Boşanmadan ilişki

Su an kağıtta da olsa evlisiniz. Çocuklarınız var. Henüz açılan bir boşanma davası falan yok, karşı taraftan bekliyorsunuz. Sonra bir de flört var, sevişmem doğru mu diyorsunuz?
Ben mi cok gerikafalıyım, ahlak bekçisi miyim bilmiyorum ama az biraz kendinizi tutun da boşanmayı bekleyin bari.

Allahım yardım etsin bana
Dimi çok zor durumdasın sevisip sevismeme kararı almak üzeresin Allah yardım etsin ya tüh vah Amin

Arkadaş kaç yıldır aynı konu seni sevmeyen istemeyen ve şu anda da başka kadınla yaşayan çocuklarıma bakarım ama seni istemiyorum diyen bir adamı bekliyorsunuz. Bosanmiyorsun ama o gelene kadar da boş durmayayim diyorsun çünkü o da boş durmuyor şu an
Kocan da sen de midesiz tiplersiniz galiba siz yine barışırsiniz üzülme azıcık daha dayan

Hala etik değil dimi diyor birisi etik desin de bitsin bu çile

Dava açmaya cesaretim yok derken? Bildigim kadariyla bir dilekce vermeniz gerekiyor sadece.. Sadece kâgit uzerinde bile olsa evlisiniz. Boşanin oncelikle

Eski konulara başlık olarak baktım.
Siz eşi tarafından defalarca aldatılmış,
Gururu kırılmış, Evliliği pişmanlık olan,
Hatta bana kalırsa çocukları da pişmanlık olan, üstüne kanunsuz bir şekilde çocukları babalarından kacıran, kilo ve özgüveni problemleri olan vs vs vs gibi bir sürü problemi olan bir kadınsınız.

Bence o çocuklar sizin elinizde ziyan olacak zira işin ahlaki boyutu bir yana psikolojik olarakta iyi değilsiniz.
Eğer babanın daha iyi bakacağını düşünüyorsanız, arayın alsın çocukları, davayı acın, ve bir süre kendi isteğiniz doğrultusunda heveslerinizi giderene kadar, istediğiniz hayatı yaşayın.
Belki sonra aklınız başınıza gelir. Dibe vurunca çıkışınız dogru olur...

Adam gibi bir adam kagit uzerinde de olsa bitmemis bir evliligi olan bir kadinla bir iliski dusunmez. Boyle bir seyin lafini bile etmez. Bosan sonra der. Oysa sen olur desen adam razi sanki.
Diyelim ki adamla gorustun anlastiniz ve evlenmeye karar verdiniz, ondan sonra mi bosanmayi dusunuyorsun. Yani adamla yurumezse hala boyle arafta kalmaya devam mi edeceksin?

Ya kocami seviyorum veya intikam alicam dersiniz anlarımda yıllarım emeğin var diye bosanmamak ne kadar mantıklı sizce ?
Ayrıca bu şekilde nafaka da alamazsiniz çocuklarınıza açın davanizi alın hakkınızı boşanin sonra istediginizle birlikte olursunuz.
Böyle bekleyip bosanmayarak sadece kendinizi yipratirsiniz.
Aileler de her zaman haklı değildir ayrıca her konuda onları dinlemek zorunda değilsiniz kocaman çoluk çocuk sahibi kadinsiniz.

Aileniz flörtünüze sicak mi bakiyor ben anlamadim ki? Çocuklar siz kagit uzerinde evli olup baska insanlarla iliski yasayinca mutlu mu oluyorlar?? Garip..
Bir de madem bu kadar emin kocasının aldattığından (aynı zamanda ne yaptığını hiç bilmiyorum diyor), bunu neden ailesine söylemiyor? O zaman hala ama çocuklar var mı diyecekler? Yuh ya. 32 yaşında kadınsınız. Kendiniz verin kararlarınızı. Gerçekten psikolojiniz iyi değil.

2-3 cocugu baskalarinin ustune atmaya calistiniz bir ara olmadi
Kacirmaya calistiniz
Simdi bosanmadan baskasiyla sevissem olur mu diyorsunuz
Ne degisik bir hayatiniz var hatice hanim,inanilmaz

Uzun yıllar emek verdim evlilik bitmesin diye çabaladım çok şeylere gogus gerdim. Boşanırsak bir daha birleşmemiz ümidi kalmıcak hiç çocukların
Peki çocukların böyle umut ederek beklemesi ne kadar sağlıklı??
Boşanma olursa en azından anne babamız ayrı derler ama böyle ne idüğü belirsiz anne baba da başkalarıyla birlikte ne derece doğru ve ahlaklı sizce ?
Ayrıca esim başkalarıyla birlikte benim yalnız olmam haksızlık değil mi demissiniz.
Eşiniz ahlaksızlık yapıyor diye sizin de mi öyle davranmaniz gerekiyor ?
Siz çocuklarınıza iyi örnek olun babaları gibi kötü örnek değil.

çok ilginçsiniz ve söyledikleriniz çok tutarsız..

hem boşanmaya cesaretim yok çok emeğim var diyorsunuz hem başkasıyla flört ve cinsellik düşünüyorsunuz...

hem kocam istediği ile birlikte oluyor diyorsunuz hem de kocanızın dava açmasını bekliyorsunuz..

kendiniz için bir şey yapın ve hayatınızın sorumluluğunu elinize alın...

Konuşmaların çok tutarsız , neyi istediğini sende bilmiyorsun bence , boşanmaya gerçekten kararlı olsn bal gibide açarsın dava kimseyi dinlemeden , yada eşinden hala beklentin var belki doneriz diye , ama başkalarıyla görüşüp yaşadıktan sonra o eve ve evliliğe dönmek ne kadar ahlaki ? Bence kangren olmuş bir ilişki var kesip atın , çocukları bahane etmeyin , sonrasında da sevgiliniz olabilir buna kimse karışamaz ama kağıt üzerinde de olsa evliyken cinsellik düşünebilmeniz beni şaşırttı , hakkınızda hayırlısı olsun ..

Demekki kanun bile ayrıyken biriyle olman suç değil diyo? Etik olarak asla yapma mı demek istediniz
Kanunda evlilik dahilinde de zina yaparsanız suç olmaz. Zina suç değil, boşanma sebebidir.
Etik olarak, ne zaman ayrildiniz, ne zaman bu psikolojiyi atlattınız, ne zaman yeniden sevecek enerjiyi buldunuz demek istedim

Dava acacak cesarete neden sahip değilsin? Bosanmak istemiyo musun? Şu durumda yeni birini nasil dusunebiliyosun?
Ayrıca kendi deger yargilarin yok mu? Biri dogru bence dese gidip cinsellik mi yasayacaksin?

Cinsellik isin son boyutu zor yani onu yasamak bnm icin hoslansamda zor zira eşimden baskasıyla yasamadımbunu ama eşimde beni mahvetti etmediği kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…