evet evlenınce cok farkılı oluyor ne cunku herkesın bır sorumlulugu oluyor ve artık sadece 2 3 saat bulusp gezmek degıl herseyıyle beraber olmak aslında ozamanlar canımlı cııcmlı oldugumuz ıcın olan seylerıde fark etmıyoduk hersey sankı tospembe ama artık bır kac hareketı gozumuze batınca sureklı bırseyler arıyoruz aslında evlılk bır kez sarsılınca bır daha topalrlanması zor oluyoevet o soruyu sordum. benim adam evlenene kadar kendini büyük oranda gizledi, evlendikten sonra birden değişmeye, belki de kendini belli etmeye başladı. şimdi de ilk tanıdığım adamdan çooook farklı noktalara geldi. değişir diye umut ettiğim özellikleri yoktu ama içime sinmeyen adını koyamadığım kapalı yönleri vardı. ha bunu da o zaman fark etmemişim, bir histi sadece.
bazen düşünüyorum da şu anda duygularıma bu kadar uzak olan adam şundan 1 yıl önce ölseydi ne yapardım. ben de ölmek isterdim heralde. hayat çok tuhaf
evet evlenınce cok farkılı oluyor ne cunku herkesın bır sorumlulugu oluyor ve artık sadece 2 3 saat bulusp gezmek degıl herseyıyle beraber olmak aslında ozamanlar canımlı cııcmlı oldugumuz ıcın olan seylerıde fark etmıyoduk hersey sankı tospembe ama artık bır kac hareketı gozumuze batınca sureklı bırseyler arıyoruz aslında evlılk bır kez sarsılınca bır daha topalrlanması zor oluyo
evet sarsıldı. ama tek taraflı çaba kurtarmadı. o sadece kendi istediği şekilde olsun istedi. ben de varım dedim. olmadı. çirkinleşti. bitti.
insan "inanmak" istiyor. hele de evlendiğinde, dönülemez noktaya geldiğinde gözünü kapatıyor. ruhunuza kattığınız adamın aslında ne mal olduğunu görmek can yakardı çünkü. boşanmak için de esaslı bir hata bekliyorsunuz. öyle "anlaşamadık"la olmuyor boşanma. ben öyle bir noktaya gelmiştim ki "ne olur boşanmak istiyorum, benim pişman edecek iyi adımlar atmasın" diyordum. sağolsun yardımcı oldu o da...[/QUO
14 yıl geçirdik (10+4) son dört evlilik. ilk on sevgili arkadaş dost ne varsa hepsi olduk. bir defa kendi anlasamamazlığımız yüzünden kavga etmedik, küsmedik, ayrı yatmadik, yatak ayırmadık, her yarım saatte mesaj atardık hatta cook bunalmıştım artık 30 yaşına geldik az daha sakin yaşamak lazım aşkı diyordum kendi kendime:))) sonra bir gün (gerçekten aniden) patladı ve bitti. döndü gitti. yarım saat önce sen benim aşkımsın derken tüm kinini kustu ve gidiverdi:)) ondan şaşırdım da gülüyordum halime ilk başta. şaka olmalı hadi canım falan diyordum
sana ıyı tatıller bol eglencelerrBende sizlerdenim kizlar 2 temmuzda ilk davam gorulecek
su anda annemle bodrumda tatildeyim kafa dinliyorum aslinda hayat ne kadar sakin huzurluymus diyorum.4 aydir ayriyiz Inat, rest,kavga, kapris vs yok hayatimda.genel olarak kafam rahat ama anlasmali olmadigi icin biraz geriliyorum. 5 para vermeden bosanmak istiyor. Bazen ugrasma at imzayi gec diyorum bazende neden emek cektigim evdeki payimi almadan gideyim diyorum. Herkez farkli birsey soyluyor. Sizle ne dersiniz. Cekismeli zor mu oluyor...
