- Konu Sahibi serap343434
-
Yorumlarınız için teşekkürler. Rahatsız olmuyorum nafakasından tabiki, onun hakkı . Ben sadece normal bir şekilde usturuplu görüşmelerini istiyorum doğal olarak. Sonuçta beni ilgilendirmiyor önceden ne yaşadıkları fakat sevdiğim adam yıpranıyor. Yaza doğru ilişkşmizi resmiyleştirmek istiyoruz ama her pazar yeni bir gerilim yaşıyoruz. Ayrılalı 9 Ay oldu ve hala tehtitler savuruyor ve Çocuk harici hiç bir bağlarının olmadığını kendisi belirtiyor.
Kesinlikle size katılıyorum mesela geçen akşam okuldan alacağım diye tutturdu gün eve geldi Neymiş efendim yuvadan kimlik göstermesini istemişler Onlar polis miymiş ne hakları varmış bağırdı Ben de çok sinirlendim evimden defol git dedim birbirimize girdik annesini aradım annesi ile konuştuk babasını çağırdım git onunla konuş diye Neyse ertesi gün annesine uğramış annesi utanmıyor musun hala o kadınla uğraşıyorsun Ne hakla kapısına gidebiliyorsun deyince annesine bağırmış çağırmış ben ona bir şey demedim ki hiçbir şey yapmadım ki o Beni evden kovdu diye küfür etmiş defolup gitmiş Muhtemelen de birlikte olduğu kadına ruh hastası olduğumu durduk yere onu evden kovduğumu kavga çıkartigimi Vesaire Vesaire Vesaire Vesaire anlatmıştırAynen canim buda konu sahibi cevaplamasi lazim bir kadin kolay bosanmaz bosanirsada cok uzulmustur bitirmistir.Bosanmasina ragmen kadin neden ugrassin ki hala adamla bence konu sahibinin anlatmadigi seyler var
Sırf bu konu için üyelik mi aldınız :)Arkadaslar hala yargiliyorsunuz biraz empati kursaniz? Bu kadin insan, cocuguna sahip cikiyor 24 saat bakiyor adam kessin kotudur ki bosamistir bu mu??
Peki bu adam insan degilmi o niye kucucuk beneginden ayrilsin ki? Onun hisleri duygulari yokmu hepmi biz kadinlar hakliyiz bizim hic esimize kotu muamele edenimiz yok !!! Biraz igneyi kendimize batiralim nafakya red davasi acip maasini dusuk gosterip 300 tl odeyende var hanimlar biraz okursaniz bilgilenirsiniz en azindan
Hayır, ben kendisiyle 3,5 aydır tanışıyorum. Hiç bir şekide alakam yok fakat hemen hemen hergün görüştüğümüz için haliyle olayın içinde oluyorum istemeden ,tartışmalara şahit olduğum için. Rahatsız olmuyorum dedim yani nafakasından rahatsız olmuyorum., onun dışında tartışmaları polise kadar gidn şiddetli görüşmeler etkiliyor haliyle. Bu yüzden de burdan akıl almak istedim istemeden böyle bir şeyin içinde olduğum için. Ayrılmayı doğal olarak düşündüm kaç kez çünkü kaç yaşındayım ve ciddi bir ilişki yaşamadan böyle bir şey yaşıyorum ,,kaç kez denedim ama olmadı.
Arkadaslar hala yargiliyorsunuz biraz empati kursaniz? Bu kadin insan, cocuguna sahip cikiyor 24 saat bakiyor adam kessin kotudur ki bosamistir bu mu??
