- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Hatice hanım napıyorsunuz??
Anne olunca kutsallaşıyoruz galiba anne nasıl olduk biz cinsellik yaşayarak demi tuhaf bakış açısı
adam boşamazsa olene kadar evli kalacaksin yani?Ama şöyle bir durum var ben dava açacak cesarete sahip değilim karşı tarafta açıcam dedi durdu ama henüz birşey yok yani ona kaldı şimdi o yıllarca açmazsa ben yıllarca flört etmicemmi
Birde bir sorum daha var cinsellik yaşamam doğru olurmu flört ettiğim kişiyle evlenmeden
Cunku artık pes ettim onu beklemekten vazgectim oldumuHaziran ayında konu açmışsın "affeder mi" diye ağustos olmuş benim sevişesim var diyorsun.
Ciddi denge problemlerin var.
Bence de pes et. aklı mantığı olan adam zaten tekrar birlikte olmak istemez.Cunku artık pes ettim onu beklemekten vazgectim oldumu
Boşanma davası açmaya cesaretiniz yok ama maşallah evliyken başka bir ilişki yaşamaya cesaretiniz var.Ama şöyle bir durum var ben dava açacak cesarete sahip değilim karşı tarafta açıcam dedi durdu ama henüz birşey yok yani ona kaldı şimdi o yıllarca açmazsa ben yıllarca flört etmicemmi
Birde bir sorum daha var cinsellik yaşamam doğru olurmu flört ettiğim kişiyle evlenmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?