• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma süreci

Korkmuyorum ama ne yapacğını kestiremiyorum artık çünkü boşanacağımı düşünmüyor şikayet etmeme rağmen hala barışırız sanıyordu konuşmasından öyle anladım
Kestiremezsiniz çünkü boşanma aşamasında adeta yaratığa dönüşen çok adam var.

Siz de ne olur geri adım atmayın barışmayın bununla. Yolda karşınıza mı çıktı o an kimse mi yok huyuna gidin ve uzaklaşın ondan.

Bunlar dışında asla muhatap olmayın allah korusun hiç güven olmaz.

Akşam yemeği yerken kapı çaldı saat 8 gibi baktım bunlar biz konuşmaya geldiler sandık arayıp sorulmayınca içeri girdiler 10-15 dk sustuk hiç ses yok dizim başlayacak trtyi açın dedi koltuğa yayıldılar sonra da çay kahve istediler biz yatıya geldik dediler biz de kalkaldık öyle 9 a geliyordu saat yasak başlayınca gitmediler sabahta çıkarken arabanın anahtarını istediler ben de vermedim biraz atıştık sonra ben çıktıktan sonra biz bir kaç gün burda kalalım demişler ben de gönderttim ama geri gelme ihtimalleri var

Ev kira doğru ama oturduğum semtte evler 1800-2500 arası ben 1350 tlye 3+1 evde oturuyorum ha deyince çıkamam o muhitte bulamam daha kırsal yerlere gidemem burası site en azından

1 yaşında kızım var
Oğullarıyla ağız birliği yapmışlar sakın anahtarı verme evine alma zorlarlarsa polisi ara hemen

Anahtarı ver öyle mi ? Bak sen çakalın çakal ailesine hele. Sakın almayın eve gelmesinler de

Dün galeyana getirdiler ne olduğunu anlamadık ki gelip yayıldılar resmen eve

Kestiremezsiniz çünkü boşanma aşamasında adeta yaratığa dönüşen çok adam var.

Siz de ne olur geri adım atmayın barışmayın bununla. Yolda karşınıza mı çıktı o an kimse mi yok huyuna gidin ve uzaklaşın ondan.

Bunlar dışında asla muhatap olmayın allah korusun hiç güven olmaz.

Aynen öyle kararımdan dönmeye niyetim yok gerçekten artık kendimi geçtim kızım için
çünkü o kadar çok kavga oldu ki önünde büyüyünce de bunları yaşamasını istemedim belki bunları unutur ama iyice anlamaya başladığında psikolojik yaralar oluşsun istemedim

• Beğen
Reactions: JES
Oğullarıyla ağız birliği yapmışlar sakın anahtarı verme evine alma zorlarlarsa polisi ara hemen

Aynen öyle çünkü gelmeden önce bayağı konuşmuşlar telefonunu şarja takarken gördüm

• Beğen
Reactions: JES
Hakkınızda hayırlısı olsun. Keşke bu kadar beklemeseymişsiniz. Ayrica anladığım kadarıyla eşiniz yüzsüz biri galiba ?
Hem yüzsüz hem zorba.

Merhaba arkadaşlar

Aslında açıp açmamakta o kadar kararsızdım ki en azından benim atladığım yerde belki bir yardımınız dokunur diye yazmak istedim..

Eşime şiddetten dolayı uzaklaştırma aldırdım.İlk şiddet değildi son da olmayacaktı artık tak etti.
En büyük sorunlarımızdan biri devamlı chat saylarında takılması kızlarla görüşmesi devamlı bir arayış içinde olmasıydı.Çok sabrettim çok bekledim işte benim en büyük hatam da bu oldu.
Çünk eşimi seviyorum-dum ya da bilmiyorum artık evliliğimiz o kadar yara aldı ki son raddede karakola gittim.

Dün de avuat ile görüştüm muhtemelen çekişmeli olacak çünkü kendisi hatasını asla kabul etmez.Kendisi daima haklıdır.herşeyi kendi bilir.
İnsanlarla öyle bir konuşur ki tüm hatalı ben olurum.Ama artık o salak ben olmucam..

mahkemede Sunacağım şeyler,
-darp
-aldatma her ne kadar sanalda olsa
-cinsellik olmaması daha doğrusu 2,5 yılda bayağı az olması
-madde kullanımı
-rızkımızı bir grup için devamlı göndermesi
-aşağılama
-psikolojik şiddet
-anneliğime laf etmek
-beni devamlı cahil yerine koymak
-yaptıklarını devamlı başıma kalkması
-benim söylediklerimi kaule almayıp başkaları söylediğinde doğru bulması

yazsam hala da roman olur.

