Anlaşmalı olacak olmasına sevindim. 6 ay borcu varsa 6 ay sonraki nafaka daha yüksek olmalı.
Sonuçta bu adam memur. Bakanın açıklamasına göre ocakta en düşük memur maaşı 33 bin olacak yani senin eşinin maaşı da 40 binin üzerine çıkacaktır. 6 ay sonra yani zaten nisanda ödemeye başlayacak ve temmuzda da zam alacak. 2500 nafaka az. Artırmasını talep et. Ödemeyeceği 6 ayı da sonraki aylarda telafi etsin.
Çok doğru madem borcu bitene kadar ödemiyor telafi etsin. Avukatıma danışıp ona göre karar vereceğim.Ayrıca nafaka artırımıyla uğraşmamak için her temmuz ve ocak ayında memur maaşına yapılan zam oranından aşağı olmamak üzere nafakanın artmasını da maddelere ekle.
Son gelişmeler şöyle kızlar:
Bir aile dostumuz aracı oldu anlaşmalı boşanmak istiyor.
Evi satıp yarı yarıya paylaşacağız. 6 ay nafaka ödemeyecek, borcu çokmuş. 6 ay sonunda her çocuk için 2500 tl nafaka ödeyecek.
3 çocuk nafakası aylık 7500 tl oluyor. O yüzden kararsızım. Şu anki maaşı 27 bin.Anlaşmalı boşanmayı kabul edin bu adamla çok yüz göz olmayın ama ,6 ay sonrası sıkıntı ve 2500 nafaka az orda iyileştirme talep edin,yoksa cekismelide uğraşsın dursun
Acıma acınacak hale düşersin . Bu hadsiz merhametten anlamıyor3 çocuk nafakası aylık 7500 tl oluyor. O yüzden kararsızım. Şu anki maaşı 27 bin.
Ödeyemeyeceği nafaka istemek de anlamsız olur.
Ödeyemezse her an icrayla alamam.Acıma acınacak hale düşersin . Bu hadsiz merhametten anlamıyor
Sizde 7.500 harcarsanız çocukların tüm ihtiyacı karşılanır mı mesela? Evet diyorsanız yeterlidir, hayır diyorsanız yetersizdir.3 çocuk nafakası aylık 7500 tl oluyor. O yüzden kararsızım. Şu anki maaşı 27 bin.
Bence kabul edin nafakanın her yıl arttırılması maddesini ekleterek çekişmelidebyıpranmaya değmezÖdeyemezse her an icrayla alamam.
3 çocuk nafakası aylık 7500 tl oluyor. O yüzden kararsızım. Şu anki maaşı 27 bin.
Toplam 10000 olabilir,siz daha iyi bilirsiniz ama 3 çocuk zor ve masraflı.Ocak zammı var orda artırım talep edeceğinizi belirtebilirsiniz3 çocuk nafakası aylık 7500 tl oluyor. O yüzden kararsızım. Şu anki maaşı 27 bin.
Ben de böyle düşünüyorum. Çekişmeli ikimiz için de maddi külfet.Bence kabul edin nafakanın her yıl arttırılması maddesini ekleterek çekişmelidebyıpranmaya değmez
Ben de böyle düşünüyorum. Çekişmeli ikimiz için de maddi külfet.
Şuanki maaşına göre 7500₺ iyi3 çocuk nafakası aylık 7500 tl oluyor. O yüzden kararsızım. Şu anki maaşı 27 bin.
Böyle düşünmek yanlış. Çocukların bütün manevi yükü annede olacak. O çocuklar hastalanınca baba onlarla doktora gitmeyecek ateşlenince gece başında beklemeyecek. Onları bir haftasonu yemeğe sinemaya götürmeyecek.Sizde 7.500 harcarsanız çocukların tüm ihtiyacı karşılanır mı mesela? Evet diyorsanız yeterlidir, hayır diyorsanız yetersizdir.
Ben hiç kadınlık yapamamışım hep aç kalmışlar. 250 bin lira tazminat ve çocukların velayetini istiyormuş.
Bu iki gelişmeye hiç şaşırmadım, çocukların velayetini isteyeceği arkadan gizli iş çevireceği belliydi zira para severlerin davranış biçimi bu.Evet bana senden boşanmayacağım derken çoktan avukat tutmuş. İfadesini bile vermiş. Az önce okudum.
Yine de güvenme, akşamdan sabaha sürekli fikri değişecek o yüzden gardını düşürme, maddi manevi sen ve çocukların için en makul mantıklı davranış nasıl olacaksa onu yap Began, borç morç hikaye bence, onun kenarda hatırı sayılır birikimi vardır da senin haberin olmadığından rahat davranıyor.Son gelişmeler şöyle kızlar:
Evi satıp yarı yarıya paylaşacağız. 6 ay nafaka ödemeyecek, borcu çokmuş. 6 ay sonunda her çocuk için 2500 tl nafaka ödeyecek.
Her 6 ay ya da yılda bir artırılmasını şart koşacağım.Şuanki maaşına göre 7500₺ iyi
Ama örnek veriyorum ocakta 35 bin olur maaşı misal 12.000 vermeli
Ama şuana göre iyi. 6 ayı beklemesin başlasın vermeye anlaşmalı hemen biter zaten boşanma
Pes etti yani, hadi hayırlı olsun. Ama anlaşmaya maddeleri net yazdır. Kaçamasın nafakadan, sonradan nafaka davasıyla uğraşmak zorunda kalma.Son gelişmeler şöyle kızlar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?