- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Amin (Akıl fikir versin)Allahım yardım etsin bana
Dimi çok zor durumdasın sevisip sevismeme kararı almak üzeresin Allah yardım etsin ya tüh vah AminAllahım yardım etsin bana
Aileniz flörtünüze sicak mi bakiyor ben anlamadim ki? Çocuklar siz kagit uzerinde evli olup baska insanlarla iliski yasayinca mutlu mu oluyorlar?? Garip..Ailem karşı cocuklar var ya açma diyolar
Ya kocami seviyorum veya intikam alicam dersiniz anlarımda yıllarım emeğin var diye bosanmamak ne kadar mantıklı sizce ?Evet dava acmıyorum cunku yıllarım emeğim var evliliğimde ustelik ailem istemiyor dava açmamı
Ama bende sevmek sevilmek istiyorum artık nekadardır yalnızım benimde hakkım değilmi üstelik eşim resmen evli olduğunu umursamadan dilediğiyle beraber olurken benim hiçkimseyle olmamam adaletmi
Bir de madem bu kadar emin kocasının aldattığından (aynı zamanda ne yaptığını hiç bilmiyorum diyor), bunu neden ailesine söylemiyor? O zaman hala ama çocuklar var mı diyecekler? Yuh ya. 32 yaşında kadınsınız. Kendiniz verin kararlarınızı. Gerçekten psikolojiniz iyi değil.Aileniz flörtünüze sicak mi bakiyor ben anlamadim ki? Çocuklar siz kagit uzerinde evli olup baska insanlarla iliski yasayinca mutlu mu oluyorlar?? Garip..
Peki çocukların böyle umut ederek beklemesi ne kadar sağlıklı??Uzun yıllar emek verdim evlilik bitmesin diye çabaladım çok şeylere gogus gerdim. Boşanırsak bir daha birleşmemiz ümidi kalmıcak hiç çocukların
Kanunda evlilik dahilinde de zina yaparsanız suç olmaz. Zina suç değil, boşanma sebebidir.Demekki kanun bile ayrıyken biriyle olman suç değil diyo? Etik olarak asla yapma mı demek istediniz
Cocuklarini bosanmayacak kadar dusunuyor ama....neyse..Dava acacak cesarete sahip degilseniz bosanmadan iliski yasayacak cesarete de sahip olmayıverin.2 cocugunuz var ortaya çıkarsa iliskiniz velayeti baba alabilir muhtemelen.Derdiniz olursa eger aklınızda olsun
Dava acacak cesarete neden sahip değilsin? Bosanmak istemiyo musun? Şu durumda yeni birini nasil dusunebiliyosun?Ama şöyle bir durum var ben dava açacak cesarete sahip değilim karşı tarafta açıcam dedi durdu ama henüz birşey yok yani ona kaldı şimdi o yıllarca açmazsa ben yıllarca flört etmicemmi
Birde bir sorum daha var cinsellik yaşamam doğru olurmu flört ettiğim kişiyle evlenmeden
:))) Hemi ?Saldırmayı cok seviyo burda bazıları
Sizin yaptığınız bu ahlaksız davranışa çanak tutulması daha çok hoşunuza giderdi değil mi ?Saldırmayı cok seviyo burda bazıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?