insan "inanmak" istiyor. hele de evlendiğinde, dönülemez noktaya geldiğinde gözünü kapatıyor. ruhunuza kattığınız adamın aslında ne mal olduğunu görmek can yakardı çünkü. boşanmak için de esaslı bir hata bekliyorsunuz. öyle "anlaşamadık"la olmuyor boşanma. ben öyle bir noktaya gelmiştim ki "ne olur boşanmak istiyorum, benim pişman edecek iyi adımlar atmasın" diyordum. sağolsun yardımcı oldu o da...[/QUO
14 yıl geçirdik (10+4) son dört evlilik. ilk on sevgili arkadaş dost ne varsa hepsi olduk. bir defa kendi anlasamamazlığımız yüzünden kavga etmedik, küsmedik, ayrı yatmadik, yatak ayırmadık, her yarım saatte mesaj atardık hatta cook bunalmıştım artık 30 yaşına geldik az daha sakin yaşamak lazım aşkı diyordum kendi kendime:))) sonra bir gün (gerçekten aniden) patladı ve bitti. döndü gitti. yarım saat önce sen benim aşkımsın derken tüm kinini kustu ve gidiverdi:)) ondan şaşırdım da gülüyordum halime ilk başta. şaka olmalı hadi canım falan diyordum
yok valla bizimki yavaş yavaş, süründüre süründüre bitti. çin işkencesi gibiydi ama sizin yorumunuzu görünce iyi ki öyle olmuş diyorum. ani olsaydı, çok ağır gelebilirdi. güçlüymüşsünüz
Bende sizlerdenim kizlar 2 temmuzda ilk davam gorulecek
su anda annemle bodrumda tatildeyim kafa dinliyorum aslinda hayat ne kadar sakin huzurluymus diyorum.4 aydir ayriyiz Inat, rest,kavga, kapris vs yok hayatimda.genel olarak kafam rahat ama anlasmali olmadigi icin biraz geriliyorum. 5 para vermeden bosanmak istiyor. Bazen ugrasma at imzayi gec diyorum bazende neden emek cektigim evdeki payimi almadan gideyim diyorum. Herkez farkli birsey soyluyor. Sizle ne dersiniz. Cekismeli zor mu oluyor...
Bende sizlerdenim kizlar 2 temmuzda ilk davam gorulecek
ben de anlaşmaya yanaştıramadım, çekişmeliye gitti. ama ben anlaşmak için taviz vermek istemiyorum, zaman ne gösterir bilemem. emeklerimi onun yanına kar bırakmak istemiyorum. son 2 aydır maddi anlamda ben ve çocuğum sefilleri oynarken kendisi üzerinde benim de hakkım olan evi, eşyaları, arabayı, birikimi kullanıyor. yediremiyorum kendime.
Davayı siz açarsanız kendi avukatınız, onun avukatı, bir de masrafları siz mi ödüyorsunuz? Bir de siz açınca nafaka alabiliyormusunuz?
Aynen bende anlasmaliya yanastirmak icin yuz goz olmak istemiyorum. Akisina biraktim ama ugrasmak da istemiyorum bi yandan da. Keyfim cok yerinde. Bu surecte bu kafa rahatliligimi bozmak istemiyorum ama benim ugrasmayip nasil olsa pes edecegimi de dusunuyor olabilir. O yuzden akisina birakayim bakalim ne olacak diyorum. Beyimiz beraber odeyip bitirdigimiz eve kondu. Akli sira simdi en karli nasil biter onu dusunuyor sefil. Bak yazarken yine sinirlendim. Yok yok olmek var donmek yok.))
siz benden tecrübelisiniz. Bana bir akıl verin. Neden o açmak istemiyor davayı, benim açmamı bekliyor?
Biz 5 aydır ayrıyız. Pes etmemi bekliyor. Neden ki? Neden o açmıyor?
boşanmanın sorumluluğunu da almak istemiyor olabilir. suçu ilerde sana yıkmak için herkese "o açtı davayı" demek içinde olabilir.
önerilerim:
1-avukat tutun. benim avukatım yoktu. ama tutun mutlaka.
2-boşanma gündeme gelmiş o adamı artık unutun. kibar olun. alttan alın. sakin olun.
3-protokolünüzü detaylı hazırlayın. herşeyi yazın. ben kendim hazırladım. nafakanızı alın (öyle maksimum şu kadar verilir demelerine inanmayın. maaşımın yarısı kadar nafaka aldım), çocuğun tüm eğitim masraflarını ödeyecek diye protokole ibare koydurdum. bunları atlamayın. güzellikle konuşa konuşa hazırladım protokolü. içimden boğmak, adamı öldürüp gömmek geliyordu ama dayandım. evde ağladım. yüzüne güldüm. deveyi atlatana kadar hepsi.
4-asla kapışmayın. geri dönmez o. sizi anlamaz. duvara anlatsanız dile gelir o gelmez.
protokol hazırlama ve inatçı, aklını kaybetmiş adamların "etrafından nasıl dolanılır" konusunda yardım isteyen olursa daha çok detay verebilirim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?