Yazıştığına görüştüğüne dair kanıtlarım var ama özel hayatın gizliliği suçundan kullanamayabilirmişiz.
Chat sayfalarındaki üyeliklerinin de hepsinin ekran görüntüsü var
içtiği maddenin resmini çektim o var

Ama avukat en az da 3 tane tanık istiyor onu bulmam zor gibi aile kabul etmiyor öyle çok kimseyle görüştüğümüz yok görüşsekte ben bunun hiç bir zaman kötü hallerini yansıtmadım hep iyi yönünügösterdim(ne kadar aptalmışım)
Bütün haklarımızı açacağız yalnız benim yıpranacağım kesin çöünkü o öyle bir konuşur ki ben bile kendimi suçlu bulurum karşı tarafa da öyle olur mu diye korkuyorum ya ben haksız duruma düşersem diye korkuyorum

İş yapıyoruz araba ile ben aldım anahtarı vermedim benim üstüme arayıp duruyor anahtar için hatta pişkin ailes akşam gelip benim evimde kaldı sabah ben işe giderken anahtarı istediler vermedim ve oğullarının yaptıklarını yüzlerine vurdum tabi inanmadılar

Zaten ailesine de kendisinin bir şey yapmadığını benim devamlı sorun çıkardığımı telefonundaki rehberden arıyormuşum ordakileri kadın çıkarsa sorun çıkarıyormuşum kendimi ben dövmüşüm vs.

kendisine bugün uzamasın diye araba derdine düştüğü için arabayı devretmeyi evi de olduğu gibi bana bırakmasını talep ettim düşün taşın cevabını ver dedim.Olumsuz olursa çekişmeli açacağımo zaman tüm haklarımı isteyeceğim.

Yalnız biraz önce telefonda konuşurken beni tehdit etti kira sözleşmesi kendinin üstüne adamı arayıp iptal ettirecekmiş araba gönderip eşyaları çekecekmiş ben de kızımla ne halim varsa görmeliymişim uzaklaştırması varken böyle bişey yapması mümkün mü beni sindirmeye çalışıyor farkındayım ama artık sinmek istemiyorum yeterince kendimden verdim
Merhaba yaşadıklarımız o kadar benzer ki bir an ben mi yazdım dedim . Aldatma ve madde kullanımı dışında hepsini yaşadım anlattıklarınızın en son siddet yüzünden uzaklaştırma aldırıp dava açtım cekismeli ama şimdi yanaşmıyor mal paylaşımına pislik 🤬 benim de bir kızım var 3 yaşında çocuklarımızı böyle insanlardan korumalıyız . Benimkinin ailesi de kadın sussa dayak yemez azıcık idare edemedi diyen tipler. Allah yardımcımız olsun

Hakkınızda hayırlısı olsun. Keşke bu kadar beklemeseymişsiniz. Ayrica anladığım kadarıyla eşiniz yüzsüz biri galiba ?
Hem yüzsüz hem zorba.

Evet beklemekle hata ettim ailem de bu konuda bana çok kızıyor en başta söyleseydin bu evliliği bitirirdik sen neden çektin bunları diyorlar işte bazen insanın gözü mü kör oluyor desem değil kör değildim biliyordum ama acaba mı dedim hep evet ayrıca yüzsüzdür herşeyi inkar eder karşıyı suçlar hala bir gram pişmanlığı da yok zaten konuşurken sana yalvarmamı beklersen çok beklersin diyor ben de beklemiyorum yeter ki benden uzak ol dedim

Merhaba yaşadıklarımız o kadar benzer ki bir an ben mi yazdım dedim . Aldatma ve madde kullanımı dışında hepsini yaşadım anlattıklarınızın en son siddet yüzünden uzaklaştırma aldırıp dava açtım cekismeli ama şimdi yanaşmıyor mal paylaşımına pislik 🤬 benim de bir kızım var 3 yaşında çocuklarımızı böyle insanlardan korumalıyız . Benimkinin ailesi de kadın sussa dayak yemez azıcık idare edemedi diyen tipler. Allah yardımcımız olsun

Aynı lafı bugün annesinden ben de işittim söylediğim tek şey sizin kızınızın başına gelse ne olur dedim ona rağmen bana dedi ki sen yapmışsın benim oğlumun bir hatası yok dedi sizin konunuzdan destek alıp yazdım ben de ikimiz de benzer şeyler evet inşallah kurtuluruz bir an önce benim kızım da 1 yaşında

