günaydın.
keyifli ve güzel bir h.sonu kucaklamaya az kaldı.
bu arada kendimce bir devrim yaptım. buna ne diyeceksiniz arkadaşlar bakalım?? yeni bir telefon numarası aldım!!! diğer hattım tüm gün kapalı. evde eski telefonuma taktım. sadece akşam iş çıkışı 17:30-19:30 arasında açıyorum. oğlanı sormak isteyen ex ararsa öyle ulaşıyor. yeni hattım olduğunu da söyleme gereği duymadım. böylece arada mesaj attığında fevri davranıp cevap verme sorunundan kurtuldum. ayrıca her canı istediğinde saçma sapan şeyler hakkında konuşmak istemesinin önüne geçtim.
dedim ya ayrılalı 1 yıl, boşanalı 6 ay oldu ama ruhen ve beyin olarak boşanalı henüz 1 ay :)))
keşke ben de aynı şeyi yapabilsem ama aynı işte çalışıyoruz, nereye kadar kaçabilirim ki?
neyse ki ofislerimiz aynı binada değil... o da bir şey deyip kendime teselli vereyim
güzel bir günün sabahında herkese günaydın hanımlar...
HAYRET...
uzuuun bir aradan sonra ilk kez bugün beynimin içinde tartışmalar olmadan, birşeylerin muhasebesini yapmadan uyandım
sade ve sakin bir uyanış...
bunu özlemişim...
günaydınlar
günaydın.
keyifli ve güzel bir h.sonu kucaklamaya az kaldı.
bu arada kendimce bir devrim yaptım. buna ne diyeceksiniz arkadaşlar bakalım?? yeni bir telefon numarası aldım!!! diğer hattım tüm gün kapalı. evde eski telefonuma taktım. sadece akşam iş çıkışı 17:30-19:30 arasında açıyorum. oğlanı sormak isteyen ex ararsa öyle ulaşıyor. yeni hattım olduğunu da söyleme gereği duymadım. böylece arada mesaj attığında fevri davranıp cevap verme sorunundan kurtuldum. ayrıca her canı istediğinde saçma sapan şeyler hakkında konuşmak istemesinin önüne geçtim.
dedim ya ayrılalı 1 yıl, boşanalı 6 ay oldu ama ruhen ve beyin olarak boşanalı henüz 1 ay :)))
geçecek hanımlar bu zor günlerde geçecek emin olun sadece biraz kendinize güvenin herşeyin üstesinden geldiğinizi göreceksiniz...
yazılarınızı okudum ve hepsinde ağladım diyebilirim:)
bende evliyim ve eşimle hiç anlaşamıyoruz
aldatma vs bişeyde yok
çok inatçı,anlayışsız bir eşim var
ben bu hayat böyle geçer mi diye çok düşünüyorum? değer mi?
yaşadıkalrınızı okudum ve bende hayata sadece kendi planlarımla devam etmek isterim dedim
maaşımı tatilimi yemeğimi kilomu vs bağlı omadan ben kullanaym yiyeyim içeym filan
bir de ailesi tam gerizekalılar sözde bağlılar birbirlerine ama 2 ayda 1 kapımı açmazlar
açmasınalr sorun değil ama bende onlara gitmek istemiyorum
ben annemle yaşadığım huzuru özledim
onlardan uzak kalmak istemiyorum
13 aylık bir kızım var bahane mi ediyorum bilmiyorum ama en çokta o engelliyor beni
öküzle bir hayat geçer mi ya
boşanmaya giden yolu boşandıktan sonra yürüdüm. yapmam gereken "sınır çizme" olaylarını yeni yapıyorum:))
yazılarınızı okudum ve hepsinde ağladım diyebilirim:)
bende evliyim ve eşimle hiç anlaşamıyoruz
aldatma vs bişeyde yok
çok inatçı,anlayışsız bir eşim var
ben bu hayat böyle geçer mi diye çok düşünüyorum? değer mi?
yaşadıkalrınızı okudum ve bende hayata sadece kendi planlarımla devam etmek isterim dedim
maaşımı tatilimi yemeğimi kilomu vs bağlı omadan ben kullanaym yiyeyim içeym filan
bir de ailesi tam gerizekalılar sözde bağlılar birbirlerine ama 2 ayda 1 kapımı açmazlar
açmasınalr sorun değil ama bende onlara gitmek istemiyorum
ben annemle yaşadığım huzuru özledim
onlardan uzak kalmak istemiyorum
13 aylık bir kızım var bahane mi ediyorum bilmiyorum ama en çokta o engelliyor beni
öküzle bir hayat geçer mi ya
ben de o evdeyken o yolda epey ilerledim. hislerimi , beklentilerimi o evde tükettim. belki de bu yüzden o adama karşı hiç bir hissim kalmadı. adam bildiğiniz "yabancı". elin adamı işte...
sızde kendınıze su soruyu sordunuzmu ben daha once sevgılyken yada cıkarken karekterındekı farklılıkları yanı bana uymayan cok seyını fark ettım bana kerkes o zaten hep oyleydı sen gormuyordun bırde su bır gercek aıle terbıyesı cok onemlı bır ınsanın kısılıgı 7 yasına kadar olusurmus aslında cocouk yetıstırmek cok zor bana herkes aıle yapısı bozuk oldugu ıcın boyle oldugunu soyluyor gercektende haklılar
sızde kendınıze su soruyu sordunuzmu ben daha once sevgılyken yada cıkarken karekterındekı farklılıkları yanı bana uymayan cok seyını fark ettım bana kerkes o zaten hep oyleydı sen gormuyordun bırde su bır gercek aıle terbıyesı cok onemlı bır ınsanın kısılıgı 7 yasına kadar olusurmus aslında cocouk yetıstırmek cok zor bana herkes aıle yapısı bozuk oldugu ıcın boyle oldugunu soyluyor gercektende haklılar
bana da dediler "o hep aynıydı. sen farketmedin" ailesi de aynıydı. kendisi de aynıydı. neden şaşırdım ki :)))
bana da dediler "o hep aynıydı. sen farketmedin" ailesi de aynıydı. kendisi de aynıydı. neden şaşırdım ki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?