Boşanma sonrası sorunlar.!!

Aynen canim ne guzel deginmissin mini etek giydirmiyormus eski esine .Demekki neymis kisi kendinde bilir isi demisler.
Mini etekliyi bulmus sonunda adam.
Eger konu sahibi yuzunden bosaniyorlarsa kadin ne yapsa hakli

2500 tl nasil bir nafaka bu sevgiliniz fabrikatormu :))

+1

:) Buralar boşanan kadınlarla dolu, bakın bakalım
1 yaşında çocukla boşanan kadınların
kaç tanesi kocasından zulüm görmüş de boşanmış,
Kaç tanesi ‘heyecanımızz bittieaa’ diyip de...
Sanırım Türkiye den bihabersiniz

Sen daha cok yipranirsin cokkk. Yapabilecek hic bir sey yok..

Anlaşmalı boşanmada mahkeme uygun görmez, karı koca birlikte karar verir,kararları mahkemeye sunarlar.mahkeme sadece imza atıp mührü basar.
Mahkeme uygun görebilmesi için boşanma davası açmak gerekir, tarafları dinler,tanıkları değerlendirir, ne uygun görürse onu karara bağlar.
Bu da yaklaşık 1-1,5 yıl sürer. Yani erkek arkadaşınızın davası şu an hala sürüyor olurdu,öyle 2-3 ayda bitecek bir şey değil.
Size kim mahkeme uygun görmüş dedi? Erkek ark mı anlattı bunu?yoksa siz mi öyle sandiniz?

Gayet yorumlardan kisilerin hayata bakis acisi kulturu ve iliskileri belli oluyor

Eee özetle nediyo burada ?
Yokluk çektirdin mi kıskandın mı ?
Hangi erkek hangi eş kendine küfreden eşini kıskanır ?
Menopoza girmek üzere değilse hiçbir kadın çocuk yapıp boşanmaz
Kadına çektirmiş belli

Siz kac kere bosandiniz baya baya avukat nazaarinda konusuyorsunuz?

4 yasında ablası amin tek temennimiz bu yönde teşekkür ederim

Boşanma aşamasında çocuk 1 yasında daha.
Anneden bir kaç saat ayrı kalabilir zaten.
Yatı ise söz konusu olmaz bence.

Ama bana hiç cevap vermiyorsunuz :)
Siz niye gece gece birden bire sırf bu "mahallenin ortasına" açılan konuya yorum yapmak için üye oldunuz ? Vahiy mi geldi ? Kulaklarınız mı çınladı ?

Insanlara iftira atmak insanlari empati kurmadan yargilamak ancak bir cahil insana yakisir bence hala yanlis yerdesiniz

Nafakadan rahatsız olmamalısınız zaten

Son düzenleme:
Bence burdaki herkes darbe yemis kadinlar baya konuya iclendiler malum yarasi olan gocunurmus

Bir kadin erkegi elinde tutmayi bilmeli kimse bosanmak icin evlenmez bunu unutmayin

Erkek te ayni sekilde deger vermeli bu evlilik isleri oyle elinde cekirdek yiyerek karsidan yorum yapmaya benzemez

Boşanma aşamasında çocuk 1 yasında daha.
Anneden bir kaç saat ayrı kalabilir zaten.
Yatı ise söz konusu olmaz bence.
Ben nafakayi falan diyorum. Ayrıca çocukla ilgili bir şey demedim ki Adam bosanali 9 ay olmuş diyor, mahkeme böyle uygun görmüş diyor. Mahkeme uygun görebilmesi için çekişmeli dava olmuş olması gerekir. Çekişmeli davalar 1-1,5 yıl sürüyor. 9 ay önce dava açsa hala devam ediyor olması gerekir, 9 ay önce karara bağlanmış olsa çocuk doğmadan davanın açılmış olması gerekir. Ben bunu merak ettim:) ortada dava olmadan mahkeme nasıl böyle uygun görmüş?? Bence kızı yiyor. Mahkeme uygun gördüğü falan yok.
Kadın istemiş şartları, adam da kabul etmiş.imzaları atmışlar bitirmişler.
Konu sahibi niye 2,5 bin nafaka falan filan sorunca da mahkeme böyle uygun gördü diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…