Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 hafta önceden ucuz diye bilet aldığını
koliyle makarna un aldığını
tayin hakkı olduğu halde aile birliğini korumak adına yanınıza gelmeyi reddettiğini
senden habersiz kartlarını çantandan aldığını
senden habersiz maaşını çekmeye çalıştığını..

Kadınlık yapmamışım, aç kalmış. Çocuklara bakmamışım. Annesine saygıda kusur etmişim.
Eee bunu bekliyordunuz zaten. Benim de en başından bu yana algoritmik ilerleyin deme sebebim buydu. Çünkü kocanizin profil üç aşağı beş yukarı belli. Elinizdeki tüm kanıtları avukatla konuşup, çocuklara ondan önce durumu açıklayıp, çekişmeli dava açma zamanı geldi gibi görünüyor. Siz de 500.000 isteyin sorun yok. Engelleme isini avukata sorun sonra bu süreçte çocuklarımla görüşeceğim tek telefona engel koydu cart curt yapmasın.

Çocuklarla görüşmek istiyorum dediği anda ben onun avukatla anlaştığını anlamıştım. Çünkü o zamana kadar umurunda bile değildi

Ben hiç kadınlık yapamamışım hep aç kalmışlar. 250 bin lira tazminat ve çocukların velayetini istiyormuş.
Öfff rezil kepaze ya insan bunu söylemeye utanır 12 adaları da istiyor muymuş beyzadem
Kadınlık yapmamışım, aç kalmış. Çocuklara bakmamışım. Annesine saygıda kusur etmişim.
Şahidi de anasıdır kesin

Öfff rezil kepaze ya insan bunu söylemeye utanır 12 adaları da istiyor muymuş beyzadem

Şahidi de anasıdır kesin
Bingooo.
Komşularım ve akrabalarım şahit olmayınca annesini şahit göstermiş Zaten bunu bekliyordum.

Çocuklara davranışını...
Cinsellik reddi sırasında söylediklerini...
Aile boyu rahat(!) ilişkilerini
Yıllarca kv terörü gördüğünüzü
Sizin okumamaniz için gösterdiği çabayı
Surekli baska ciftlerin mulklerini konustugunu
Cinsel acidan sorunlari oldugunu ama doktora gitmek istemedigini( bunun icin doktor raporu isteyin)...
Çocuklarla görüşmek istiyorum dediği anda ben onun avukatla anlaştığını anlamıştım. Çünkü o zamana kadar umurunda bile değildi
Başından bu yana adım adım bu yüzden ilerleyin diyorum. Kocaniz bir dünya harikası olduğu için değil. Şimdi savaş zamanı gibi gorunuyor. Nasılsa yuzleseceksin demiştim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…