boşanma ve psikoloji

HAYRET...
uzuuun bir aradan sonra ilk kez bugün beynimin içinde tartışmalar olmadan, birşeylerin muhasebesini yapmadan uyandım
sade ve sakin bir uyanış...
bunu özlemişim...
günaydınlar

günaydın.
keyifli ve güzel bir h.sonu kucaklamaya az kaldı.
bu arada kendimce bir devrim yaptım. buna ne diyeceksiniz arkadaşlar bakalım?? yeni bir telefon numarası aldım!!! diğer hattım tüm gün kapalı. evde eski telefonuma taktım. sadece akşam iş çıkışı 17:30-19:30 arasında açıyorum. oğlanı sormak isteyen ex ararsa öyle ulaşıyor. yeni hattım olduğunu da söyleme gereği duymadım. böylece arada mesaj attığında fevri davranıp cevap verme sorunundan kurtuldum. ayrıca her canı istediğinde saçma sapan şeyler hakkında konuşmak istemesinin önüne geçtim.
dedim ya ayrılalı 1 yıl, boşanalı 6 ay oldu ama ruhen ve beyin olarak boşanalı henüz 1 ay :)))

keşke ben de aynı şeyi yapabilsem ama aynı işte çalışıyoruz, nereye kadar kaçabilirim ki?
neyse ki ofislerimiz aynı binada değil... o da bir şey deyip kendime teselli vereyim

geçecek hanımlar bu zor günlerde geçecek emin olun sadece biraz kendinize güvenin herşeyin üstesinden geldiğinizi göreceksiniz...

yazılarınızı okudum ve hepsinde ağladım diyebilirim:)
bende evliyim ve eşimle hiç anlaşamıyoruz
aldatma vs bişeyde yok
çok inatçı,anlayışsız bir eşim var
ben bu hayat böyle geçer mi diye çok düşünüyorum? değer mi?
yaşadıkalrınızı okudum ve bende hayata sadece kendi planlarımla devam etmek isterim dedim
maaşımı tatilimi yemeğimi kilomu vs bağlı omadan ben kullanaym yiyeyim içeym filan
bir de ailesi tam gerizekalılar sözde bağlılar birbirlerine ama 2 ayda 1 kapımı açmazlar
açmasınalr sorun değil ama bende onlara gitmek istemiyorum
ben annemle yaşadığım huzuru özledim
onlardan uzak kalmak istemiyorum

13 aylık bir kızım var bahane mi ediyorum bilmiyorum ama en çokta o engelliyor beni
öküzle bir hayat geçer mi ya

keşke ben de aynı şeyi yapabilsem ama aynı işte çalışıyoruz, nereye kadar kaçabilirim ki?
neyse ki ofislerimiz aynı binada değil... o da bir şey deyip kendime teselli vereyim

kaçmak değil de öyle her canı isteyince mesaj atıp aramasın diye. sonra fevri davranıyorum cevap veriyorum. kendini kötü hisseder mesaj atar, canı sıkılır arar.... yok öyle özgürlük. tek kesişim kümesi oğlan. onu da benim belirlediğim saatte sorabilir. yoksa izin versem devamlı hayatima dahil olmaya çalışıyor kenardan köşeden.

güzel bir günün sabahında herkese günaydın hanımlar...

evettt hava cok guzel ıst.da ya sızın oralarda nasıll

HAYRET...
uzuuun bir aradan sonra ilk kez bugün beynimin içinde tartışmalar olmadan, birşeylerin muhasebesini yapmadan uyandım
sade ve sakin bir uyanış...
bunu özlemişim...
günaydınlar

gececek canım ınsaalh hersey zamanla unutulacakk farklı pencelereden bakmayı ogrenecegız ama sadece zamana ıhtıyacımız var:)

oooo devrını kutlayalımmm ozaman bende tasındıktan sonra o ısı yapacagım

koşullarınızı ve o koşulların hissettirdiklerini en iyi siz bilirsiniz. Evlilik için yapabilecek bir şeyleriniz varsa vazgeçmeyin derim. Ama bittiyse, eşinizle önünüzü göremiyorsanız süründürmenin manası yok. Bu arada kızınızı bahane etmiyosunuz, çocuk insanın katlanma katsayısını yukarı çekiyor sadece.

boşanmaya giden yolu boşandıktan sonra yürüdüm. yapmam gereken "sınır çizme" olaylarını yeni yapıyorum:))

ben de o evdeyken o yolda epey ilerledim. hislerimi , beklentilerimi o evde tükettim. belki de bu yüzden o adama karşı hiç bir hissim kalmadı. adam bildiğiniz "yabancı". elin adamı işte...

herseyın hayırlsı ama evlıgını kurtabılmek ıcın elınden gelenı yap derım takı arkadamda sunuda yapsaydım dıyebılecegın bırseyın yoksa ozaman dusun derım esınle karsılıklı oturun konusun .....

ben de o evdeyken o yolda epey ilerledim. hislerimi , beklentilerimi o evde tükettim. belki de bu yüzden o adama karşı hiç bir hissim kalmadı. adam bildiğiniz "yabancı". elin adamı işte...

sızde kendınıze su soruyu sordunuzmu ben daha once sevgılyken yada cıkarken karekterındekı farklılıkları yanı bana uymayan cok seyını fark ettım bana kerkes o zaten hep oyleydı sen gormuyordun bırde su bır gercek aıle terbıyesı cok onemlı bır ınsanın kısılıgı 7 yasına kadar olusurmus aslında cocouk yetıstırmek cok zor bana herkes aıle yapısı bozuk oldugu ıcın boyle oldugunu soyluyor gercektende haklılar

bana da dediler "o hep aynıydı. sen farketmedin" ailesi de aynıydı. kendisi de aynıydı. neden şaşırdım ki :)))

evet o soruyu sordum. benim adam evlenene kadar kendini büyük oranda gizledi, evlendikten sonra birden değişmeye, belki de kendini belli etmeye başladı. şimdi de ilk tanıdığım adamdan çooook farklı noktalara geldi. değişir diye umut ettiğim özellikleri yoktu ama içime sinmeyen adını koyamadığım kapalı yönleri vardı. ha bunu da o zaman fark etmemişim, bir histi sadece.

bana da dediler "o hep aynıydı. sen farketmedin" ailesi de aynıydı. kendisi de aynıydı. neden şaşırdım ki :)))

insan "inanmak" istiyor. hele de evlendiğinde, dönülemez noktaya geldiğinde gözünü kapatıyor. ruhunuza kattığınız adamın aslında ne mal olduğunu görmek can yakardı çünkü. boşanmak için de esaslı bir hata bekliyorsunuz. öyle "anlaşamadık"la olmuyor boşanma. ben öyle bir noktaya gelmiştim ki "ne olur boşanmak istiyorum, benim pişman edecek iyi adımlar atmasın" diyordum. sağolsun yardımcı oldu o da...

evet bende farketmedım annesı babasıda bosanarak evlenen ınsanlar onlar ıcın cok normal bırsey ama bızım ıcın cok farklı ama ınan bu kadar rahat atlatacagımı bılseydım ne 3 kez tup bebek denerdım nede son 1 yılı cekerdım

bazen düşünüyorum da şu anda duygularıma bu kadar uzak olan adam şundan 1 yıl önce ölseydi ne yapardım. ben de ölmek isterdim heralde. hayat çok tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…