Aynı lafı bugün annesinden ben de işittim söylediğim tek şey sizin kızınızın başına gelse ne olur dedim ona rağmen bana dedi ki sen yapmışsın benim oğlumun bir hatası yok dedi sizin konunuzdan destek alıp yazdım ben de ikimiz de benzer şeyler evet inşallah kurtuluruz bir an önce benim kızım da 1 yaşında
Hersey güzel olacak dua edelim çokça Allah öyle büyük ki .. benim suan eşyamın üstünde oturuyor evden çıkan ben olmak zorunda kaldım ama ev sahibi aramış ve evi satılığa çıkardım demiş 🙏🏻 Evet bizim de annesi diyor hep oğlu haklıymış normalde çok uysalmıs ben delirtmisim

Evet beklemekle hata ettim ailem de bu konuda bana çok kızıyor en başta söyleseydin bu evliliği bitirirdik sen neden çektin bunları diyorlar işte bazen insanın gözü mü kör oluyor desem değil kör değildim biliyordum ama acaba mı dedim hep evet ayrıca yüzsüzdür herşeyi inkar eder karşıyı suçlar hala bir gram pişmanlığı da yok zaten konuşurken sana yalvarmamı beklersen çok beklersin diyor ben de beklemiyorum yeter ki benden uzak ol dedim
Aileniz haklı ama olan olmuş artık. Haklarınızı sonuna kadar alın. Ama iş ilerledikçe eşiniz iyice çirkefleşir. Belli dönemlerde de yumuşak karnınızı arar haberiniz olsun. O yüzden dik durun :)

Hersey güzel olacak dua edelim çokça Allah öyle büyük ki .. benim suan eşyamın üstünde oturuyor evden çıkan ben olmak zorunda kaldım ama ev sahibi aramış ve evi satılığa çıkardım demiş 🙏🏻 Evet bizim de annesi diyor hep oğlu haklıymış normalde çok uysalmıs ben delirtmisim

Biz de ben oturuyorum şu an ama seni oturtmam orda gelir eşyaları çekerim git ne halin varsa gör dedi ama tehditlerine boyun eğmeyeceğim zorla girecek hali yok zaten uzaklaştırması var şu an

Annesi bana da öyle dedim madde kullandığını söyledim oğluma iftira atma dedi ben de iftiramı değil mi mahkemede görürüüz dedim gerçekten çok sinirlendim

Aileniz haklı ama olan olmuş artık. Haklarınızı sonuna kadar alın. Ama iş ilerledikçe eşiniz iyice çirkefleşir. Belli dönemlerde de yumuşak karnınızı arar haberiniz olsun. O yüzden dik durun :)

Çirkefleşeceklerini bekliyordum ama bugün konuşmalardan sonra bayağı da ileriye gidecek her konuda çünkü asla hatasını kabul etmiyor

Biz de ben oturuyorum şu an ama seni oturtmam orda gelir eşyaları çekerim git ne halin varsa gör dedi ama tehditlerine boyun eğmeyeceğim zorla girecek hali yok zaten uzaklaştırması var şu an

Annesi bana da öyle dedim madde kullandığını söyledim oğluma iftira atma dedi ben de iftiramı değil mi mahkemede görürüüz dedim gerçekten çok sinirlendim
Sizi bir daha tehdit ederse direk polisi arayın uzaklaştırması var 3 ile 10 gün arasında hapis yatar hatırlatın bunu kendisine

Sizi bir daha tehdit ederse direk polisi arayın uzaklaştırması var 3 ile 10 gün arasında hapis yatar hatırlatın bunu kendisine

Kendisi daha uzaklaştırması olduğunu bile kabul etmiyor ki

Biraz önce aradı ve evin sözleşmesi kedi üstüne olduğunu polise gidip evimde başkaları oturuyor kilidi değişmişler evime giremiyorum diye şikayet edecekmiş beni bunlarla korkutmaya çalışıyor böyle bişey mümkün mü ?

Normalde ben uzaklaştırma aldırdığımda bir kaç gün annem de kalacaktım fakat evi kilitlemeye geldiğimde anahtar yeri iyice dağıtılmış kapı açılmaz haldeydi ben de polis ve çilingir çağırarak değişim yaptırdım usulsüz bişey yapmadım kafamdan ve ilk günden böyle yapan ben evde yokum diye bişey olur diye annemi bize çağırdım evi boş bırakmamak için

Bulsun kendini hapiste bak nasıl kabul ediyor pislik herif

Biraz önce aradı ve evin sözleşmesi kedi üstüne olduğunu polise gidip evimde başkaları oturuyor kilidi değişmişler evime giremiyorum diye şikayet edecekmiş beni bunlarla korkutmaya çalışıyor böyle bişey mümkün mü ?

Evde karısının oturduğunu söylediğinizde hicbi halt olmaz.

Back
X