Boşanmadan ilişki

adam boşamazsa olene kadar evli kalacaksin yani?

Ya da senle evlenecek yeni eşi.garantileyince bosanacaksin cunku bekar kalamazsin?

Baya sacma, kusura bakma da.

Bu zihniyette ve yaşam tarzinda olan bir üyenin başka bir üyeye sana cif armağan ediyorum temizlen demesi akıllara zarar

Sevişmek istiyorsan seviş o zaman sen de kurtul biz de

Her konu ayrı saçmalık bir de zaten 1000 sayfa yazılsın asla dinlemeyecek o yüzden bu konuda zaman kaybetmeyelim bence

Allah o çocukları bu anne ve babadan kurtarıp normal bir hayata kavuştursun

Boşanıp bosanmayacaginiz bile daha belli değil yapmayın allah aşkına ya. Bide çocuklarınız var. Ne olursa olsun o evli olduğunuz adam çocuklarınızın babası. Ve suan hala evlisiniz. Bu bir aldatmadir. Başka birşey demiycem.

Ama onun sevgilisi oldugunu tahmin ediyorum belki ileri gidip birlikte yasıyorda olabilir yinede yanlısmı olur benim yaptıgım o evliyken herkesle herseyi yasasın ama ben hayır eşimde benimle evli niye onunki suç olmuyoda benimki oluyo

SEVGİLİ KK arkadaslarim!!! Bu konuya yorum yapip bosuna guzel prmaklarinizi yormayin. Dertlerine ortak olacagimiz DAHA GERCEK VE DURUST İNSANLAR VAR BURDA. Hic usenmedim tek tek butun konularina baktim. Yok kocam beni aldatti evi terk ettim Ucuzlerim var onlar icin katlanıyorum. Daha sonra iki kucuk cocugumu alip turkiyeye geri dondum. Baska bir konuda mutsuz ihanetli evliligime cocuklar icin katlanıyorum lise aslimla her gun konuşuyoruz oda evli ve mutsuz vs vs vs...
Ben sizin yerinize zamanimi harcayip hepsine baktim. GEREKSİZ BİR UYE GEREKSİZ KONULARİ.

Haziran ayında konu açmışsın "affeder mi" diye ağustos olmuş benim sevişesim var diyorsun.
Ciddi denge problemlerin var.

Önce boşanın ondan sonra istediğiniz hayati yaşayin,ayrıca dava açmaya cesaretim yok ne demek ,yeni birini tanımaya cesaret edebiliyorsaniz dava açmaya da cesaretniz olmalı

Boşanma davası açmaya cesaretiniz yok ama maşallah evliyken başka bir ilişki yaşamaya cesaretiniz var.

Sadakat yükümlülüğü var. Hemen de nerden bulursunuz adamları bilmem.
Aynını eşin yapsa vay ş...siz hemen birini bulmuş dersin.

Dikkat et yarın mahkemede zinayla suçlanırsın,
Çocukları falan alırlar elinden neme lazım,
Ac mahkemeyi boşan yani neyi bekliyorsun karsı taraftan..
Adam bosanmadan bi halt yese laf olmaz bizim toplumda ama sen yersen vay haline.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…