Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de aynı amaçla aynı teklifi sundum. Haksız olduğu için anlaşmalı boşanmaya çalışıyor diyormuş orda burda. Size attığı o iftiralar klasik her erkeğin çekişmeli boşanmada sarfettiği sözler. Çocuklara sorarlar onlar söyler zaten doğrusunu. Çocuklarınız idrak yaşında sanırım. Yemek yapmadı, temizlik yapmadı vs klasik bunlar.

Bingooo.
Komşularım ve akrabalarım şahit olmayınca annesini şahit göstermiş Zaten bunu bekliyordum.
anne yakın akraba şahitliği o kadar etkili olmuyor diye biliyorum
ve hakim genelde kadınları tutuyor boşanma davalarında

kudursun dursun bakalım

anne yakın akraba şahitliği o kadar etkili olmuyor diye biliyorum
ve hakim genelde kadınları tutuyor boşanma davalarında

kudursun dursun bakalım
Avukatı değiştirdim. Şu anki daha cevval biri. Çocuklara sorular sordu. Çocuklar senden yana, velayette inşallah sorun yaşamayız dedi. Eşim olacak pislik hala arkadaşlarıma anlaşmalı boşanacağım diyormuş. Yalancı.

Belki de anlaşmalıya yanaşacaktır

Deliklerin hakkında ne diyor?

Bi de karşı tarafın iftiraların karşı nasıl bir yol izleyeceksiniz ?

Belki seni deniyordur, neyle mal koparabilirim diye. Avukat parası da gözüne gelir şimdi onun. Baktı anasından başka şahit de yok, duruşunu bozma, adam ne yapacağını kendi de bilmiyor ama aklına gelen bütün tuşlara basıyor. Velayeti alırım dedi tutmadı, çekişmeli dedi hodri meydan dedin. Çocuklara ağladı o da işe yaramadı. Avukatın gözünü iyi korkutursa belki avukat parası ödememek için anlaşmalıya razı olur. Koparabileceklerini kestirmeye çalışıyor şu an.

Çok iyi yapmışsınız siz evi de almaya bakın bu adamla anlaşılmaz karakteri bozuk cünkü.cocuklarınız için evi siz almaya zorlayın ekonomik şiddet gördügünüzü ve diğer problemlerini öne sürüp tazminat isteyin iyice sıkıştırın kuyrugunu

Pislik herif hala ele iyi görünme derdinde. Madem çocuklarının velayetini istiyormuş niye memur olduğu halde tayin alıp da çocuklarıyla Batman'a gelmemiş.
Allah yardımcınız olsun inşallah bu süreç sizin ve çocuklarınız için en iyi şekilde biter de böyle bir asalaktan kurtulursunuz

Ben hiç kadınlık yapamamışım hep aç kalmışlar. 250 bin lira tazminat ve çocukların velayetini istiyormuş.
Bilmediğim için soruyorum, kadının yemek yapmıyor oluşu davalarda kusur olarak kabul görüyo mu? Yasalar da mı yemek yapma işini kadına zimmetlemiş durumda?

Bilmediğim için soruyorum, kadının yemek yapmıyor oluşu davalarda kusur olarak kabul görüyo mu? Yasalar da mı yemek yapma işini kadına zimmetlemiş durumda?
Harika bir soru cevapları merak ediyorum ben gerçekten de evde çok yemek yapan biri değilim eşim de yapmıyor yani bir kadın da eşim yemek yapmıyor diye şikayet edebilmeli o zaman ne biçim iş bu

Harika bir soru cevapları merak ediyorum ben gerçekten de evde çok yemek yapan biri değilim eşim de yapmıyor yani bir kadın da eşim yemek yapmıyor diye şikayet edebilmeli o zaman ne biçim iş bu
Türk medeni kanununda böyle bir madde yok, yasalarca kusur sayılıyor mu ben de merak ettim. Kadın da çalışıyor sonuçta evin geçimine katkı sağladığına göre yemek ve temizlik kusur sayılamamalı, normalde kusursa tabi

Yasalarca kusur sayılmıyordur. Ama anne olarak çocuklarıma bakım veremiyor yemek bile yapmıyor şeklinde kullanıp velayet için kullanabilir.

Bende bi şeyi merak ediyorum avukat arkadaşlar görüp yanitlarsa sevinirim TCK da yemek ve temizlik yapmak kadının görevi diye bi şey mi var ki erkekler ilk bu konuda iftira atıyor hepsi iftira atıyor diyelim ki gerçek bu hangi maddede var yapmayan kadın hangi maddeyi çîğnemis oluyor gitsin yapsın yemeğini temizliğini

Konu sahibi avukatınızı değiştirmenize sebep nedir? Daha yolun başında, konuşulmadı sanırım eş kişisiyle. Şaşırdım açıkçası.

Bu akşam konuşalım dedi. Avukatımla konuş dedim. Bu ahlaksız yüzünden çocuklarım gözyaşı döktü bugün. Allah layığını versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…