Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayrıca nafaka artırımıyla uğraşmamak için her temmuz ve ocak ayında memur maaşına yapılan zam oranından aşağı olmamak üzere nafakanın artmasını da maddelere ekle.
Çok doğru madem borcu bitene kadar ödemiyor telafi etsin. Avukatıma danışıp ona göre karar vereceğim.

Ev satılınca, eline nakit geçecek, 6 ay uzun süre, önümüz kış, okul var, 6 ay sonrası için 2500 az.

Anlaşmalı boşanmayı kabul edin bu adamla çok yüz göz olmayın ama ,6 ay sonrası sıkıntı ve 2500 nafaka az orda iyileştirme talep edin,yoksa cekismelide uğraşsın dursun

Anlaşmalı boşanmayı kabul edin bu adamla çok yüz göz olmayın ama ,6 ay sonrası sıkıntı ve 2500 nafaka az orda iyileştirme talep edin,yoksa cekismelide uğraşsın dursun
3 çocuk nafakası aylık 7500 tl oluyor. O yüzden kararsızım. Şu anki maaşı 27 bin.
Ödeyemeyeceği nafaka istemek de anlamsız olur.

3 çocuk nafakası aylık 7500 tl oluyor. O yüzden kararsızım. Şu anki maaşı 27 bin.
Sizde 7.500 harcarsanız çocukların tüm ihtiyacı karşılanır mı mesela? Evet diyorsanız yeterlidir, hayır diyorsanız yetersizdir.

Toplam 10000 olabilir,siz daha iyi bilirsiniz ama 3 çocuk zor ve masraflı.Ocak zammı var orda artırım talep edeceğinizi belirtebilirsiniz

Ben de böyle düşünüyorum. Çekişmeli ikimiz için de maddi külfet.

Bunu senden çok o düşünüyordur.
O kaçsın o külfetin altına girmekten.
Taviz verme.
Nafaka 3 çocuğa bin TL desen de icra ile alacaksın bir noktada bu adamdan.
Çocuklar kaç yaşındaydı unuttum ama 3 çocuk varsa 1-2-3 değil bunların yaşı. 18'de kesilecek o nafakalar uzun vadeli düşün.

Şuanki maaşına göre 7500₺ iyi
Ama örnek veriyorum ocakta 35 bin olur maaşı misal 12.000 vermeli
Ama şuana göre iyi. 6 ayı beklemesin başlasın vermeye anlaşmalı hemen biter zaten boşanma

Sizde 7.500 harcarsanız çocukların tüm ihtiyacı karşılanır mı mesela? Evet diyorsanız yeterlidir, hayır diyorsanız yetersizdir.
Böyle düşünmek yanlış. Çocukların bütün manevi yükü annede olacak. O çocuklar hastalanınca baba onlarla doktora gitmeyecek ateşlenince gece başında beklemeyecek. Onları bir haftasonu yemeğe sinemaya götürmeyecek.

Manevi ve fiziki yükün tamamı annedeyken maddi yükün eşit paylaşılması adil değil. Gerekirse tamamını karşılamalı baba bozuntusu.

Ben hiç kadınlık yapamamışım hep aç kalmışlar. 250 bin lira tazminat ve çocukların velayetini istiyormuş.

Evet bana senden boşanmayacağım derken çoktan avukat tutmuş. İfadesini bile vermiş. Az önce okudum.
Bu iki gelişmeye hiç şaşırmadım, çocukların velayetini isteyeceği arkadan gizli iş çevireceği belliydi zira para severlerin davranış biçimi bu.
Yine de güvenme, akşamdan sabaha sürekli fikri değişecek o yüzden gardını düşürme, maddi manevi sen ve çocukların için en makul mantıklı davranış nasıl olacaksa onu yap Began, borç morç hikaye bence, onun kenarda hatırı sayılır birikimi vardır da senin haberin olmadığından rahat davranıyor.

Şuanki maaşına göre 7500₺ iyi
Ama örnek veriyorum ocakta 35 bin olur maaşı misal 12.000 vermeli
Ama şuana göre iyi. 6 ayı beklemesin başlasın vermeye anlaşmalı hemen biter zaten boşanma
Her 6 ay ya da yılda bir artırılmasını şart koşacağım.

Pes etti yani, hadi hayırlı olsun. Ama anlaşmaya maddeleri net yazdır. Kaçamasın nafakadan, sonradan nafaka davasıyla uğraşmak zorunda kalma.

Gözünü korkutamayacağını anlayınca pes etmiş anlaşılan

Evin hepsi alınamaz mı mahkeme vermez mi acaba? 3 çocuk var annenin hakkı olmalı çocuklar için ev bence adam ceketini alıp çıksın evi bıraksın tamam 7500 devam etsin hep nafaka böyle daha mantıklı olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…