- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.708
- 133
- 33
- Konu Sahibi minnie mouse
-
Kesinleşme şerhi dün yazıldı cuma günüde adli tatil olacak kalır mı yani Eylül ayına2hafta geçtiyse gidiliyordu sanırım ama emin değilim
Hm onu bilemedim tatlım ya avukat birisi yorum yaparsa daha iyi olur ben resmi tatilin içeriğini pek bilmiyorumKesinleşme şerhi dün yazıldı cuma günüde adli tatil olacak kalır mı yani Eylül ayına
Kesinleşme yapıldıysa, artık kesinleşmiş ve bitmiş demektir. Zaten daha adli tatil başlamadı . Boşanma kararı verildi ve kesinleşti . Evkralarıkısa süre içinde nüfus müdürlüğüne gönderirler. 1 hafta bekleyip sonra gitmeniz yeterli olur.Kesinleşme şerhi dün yazıldı cuma günüde adli tatil olacak kalır mı yani Eylül ayına
Bu kadar çabuk duruşma günü beklediğinize göre anlaşmalı bosanma davası açtığınızı varsayıyorum. Avukatsız açtıysanız, bir adliyeye giderek mahkeme memurlariyla bı konuşun, daha yakın bir duruşma günü alabilirsiniz. Mahkemelerin uygulamaları farklı olabiliyor.Ben boşanma dilekçesini vereli 10 gün oldu. Bana mahkeme günü bildirilmedi. Acaba ne zaman haber gelir. Haberi arayarak mı veriyorlar. Adli tatil girince ne oluyor bizim boşanma Eylüle mi kalacak?
Ben konuşunca öne alırlar mı ki. Öyle bir şeyin olma ihtimali var mı.Bu kadar çabuk duruşma günü beklediğinize göre anlaşmalı bosanma davası açtığınızı varsayıyorum. Avukatsız açtıysanız, bir adliyeye giderek mahkeme memurlariyla bı konuşun, daha yakın bir duruşma günü alabilirsiniz. Mahkemelerin uygulamaları farklı olabiliyor.
nufusa tebligat gitmesi lazim. sizlik bisey yok kalemdeki calisan katip tebligati cikardi ve yasal sureleriniz doldu ise degistirirsinizSelam kızlar boşanma davasında kesinleşme şerhi yazıldı
Nüfüsa gidip kimlik değiştire bilirmiyiz yoksa adliyeden yazımı gider kaç gün sürer bu süreç yardımcı olurmusunuz
Her mahkemenin uygulaması farklı , bazıları aynı gün anlaşmalı boşanmayı yapıyor , bazıları mutlaka tebligat çıkartıp ileri bir tarih veriyorlar. O yüzden mahkeme memurlariyla bir konuşun onların uygulamasını öğrenin .Ben konuşunca öne alırlar mı ki. Öyle bir şeyin olma ihtimali var mı.
E devletten görürsünüz evet eylüle kalırBen boşanma dilekçesini vereli 10 gün oldu. Bana mahkeme günü bildirilmedi. Acaba ne zaman haber gelir. Haberi arayarak mı veriyorlar. Adli tatil girince ne oluyor bizim boşanma Eylüle mi kalacak?
E devlete girip bakabilir sin mahkeme günü belki belli olmusturBen boşanma dilekçesini vereli 10 gün oldu. Bana mahkeme günü bildirilmedi. Acaba ne zaman haber gelir. Haberi arayarak mı veriyorlar. Adli tatil girince ne oluyor bizim boşanma Eylüle mi kalacak?
Dava kesinleştiyse beklemeye lüzum yok diye biliyorum ama?Kesinleşme şerhi dün yazıldı cuma günüde adli tatil olacak kalır mı yani Eylül ayına
Adliye kesinleşme şerhi ni nüfüsa yolluyor muşDava kesinleştiyse beklemeye lüzum yok diye biliyorum ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?