Peki bu adam insan degilmi o niye kucucuk beneginden ayrilsin ki? Onun hisleri duygulari yokmu hepmi biz kadinlar hakliyiz bizim hic esimize kotu muamele edenimiz yok !!! Biraz igneyi kendimize batiralim nafakya red davasi acip maasini dusuk gosterip 300 tl odeyende var hanimlar biraz okursaniz bilgilenirsiniz en azindan
Anliyorum canim umarim tamamen kurtulursun bu heriften .Cocugun kac yasinda emin olun ki üzen elbet bir gun en incittigi yerden üzulur bunu hep aklinizda tutun .Bu gibi adamlarin hayata giren kadinlarda ne olduklarini bildikleri halde devam ediyorlar.Kesinlikle size katılıyorum mesela geçen akşam okuldan alacağım diye tutturdu gün eve geldi Neymiş efendim yuvadan kimlik göstermesini istemişler Onlar polis miymiş ne hakları varmış bağırdı Ben de çok sinirlendim evimden defol git dedim birbirimize girdik annesini aradım annesi ile konuştuk babasını çağırdım git onunla konuş diye Neyse ertesi gün annesine uğramış annesi utanmıyor musun hala o kadınla uğraşıyorsun Ne hakla kapısına gidebiliyorsun deyince annesine bağırmış çağırmış ben ona bir şey demedim ki hiçbir şey yapmadım ki o Beni evden kovdu diye küfür etmiş defolup gitmiş Muhtemelen de birlikte olduğu kadına ruh hastası olduğumu durduk yere onu evden kovduğumu kavga çıkartigimi Vesaire Vesaire Vesaire Vesaire anlatmıştır
Hakli degilmi sence giydirmedin giydirenlerdensin demis.Sence burda hemcinsin neyi haykiriyor?Visne27 herşeyi anlattım, yani bayanın yazdıkları mesaj /spamm/ romanlandan anladığım kadarıyla çoğu kavgalar kıskançlıktan olmuş mesela sürekli bana giydirmedin şimdi giyenlerlesin gibi ,.. sonra nefrete dönüşmüş herşey.,
Belki de kadını hayatından bezdirmiştirMerhaba, erkek arkadaşım eski esiyle anlasmali bir şekilde ayrıldı ve 2 yaşında ortak çocukları var. Aylık 2,5 milyar nafaka ödüyor. Eski eşi sürekli boşanmalarına rağmen gece yarılarına kadar mesaj ile tacizde bulunuyor ve sürekli nefretini kusuyor. Haftada bir kere pazar günleri 12-18 arası görme hakkı var ve o gün bile çocuğu alırken tartışıyorlar. Araya dialog için aracı olarak eski Kayınpederinin girmesini teklif etti ve kabul etmiyor (Pazar günleri Kayınpederden alma ve Kayınpedere bırakma ve irtibatta kalma ). Erkek arkadaşım görüşme günü dahil hiç bir şekilde görüşmek istemiyor ve önemli bir durum olmadıkca hafta içi irtibatta kalmak istemediğimi defalarca belirtti. Ne yapabiliriz? Nereye başvurabiliriz? Böyle durumda ne yapılır? Arada ben yıpranıyorum.
Hakli degilmi sence giydirmedin giydirenlerdensin demis.Sence burda hemcinsin neyi haykiriyor?
Sadece bir bez parcasi mi giyinmekmi?
Tabikide hayir Kadin kimbilir neler cekti adam ne yokluk cektirdi nelere muhtac biraktiki kadin bunu soyluyor .Mesele kiskanclik degil.
Senin iyiligin icin diyorum arkadasim biraz dusun tasin ilerde cok pisman olursun yazik degilmi sanada .
Bak bu erkekler cok iki yuzludur yamandirlar inanma her sozune.
Birde kadini dinlen bak bakalim neler anlaticak sana.
Visne27 giydirmedin derken yani dekolte gibi şeyler demek istedim onun dışında sanırım madden durumları iyimiş. Haklısın ne desen, böyle işler aceleye gelmez., Aydınlandım açıkcası burda
2,5 bin nafaka, haftada 1 gün görüşme... Çok açık göz kadınmış valla tebrik ettim :) :) çekişmeli boşansalardi bir hakimin 2,5 bin çocuğa nafaka bağlaması için erkek arkadaşının multi milyarder olması gerekirdi : DMerhaba, erkek arkadaşım eski esiyle anlasmali bir şekilde ayrıldı ve 2 yaşında ortak çocukları var. Aylık 2,5 milyar nafaka ödüyor. Eski eşi sürekli boşanmalarına rağmen gece yarılarına kadar mesaj ile tacizde bulunuyor ve sürekli nefretini kusuyor. Haftada bir kere pazar günleri 12-18 arası görme hakkı var ve o gün bile çocuğu alırken tartışıyorlar. Araya dialog için aracı olarak eski Kayınpederinin girmesini teklif etti ve kabul etmiyor (Pazar günleri Kayınpederden alma ve Kayınpedere bırakma ve irtibatta kalma ). Erkek arkadaşım görüşme günü dahil hiç bir şekilde görüşmek istemiyor ve önemli bir durum olmadıkca hafta içi irtibatta kalmak istemediğimi defalarca belirtti. Ne yapabiliriz? Nereye başvurabiliriz? Böyle durumda ne yapılır? Arada ben yıpranıyorum.
Her zaman iliskilerde sevgi saygi sadakat hosgoru onemlidir bu temel kurallarin biri yikildigi zaman dgerlerinede domino etkisi yaratir, yani bu insanlar cocuk degillerdir heralde bitirmislerse de bitmesi gerekiyormus ki bitmis eger zaten anlasmali bosanmislar simdi kimseye soz soylemek dusmez bu adam bu kadini tercih ediyorsa demekki o kisiyi secmistir sebepleri vardir seviyodur asik tir zaten kiz soyluyor 9 ay once bitmis 3.5 aydir cikiyolarmis kimse kimseye sebep olmamis kimse kendisinde olmayan mutlulugu baskasindan calmaya calismasin biz hep bu zihniyetteyiz kadinkar olarak bir yakisikli erkek gordukmu yanindaki kizi begenmeyiz erkekle ilgikenip kizi kiskandirmaya calisiriz iste biraz empati insani dusunmek lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?