Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin avukatınz güzel bir karşılık verir umarım.. çocuklari isteme sebebi tazminat almaktr ancak.. çocuk istemese para isteyebilir mi hiç.
Attığınız mesajlara lütfen dikkat edin sovecekseniz arayıp sovun su saatten sonra sizden kanıt toplayabilmek için herrrseyi yapacaktır

Allah'a havale ediyorum. Allah her şeyi görüyor biliyor.

Bingooo.
Komşularım ve akrabalarım şahit olmayınca annesini şahit göstermiş Zaten bunu bekliyordum.
Başka kim olacak bunlar küçük beyinlerinden geçiriyor ki gideriz ağlarız zırlarız mahkemede isteğimiz olur diye. Bir bunlar akıllı çünkü. Çocukları niye istiyor o kısmı anlamadım sadece

Başka kim olacak bunlar küçük beyinlerinden geçiriyor kigideriz ağlarız zırlarız mahkemede isteğimiz olur diye. Bir bunlar akıllı çünkü. Çocukları niye istiyor o kısmı anlamadım sadece
Bakacağından değil bana inat.

Çocukları anasına atar yeniden evlenir çocuklar rezil olur. Çocuklarım bende kalsın ne istersen vereyim diyeceğinizi, korkacağınızı düşünüyor olabilir malum bu şahıs bayağı gerizekalı.

Çocuklarla konuşun. Gerekirse pedagog yardımı alın. İlk sizden duysunlar. Avukattan akıl alıyorsa çocukları görmeye bile gelebilir. Gösterdi göstermedi muhabbeti çeker.
Ben çocukların ruh sağlığı için her hakkımdan vazgeçip anlaşmalı boşanalım diye uğraşırken bu pislik yapmaya devam ediyor. Avukatla konuştuktan sonra karar vereceğim çocuklara ne söyleyeceğime.

Çocuklarla konuşun. Gerekirse pedagog yardımı alın. İlk sizden duysunlar. Avukattan akıl alıyorsa çocukları görmeye bile gelebilir. Gösterdi göstermedi muhabbeti çeker.
Bende aynı şekilde düşünüyorum telefona istemesi falan hep danışıklı dövüş. Yakında çok sevdiği çocuklarını görmeye de gelir bu mahkemede iyi görünmek için. Bir avukatla konuşmuştur şerh koydurmasıda bundan.

Evet bana senden boşanmayacağım derken çoktan avukat tutmuş. İfadesini bile vermiş. Az önce okudum.

Mahkeme sürerken çocuklar o adama yatılı da gidecek. Doldurmaya çalışacak. O yüzden planlı gidin diyorum. Madde madde tüm soruları yazın. Hangi durumda ne yaparsınız? Çocukların böyle bir baba ile olan bosanmada ruh sağlıklarının korunması zor.

O öyle diyerek aklınca vakit kazandı evi satmanızdan ya da başka maddi birşeylerden korkmuştur. Aslında bayağı uyanık geçinen bir tip ama insan salak olunca olmuyor.
Ben isteseydim onu ruhu duymadan evi çoktan devrederdim. Çünkü tapu zaten bende. İnsanlık yaptık şerefsizlik gördük.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…