anne olarak sizden once dusunmustur. oyle kolay soyluyorsunuz ki temizlige git diye:) siz hafta ici calisip cocuklarinizi ortaya atip hafta sonu temizlige mi gidiyorsunuz merak ettim
iste bu kadar kolaydi halbuki temizlige git tamam bitti dusunemedik biz.kimileri burda acimasizca yorumlar yapip gunun yorgunlugunu atip rahatlamak istiyor sanirim. belki ev temizliginden falan geldiyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?