evet arkadaslar onca olaylardan sonra boşanmaya karar verdik .... 1 kaç haftadır zaten bozuktu aramız bozuktu derken konuşmuo görmüyo misali ... defalarca sıkıntımı dile getirdim amacını sordum... bana verdiği cvp sen söle yaptın böyle yaptın oldu 2 yıl öncekileri hep basıma kaktı derken tartışma cıktı sürekli aynı şeyleri tekrarlamasını söledim ... yapma böle bak 2 çocuğumuz var gecmişi hatırlayarak ömür gecmez seninde bana yaptıkların var ben basına mı kakıyorum soğuk mu davranıyorum dedim .... verdiği cvp yapmasaydın etmeseydinn ... dediklerimde kavgamızda sen biyolojık babasın çocuğunu düşünmüyorsun ... iskele kocası ... ve tabiki annesine ettiğim hakaretler tabi bi kısmında haklıydı ...üzerinden iki yıl gecti ama her hafta hatırlar söylerr bunları... aynı evde tek basıma yaşar oldum elimden ne geldiyse yaptım iyi davrandım olmadı öptüm sevdim olmadı konuştum olmadı hiç düzelmedi ... kafayı yiycem artık iki bebeğim olmasa vallaha canıma kıycam sırf hayataki tek amacım onların varlığı ... bugün beni nasıl bunalttıysa saclarımı yoldum elimle duvarları dövdüm bagıra bagıra ağladım elime bıçagı aldım saplıycaktım kendime bebeğim ağladı o sırada sesini duydum onuda yapamadım .. eşim olacak insanda o halimi görmesine ragmen hiç birşey yapmadı ..... git evden dedim al eşyalarını git boşanma sonuclanınca dönerim ben memleketime ilk basta kabul etti sonra gitmiyorum polis cagır dedi .... sonrada oturdu bana 7 yıl bi oda senn bi oda benm olsun çocuklarımız için öğle yaşayalım sonrada çocuklar kimi secerse o şekilde boşanırız dedi .... kabul edemem böyle bişeyi zaten beni mahvetti bide böyle bişi kabul edersem ne farketcekki hayatımdan .... olacak sey deil böyle bi durumda ne yapmam gerekiyor haklarım neler izleyecegim yol ne 2 tane bebeğim ikiside küçük bi yere kımıldayamıyorum ne yapmalıyım ne olur bana akıl verin dava bile acmaya gidemem