- 23 Eylül 2023
- 3.532
- 21.760
- 228
45 ve 67.
Evet bana senden boşanmayacağım derken çoktan avukat tutmuş. İfadesini bile vermiş. Az önce okudum.
Çüş, kendi bilir, çekişirsiniz. Aynı evde yaşamadıktan sonra kaç yıl sürerse sürsün. Tedbir nafakasını unutma sen de iyice canı çekilsinBen hiç kadınlık yapamamışım hep aç kalmışlar. 250 bin lira tazminat ve çocukların velayetini istiyormuş.
Ah yarabbiiiiim, kaynana doyurmuştur onları, zavallıcıkKadınlık yapmamışım, aç kalmış. Çocuklara bakmamışım. Annesine saygıda kusur etmişim.
Boşanma davası açılmadan önceki 1 yıldan itibaren olan tasarruflar iptal ediliyor yani satsan bile satış iptal edilirdi. Böyle birşey yapmamani tavsiye ederimBen isteseydim onu ruhu duymadan evi çoktan devrederdim. Çünkü tapu zaten bende. İnsanlık yaptık şerefsizlik gördük.
Ben de. Çocukları düşünmemesi çok zoruma gitti.Bir insan hiç tanımadığı insandan iğrenir mi? Valla iğreniyorum eşinizden...
2. den 3. kişiye devir olursa iptal edilemiyor. Bunu da öğrenmiştim.Boşanma davası açılmadan önceki 1 yıldan itibaren olan tasarruflar iptal ediliyor yani satsan bile satış iptal edilirdi. Böyle birşey yapmamani tavsiye ederim
Çocukların babası diye medenice ayrılalım istedim ama reddedip çirkinleşmeyi tercih etti.Ben size dedim çocukların sorumlulugu sızde olacak evın tamamını ısteyın dıye sız satılıp yarısını ısteyecegım dedınız.eşinizin ne oldugunu bız bıle anladık ki erkek haliyle kendisi tamamını istemiş hemen.bu adamla anlaşılmaz asıl siz tazmınat yuklu nafaka isteyin ekonomik şiddet görüyordum çocuklara bakmıyordu makarna alıp gönderdi tatlı bile almıyordu diye.O makarnayı hangı marketten aldıysa fişine kadar bulurdum valla aç gözlü herif
Parası olmayacak kiSiz bence doğruyu yaptınız ama eşiniz çok karaktersiz paraya tapıyor. Boşanınca paralarına sarılır uyur artık.
Şerh meselesinde sıkıntı yok ki, tapu adamda olsa began şerh koyduracaktı. Beganın mal kaçırma derdi olsa çoktan satardı evi. Normal seyir bu.şerh biz demiştik çok geç kaldınız hamleleri hep eşiniz yaptı siz savunmada kaldınız.. avukatınızdan emin misiniz hep oyalıyor gibi
İptal edilemese bile ev sanki satilmamiscasina değeri mal paylaşımına dahil ediliyor yani üstüne borçlu çıkarsınız. Bunu da öğrendiniz mi ?2. den 3. kişiye devir olursa iptal edilemiyor. Bunu da öğrenmiştim.
Zaten mal kaçırma niyetim yoktu. Olsaydı yapardım diyorum.İptal edilemese bile ev sanki satilmamiscasina değeri mal paylaşımına dahil ediliyor yani üstüne borçlu çıkarsınız. Bunu da öğrendiniz mi ?
Annesinin yaptıklarının delili var mı elinizde veya şahit bulabilir misiniz? Bu kadın mahkemeye geldiginde feryat figan ağlar eve sokmuyordu der. Bu akılları da annesi veriyor bence. Çocukları da doldururlar aç kadik deyin diye. Daha ne seytanliklar yaparlar düşünemiyorum. Bence onlemlerinizi alın. umarım avukatiniz iyidir de bu srfsze dünyanın kaç bucak olduğunu gösterirsinizKadınlık yapmamışım, aç kalmış. Çocuklara bakmamışım. Annesine saygıda kusur etmişim.
İnşallah elimden geleni yapacağımAnnesinin yaptıklarının delili var mı elinizde veya şahit bulabilir misiniz? Bu kadın mahkemeye geldiginde feryat figan ağlar eve sokmuyordu der. Bu akılları da annesi veriyor bence. Çocukları da doldururlar aç kadik deyin diye. Daha ne seytanliklar yaparlar düşünemiyorum. Bence onlemlerinizi alın. umarım avukatiniz iyidir de bu srfsze dünyanın kaç bucak olduğunu gösterirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?