- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ama onun sevgilisi oldugunu tahmin ediyorum belki ileri gidip birlikte yasıyorda olabilir yinede yanlısmı olur benim yaptıgım o evliyken herkesle herseyi yasasın ama ben hayır eşimde benimle evli niye onunki suç olmuyoda benimki oluyo
Bosanmadan boyle bir iliski yasamayin bence. Eger esinize denk gelirse lehinizde bunu kullanabilir.eşimle ayrıyız bi süredir ve resmen boşanma olmadı henüz bu durumda başka biriyle flört etmem sizce doğru mu yanlışmı olur
Ben ne yapmalıyım kimi konustuklarım sen sadece kagıt uzeride olsa evlisin diyor kimileride kagıt uzerinde kalmıs resmi nikah var sadece aranızda bir anlamı yok diyor sizce hangisi doğru?
Eşinizin yaptığı karaktersizlik olur eğer sizinle hala resmiyette evli iken başka bir kadınla aynı evde yaşıyorsa. Kusura bakmayın evlilik meclisini bu kadar aşağı cekemezsiniz. Açın davanızı istediğiniz ile gezin tozun beraber yaşayın.Ama onun sevgilisi oldugunu tahmin ediyorum belki ileri gidip birlikte yasıyorda olabilir yinede yanlısmı olur benim yaptıgım o evliyken herkesle herseyi yasasın ama ben hayır eşimde benimle evli niye onunki suç olmuyoda benimki oluyo
SEVGİLİ KK arkadaslarim!!! Bu konuya yorum yapip bosuna guzel prmaklarinizi yormayin. Dertlerine ortak olacagimiz DAHA GERCEK VE DURUST İNSANLAR VAR BURDA. Hic usenmedim tek tek butun konularina baktim. Yok kocam beni aldatti evi terk ettim Ucuzlerim var onlar icin katlanıyorum. Daha sonra iki kucuk cocugumu alip turkiyeye geri dondum. Baska bir konuda mutsuz ihanetli evliligime cocuklar icin katlanıyorum lise aslimla her gun konuşuyoruz oda evli ve mutsuz vs vs vs...
Ben sizin yerinize zamanimi harcayip hepsine baktim. GEREKSİZ BİR UYE GEREKSİZ KONULARİ.
O çamura battıysa ben de batayım diyorsun yani. Tamam sen de yap o zaman. Çocukları da sosyal hizmetler aile bakanlığı artık kim bakıyorsa ona verin.Ama onun sevgilisi oldugunu tahmin ediyorum belki ileri gidip birlikte yasıyorda olabilir yinede yanlısmı olur benim yaptıgım o evliyken herkesle herseyi yasasın ama ben hayır eşimde benimle evli niye onunki suç olmuyoda benimki oluyo
Bu evlilikmi eşimle konuşmuyoruz hiç naptıgından haberim yok zaten bosanmak istiyo o da sorarım size şimdi ben evlimiyim değilmiyimBoşanma davası açmaya cesaretiniz yok ama maşallah evliyken başka bir ilişki yaşamaya cesaretiniz var.
Demekki kanun bile ayrıyken biriyle olman suç değil diyo? Etik olarak asla yapma mı demek istedinizYorumlari cok okuyamadim. Ayri yaşamaya basladiginizda sadakat yukunlulugunuz biter hukuki olarak. Ama yakin zamanda davayi acmalisiniz. Etik olarak cevap bile vermem.. O derece
Evlisiniz. Resmen boşanın ne yaparsanız yapın.Bu evlilikmi eşimle konuşmuyoruz hiç naptıgından haberim yok zaten bosanmak istiyo o da sorarım size şimdi ben evlimiyim değilmiyim
Konu basligi Sevismeye Zemin Hazirlamak olmaliydi. Zira konunun ana temasi Sevismek :)Demekki kanun bile ayrıyken biriyle olman suç değil diyo? Etik olarak asla yapma mı demek istediniz
Tek kelimeyle oha diyorum ne kadar geniş miden varAma şöyle bir durum var ben dava açacak cesarete sahip değilim karşı tarafta açıcam dedi durdu ama henüz birşey yok yani ona kaldı şimdi o yıllarca açmazsa ben yıllarca flört etmicemmi
Birde bir sorum daha var cinsellik yaşamam doğru olurmu flört ettiğim kişiyle evlenmeden
Düşündüğün ahlaksızlığa Allahı karıştırma!!Allahım yardım etsin bana
Boyle bekleyerek adamin sana donecegini mi saniyorsun. Bosan. Birlesmek isterse ikinci kez yine evlenirsiniz. Ayni kisiyle tekrar evlenenler var. Adam bu evliligi istese coktan donerdi.Uzun yıllar emek verdim evlilik bitmesin diye çabaladım çok şeylere gogus gerdim. Boşanırsak bir daha birleşmemiz ümidi kalmıcak hiç çocukların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?