Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yaşlılarda, ben böyle biraz daha genç bir cadı bekliyordum.
Evet bana senden boşanmayacağım derken çoktan avukat tutmuş. İfadesini bile vermiş. Az önce okudum.

Mahkeme sürecinde bunlar ana oğul ne yaparlarsa not alın, ileride çocuklarınıza okutun, hatırlatın. Daha küçücük haldeyken onlara yük olanlar, ileride çocuklar para kazanınca daha fazla yük olurlar, pirana gibi davranırlar çocuklara.

Galiba üç çocuğunuz var, üç çocukla uzakta bir başınıza kalmışsınız, hiç saygıları yok. Bu adamın yerinde başkası olsa, size bir çiçek gönderir boşanma işini ertelerdi. Ama adam baya vicdansız ve merhametsiz.

Allah sorsun başka bir şey demiyorum. Evet mahkemede elimden geleni yapacağım ama Allah'ın adaletine havale ediyorum onu ve ailesini.

Ben hiç kadınlık yapamamışım hep aç kalmışlar. 250 bin lira tazminat ve çocukların velayetini istiyormuş.
Çüş, kendi bilir, çekişirsiniz. Aynı evde yaşamadıktan sonra kaç yıl sürerse sürsün. Tedbir nafakasını unutma sen de iyice canı çekilsin

Ben isteseydim onu ruhu duymadan evi çoktan devrederdim. Çünkü tapu zaten bende. İnsanlık yaptık şerefsizlik gördük.
Boşanma davası açılmadan önceki 1 yıldan itibaren olan tasarruflar iptal ediliyor yani satsan bile satış iptal edilirdi. Böyle birşey yapmamani tavsiye ederim

Ben size dedim çocukların sorumlulugu sızde olacak evın tamamını ısteyın dıye sız satılıp yarısını ısteyecegım dedınız.eşinizin ne oldugunu bız bıle anladık ki erkek haliyle kendisi tamamını istemiş hemen.bu adamla anlaşılmaz asıl siz tazmınat yuklu nafaka isteyin ekonomik şiddet görüyordum çocuklara bakmıyordu makarna alıp gönderdi tatlı bile almıyordu diye.O makarnayı hangı marketten aldıysa fişine kadar bulurdum valla aç gözlü herif

Boşanma davası açılmadan önceki 1 yıldan itibaren olan tasarruflar iptal ediliyor yani satsan bile satış iptal edilirdi. Böyle birşey yapmamani tavsiye ederim
2. den 3. kişiye devir olursa iptal edilemiyor. Bunu da öğrenmiştim.

Çocukların babası diye medenice ayrılalım istedim ama reddedip çirkinleşmeyi tercih etti.

Siz bence doğruyu yaptınız ama eşiniz çok karaktersiz paraya tapıyor. Boşanınca paralarına sarılır uyur artık.
Parası olmayacak ki paralar beganla beraber gidiyor. Üzerine bir de nafaka borçlanıyor Evin parasının yarısıyla gider bir araba alıp onunla uyur artık.

şerh biz demiştik çok geç kaldınız hamleleri hep eşiniz yaptı siz savunmada kaldınız.. avukatınızdan emin misiniz hep oyalıyor gibi
Şerh meselesinde sıkıntı yok ki, tapu adamda olsa began şerh koyduracaktı. Beganın mal kaçırma derdi olsa çoktan satardı evi. Normal seyir bu.

Kadınlık yapmamışım, aç kalmış. Çocuklara bakmamışım. Annesine saygıda kusur etmişim.
Annesinin yaptıklarının delili var mı elinizde veya şahit bulabilir misiniz? Bu kadın mahkemeye geldiginde feryat figan ağlar eve sokmuyordu der. Bu akılları da annesi veriyor bence. Çocukları da doldururlar aç kadik deyin diye. Daha ne seytanliklar yaparlar düşünemiyorum. Bence onlemlerinizi alın. umarım avukatiniz iyidir de bu srfsze dünyanın kaç bucak olduğunu gösterirsiniz

İnşallah elimden geleni yapacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…