- 25 Nisan 2023
- 12
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi depresifiko
-
Ben boşanmadim ama uzun bir süre ailemin yanında kaldım oğlumla birlikte. Çok zorlandım ve ailemle çok sorun yaşadım. İmkanınız varsa ayrı bir eve çıkmaya çalışın.Merhabalar şu an boşanma evresindeyim, 3 yaşında oğlum var. 3 haftadır çocuğumla annemlerde kalıyoruz. Merak ettiğim nokta şu: Boşananlar, boşandıktan sonra hayatınızda ne gibi zorluklar/guzellikler oldu? Çocukla boşanmanın artıları ve eksileri nelerdir? Beni neler bekliyor, neleri düşünmeli hesap etmeliyim. Bu arada aktif olarak çalışıyorum, memurum.
Sizin boşanma “farz” olmuş artık adamı neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.. siz boşanınca rahatlarsınız üzerinizdeki bir asalaktan kurtulmuş hissedersiniz ancakÇalışıyorum, ayrı eve çıkmayı planlıyorum. Maddi olarak oğlumla birbirimize yeteriz diye düşünüyorum. Boşanma nedeni, esimin kumar bagimliligi, borclari, bu durumunda da eşimin es ve babalık sorumluluklarini yerine getirmemesi, eleştirel tavırları sözleri, ilgisizliği yokluğu iletisimsizligi uzun süredir evi benim gecindirmem bunlarla birlikte hayata bakış açımızın farklılığı vs.
Bu adamla geçirdiğin her dakikaya yazık, boşan ne zorluğu goreceksin dahaÇalışıyorum, ayrı eve çıkmayı planlıyorum. Maddi olarak oğlumla birbirimize yeteriz diye düşünüyorum. Boşanma nedeni, esimin kumar bagimliligi, borclari, bu durumunda da eşimin es ve babalık sorumluluklarini yerine getirmemesi, eleştirel tavırları sözleri, ilgisizliği yokluğu iletisimsizligi uzun süredir evi benim gecindirmem bunlarla birlikte hayata bakış açımızın farklılığı vs.
sorunlarınız cidden büyükmüş..Çalışıyorum, ayrı eve çıkmayı planlıyorum. Maddi olarak oğlumla birbirimize yeteriz diye düşünüyorum. Boşanma nedeni, esimin kumar bagimliligi, borclari, bu durumunda da eşimin es ve babalık sorumluluklarini yerine getirmemesi, eleştirel tavırları sözleri, ilgisizliği yokluğu iletisimsizligi uzun süredir evi benim gecindirmem bunlarla birlikte hayata bakış açımızın farklılığı vs.
ne kadar süre kladınz ailenzdeBen boşanmadim ama uzun bir süre ailemin yanında kaldım oğlumla birlikte. Çok zorlandım ve ailemle çok sorun yaşadım. İmkanınız varsa ayrı bir eve çıkmaya çalışın.
2 senene kadar süre kladınz ailenzde
Öncelikle geçmiş olsun, benim çocuğum yok ama boşanmış biriyim. Yaşınız daha genç, istediğiniz hayata doğru adım atmışsınız tebrik ederim. Kendi düzeninizi kurduktan sonra boşanmayı da isteyen tarafsanız zorluk olacağını sanmıyorum.Merhabalar şu an boşanma evresindeyim, 3 yaşında oğlum var. 3 haftadır çocuğumla annemlerde kalıyoruz. Merak ettiğim nokta şu: Boşananlar, boşandıktan sonra hayatınızda ne gibi zorluklar/guzellikler oldu? Çocukla boşanmanın artıları ve eksileri nelerdir? Beni neler bekliyor, neleri düşünmeli hesap etmeliyim. Bu arada aktif olarak çalışıyorum, memurum.
sonra ne yaptınız peki..2 sene
Öncelikle geçmiş olsun. En güzeli meslek sahibi ekonomik özgürlüğü olan bi kadın olduğunuz için fazla zorlanacağınızı düşünmüyorum. Bende boşandım 1 yıl oldu. Benim 2 tane çocuğum var ve yaşları büyük. Benim için hayat yeniden başladı diyebilirim. Ben ailemin yanında değilim evdeki eşyalarımı alıp ev tutup öyle ayrıldım. Ailemin yanıma hiç gitmedim. Annem babam geldi bi süre yanımda kaldı. Sonrasında annem kaldı filan o şekilde idare ettik. Ben pişman değilim çok şükür çok mutluyum.Merhabalar şu an boşanma evresindeyim, 3 yaşında oğlum var. 3 haftadır çocuğumla annemlerde kalıyoruz. Merak ettiğim nokta şu: Boşananlar, boşandıktan sonra hayatınızda ne gibi zorluklar/guzellikler oldu? Çocukla boşanmanın artıları ve eksileri nelerdir? Beni neler bekliyor, neleri düşünmeli hesap etmeliyim. Bu arada aktif olarak çalışıyorum, memurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?