Boşanma sürecindeyim fikirlerinize ihtiyacım var

Pardon da üç ayda ne boşanmasıymış diyene kadar yeni evlenen üç günlük yeni gelin dayak mı yermiş? Kesinlikle boşan bunun arkası gelir daha beteri olur. Kimin içine nasıl bi canavar yatıyor bilemezsin. Geri adım atma.

Suaan bosanma davasini acmis biri olarak soyluyorum bosan benim yaptigim hatalari yapma sakin geri donme karrarrindan ne guzel ailen var arkanda bundan ote bisey yok. 2 cocugum var dava actim yalvariyor bosanmamak icin icim o kadar aciyor ki ailem olmadigi icin, benim gidecek bi yerim yok olsada cocuklarimin duzenini bozamam bosanma davasi actim hala ayni evdeyiz bosan sakin vazgecme

Zaten nisan donemindeki kavgalardan belliymiş ayrılmak isteyip ona niye sordunuz bu degismeni istiyorum demektir zaten size seni dovecegim diyecek halı yok .Yanlış bir evlilik yapmış nisandan sonrada çıkış kapısını ya degiserse diye görmezden gelmissiniz en azından artık malı mülkü mevkisi ne olursa olsun anası danası ne derse desin kavga ettiğimiz anlasamadigimiz insanlarla yürümeyeceginizi öğrenmiş oldunuz.Tek gerçek bu

Eğitimli bana dayak yediği eve kızını yolluyor şiddet uygulayan bir adamın çatısı altına. Kendinize bunu yapmayın ilerde çocukların önünde yapacak bunu ne gibi fikir istiyorsunuz mesele??

Barışma ama dile kolay dersen sadece böyle bir ilişkiye düzelir diye sakın çocuk yapma

Arkadaşlar kurtulamadım. Her yolu denedim kurtulamadım kürtaj olacağım gün eşim ve abisi gitmeme engel oldu şimdi hastaneden randevu bulamıyorum kürtaj saatini kaçırdığım için. Ne yapacağım kızlar ailem şehir dışına cenazeye gitti psikolojim mahvoldu eşim kapının önüne gelip özürler diliyor senin psikolojini ben bozdum sen iyi değilsin sağlıklı kararlar alamıyosun diyor barışmak istemiyorum boşanıcam dedikçe beni dinlemiyor ailemede bişey diyemiyorum korkmasınlar diye kafayı yemek üzereyim işimden dolayı bi yerede gidemiyorum

Bi davul almadığınız kalmıştı çünkü elinize, her şeyi duyurdunuz ne bekliyordunuz, evde tırnaklarını mı yiyecekti?

Özel hastanede alın randevu, polis çağırın rahatsız ediyosa.

Kürtaja gideceğimi söylemedim ben eşime. Sadece hastane randevum olduğunu muayeneye gideceğimi sanıyodu abisiyle gelip bişey olmaz sonra gidersin dedikleri için kürtaja gidiyodum diyemdim haliyle.

Alt üst olacak bişey yok, özel hastaneye gidin. Ailenize de haber verin en azından biri olsun yanınızda, cümbür cemaat cenazeye gitmeye lüzum yok.
Özel hastanedeki doktor izinliymiş bir tane doktor var başka yapan o da imza istiyor akşam bu adamla tekrardan konuşucam nefret ediyorum hepsinden de nefret ediyorum Allah belalarını versin hayatımı mahvettiler

Fikir mi kalmış gerçekten?

Özel hastanedeki doktor izinliymiş bir tane doktor var başka yapan o da imza istiyor akşam bu adamla tekrardan konuşucam nefret ediyorum hepsinden de nefret ediyorum Allah belalarını versin hayatımı mahvettiler
Hadi ya. Çok garip. İzin alın işinizden, gerekirse şehir dışına çıkın. İçinde bulunduğunuz durum bir şeyleri bahane etmeye müsait değil. Şimdi uğraşmazsanız bir ömür daha ağırları ile uğraşacaksınız. Evlat hastalığı hiç kolay bişey değil. Babanın sorumluluk alması da hafifletmeyecek o acıyı.

3 gün sonra eşimden şiddet gördüm tepki gösterdim ailesine söyledim ama ailesi gereken konuşmayı tepkiyi vermediler çocuklarına.
Eşinin ailesi çok cahildi de sen çok eğitimli kültürlü değilmişsin yani cehalet seviyeniz denk üzülmeyin şiddet görüp ailesine söylemek tepki beklemek nedir napcaklar gelip oğlunun kulağını çekip bir daha yapma sakın mı diyecekler senin ailen de ayrı alem baban da ok bir daha yapamaz demiş valla adamın bir cinnet anına bakar gör bakalım neler yapıyor sana siz ailecek eğitim görüşmüşsünüz ama sadece akademik anlamda gerisi kafa eş ailesiyle denk yani şuraları okurken nasıl üzülüyorum ya meslek sahibi kaç yaşında kadının düştüğü hayata bak

Canım resmen benim yaşadıklarımı yaşamışsın... çook benzer şeyler ben de dayak yedim ben de kısıtlandım ama ablam bosanmıstı yıllar önce ailem tekrar üzülmesin diye sabrettim ve evlenir evlenmez bebeğim olmuştı süpriz şekilde cocugum için dayandım. Eşim şiddeti bıraktı ama küfürü bırakmadı ve aileme hakareti bırakmadı. Yüzlerine gülüyor ama ailemin arkasından sövüyor. Ailem kültürlü ve medeniyet sahibi insanlar kendi ailesi evet varlıklı ama cahil malesef ... o da bunun farkında
Ve benim kazancım da çok yüksek ona göre
Ama hiçbir zaman maaşımı kendim almadım ona vermeme rağmen ona yaranamadım... ama ben çok sevdiğim için katlandım sabrettim ve pişman değilim.
Eşim aşırı dişünceli ve duyarlı birisi artıları çok oldugu için kötü özelliklerne de sabrettm. Yüzde yüz değişmedi ama çoook düzelmeler oldu.
Eşine son bir şans verebilirsin
Net bir şekilde neyi isteyip neyi istemediğini söyle net ol
Eğer uymazsa biteceğini söyle
İleride keşke dememek için bunu yap.. ve en önemlisi de Allaha ennn hayırlısı için dua et

Burada herkes bir şeyleri yazıp çiziyor da bu senin hayatın .
Boşanmak kolay bir şey değil. Bir elle tapşini olmaz evet ben de bekarken dayak olursa direk boşanırım diyordum... ama öyle olmuyormuş
Vicdanın nasıl rahat edecekse öyle yap canım benim
Gerçekten son şansı vermek istiyorsan ver. Bu senin hayatın. Herkes hata yapabilir ne hayallerle başladın evliliğe onunla ciddi bir şeklde konuş ama baktın denedin şans verdn hala aynı devam ediyor o zaman sende gerçekten boşanırsın

Net olsaydın fikir almak istemezdin dayak yemek istiyorsan devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…