hak iddia edebilir. davayı açar açmaz tedbir talebinde bulunursanız birşey olmaz dava sonuçlanasıya kadar hesaplara dokunamazsınız
teşekkür ederim..
peki bu tedbir talebi nasıl oluyor ve hangi evraklar gerekli...
yanlış yazmışım ben o hesap kardeşimin eşinin üzerine.. kardeşim paranın ikeye bölünmesi taraftarı hakkı olanı istiyor sadece ??
hesap cüzdanının fotokopisi falan mı lazım bilgilensirirseniz çok sevinirim,tekrar teşekkürler..
buna mahkeme karar veriyo. yani siz boşanma davasını açtığınız gun varsa ev,araba,hesaplar üstüne mahkemeden tedbir talebi konulmasını istiyorsunuz. Mahkeme bunu değerlendirip dava bitesiye kadar uzerlerine tedbir koyuyo
merhaba benimde bi sorum olucak 24 ocakta anlaşmalı olarak boşandım 2 çocuğumun velayetini ben aldım. Eşim çocuk başına 150 tl den fazla ödemem dedi ancak 300 tl 2 çocuk için çok az nafaka artırma şansım varmıdır. Ne yol izlemeliyim. Kızımın kreş masrafı 300 tl sadece
çok teşekkür ederim çok saolun...
ama anlamadığım bi şey var peki tedbir talebi koyulana kadar hesaptan para çekilirse ???
böle olabiliyor mu ? tedbir talebi için ek ödeme falan gerekiyor mu ?
soruma cevap verirseniz çok memnun olurum teşekkürler
o zaman dava dilekçesinde bu konudan bahsedecek çekilen paradan hakkınız olanın iadesini talep edeceksiniz.
ek ödeme dediğimiz tedbir talepli açılan davalar az daha masraflı oluyor o kadar
peki son bişey daha sormak istiyırum boşanmak için avukat masrafımız ortalama ne kadar olur ?
kabul etmeniz eşinizin işine gelmiş. Sanırım anlaşarak ayrıldınız ve nafaka miktarını kabul ettiniz. şimdi şöyle ki şartlar değiştiği zaman her vakitte nafaka arttırım davası açabilirsiniz. Giderlerinizi gösterip nafakanın arrttırılmasını isteyebilirsniz. Tabi boşanmanın üzerinden 1 sene geçmediği için davanız kesin kabul olunur diye birşey söyleyemeyeceğim.
Evet görebilir isterse alıp götürebilir, bosanma olmadan velayet kararı verilmez, velayet ortak olarak devam ederMerhaba,
Boşanma davası red edildikten sonra çiftler ayrı yaşamaya devam ederse çocuğun velayet durumu yine olur mu? Yani çocuk annede diyelim. Hakim boşanmayı red etti. Sonrasında baba çocuğu istediği zaman görebilir mi? Hakim bununla ilgili bir karar alır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?