- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.956
- 78
Ben hiç kadınlık yapamamışım hep aç kalmışlar. 250 bin lira tazminat ve çocukların velayetini istiyormuş.
Tazminatı hangi sebeple istyormuşBen hiç kadınlık yapamamışım hep aç kalmışlar. 250 bin lira tazminat ve çocukların velayetini istiyormuş.
Kadınlık yapmamışım, aç kalmış. Çocuklara bakmamışım. Annesine saygıda kusur etmişim.Tazminatı hangi sebeple istyormuş
Nasıl pişkin bi adam inanamıyorumKadınlık yapmamışım, aç kalmış. Çocuklara bakmamışım. Annesine saygıda kusur etmişim.
Began avukatın ne diyor. Bi gözdağı versin elimizdeki delillerle çekişmelide zararlı çıkarsın falan desin.Kadınlık yapmamışım, aç kalmış. Çocuklara bakmamışım. Annesine saygıda kusur etmişim.
Yarın konuşacağız detaylı olarakBegan avukatın ne diyor. Bi gözdağı versin elimizdeki delillerle çekişmelide zararlı çıkarsın falan desin.
Kadınlık yapmamışım, aç kalmış. Çocuklara bakmamışım. Annesine saygıda kusur etmişim.
Şerefsiz çünküAy deli olacağım çocukları istiyormuş bakacakmış madem ne diye yollamış taaa Batmana pis herif nafakadan kurtulmak için yapmayacağı adilik yok pislik ya pislik
45 ve 67.Eski eşiniz ve annesi kaç yaşında?
Amma komik adam. Ne söylersem inanılır sanıyo heralde. O kadar kolay olsa..Kadınlık yapmamışım, aç kalmış. Çocuklara bakmamışım. Annesine saygıda kusur etmişim.
Eee bunu bekliyordunuz zaten. Benim de en başından bu yana algoritmik ilerleyin deme sebebim buydu. Çünkü kocanizin profil üç aşağı beş yukarı belli. Elinizdeki tüm kanıtları avukatla konuşup, çocuklara ondan önce durumu açıklayıp, çekişmeli dava açma zamanı geldi gibi görünüyor. Siz de 500.000 isteyin sorun yok. Engelleme isini avukata sorun sonra bu süreçte çocuklarımla görüşeceğim tek telefona engel koydu cart curt yapmasın.Kadınlık yapmamışım, aç kalmış. Çocuklara bakmamışım. Annesine saygıda kusur etmişim.
Çocuklarla görüşmek istiyorum dediği anda ben onun avukatla anlaştığını anlamıştım. Çünkü o zamana kadar umurunda bile değildiEee bunu bekliyordunuz zaten. Benim de en başından bu yana algoritmik ilerleyin deme sebebim buydu. Çünkü kocanizin profil üç aşağı beş yukarı belli. Elinizdeki tüm kanıtları avukatla konuşup, çocuklara ondan önce durumu açıklayıp, çekişmeli dava açma zamanı geldi gibi görünüyor. Siz de 500.000 isteyin sorun yok. Engelleme isini avukata sorun sonra bu süreçte çocuklarımla görüşeceğim tek telefona engel koydu cart curt yapmasın.
Öfff rezil kepaze ya insan bunu söylemeye utanır 12 adaları da istiyor muymuş beyzademBen hiç kadınlık yapamamışım hep aç kalmışlar. 250 bin lira tazminat ve çocukların velayetini istiyormuş.
Şahidi de anasıdır kesinKadınlık yapmamışım, aç kalmış. Çocuklara bakmamışım. Annesine saygıda kusur etmişim.
Bingooo.Öfff rezil kepaze ya insan bunu söylemeye utanır 12 adaları da istiyor muymuş beyzadem
Şahidi de anasıdır kesin
Çocuklara davranışını...2 hafta önceden ucuz diye bilet aldığını
koliyle makarna un aldığını
tayin hakkı olduğu halde aile birliğini korumak adına yanınıza gelmeyi reddettiğini
senden habersiz kartlarını çantandan aldığını
senden habersiz maaşını çekmeye çalıştığını..
Başından bu yana adım adım bu yüzden ilerleyin diyorum. Kocaniz bir dünya harikası olduğu için değil. Şimdi savaş zamanı gibi gorunuyor. Nasılsa yuzleseceksin demiştim.Çocuklarla görüşmek istiyorum dediği anda ben onun avukatla anlaştığını anlamıştım. Çünkü o zamana kadar umurunda bile değildi
Aslında çocukları vermek lazım ver 1 haftada geri getirir görür aynayı konyayi ama insan kıyamıyor işte ana yüreğiÇocuklarla görüşmek istiyorum dediği anda ben onun avukatla anlaştığını anlamıştım. Çünkü o zamana kadar umurunda bile değildi
Aile içi şahidin ne önemi var ki. Hehe yani. Kuzeniniz şahit olsa şahane olur. Ben çok severim şahit olmayı da millet kaçar. Teklif edin bence.Bingooo.
Komşularım ve akrabalarım şahit olmayınca annesini şahit göstermiş Zaten bunu bekliyordum.
Avukatla konuşayım da ona göre davranacağım artıkAile içi şahidin ne önemi var ki. Hehe yani. Kuzeniniz şahit olsa şahane olur. Ben çok severim şahit olmayı da millet kaçar. Teklif edin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?