Boşanmadan ilişki

Yav bir de merak ettim sizin kaç çocuğunuz var ? Bir konuda iki çocuk bir konuda üç çocuk diyorsunuz hangisi doğru?

iyi de burda kimse o erkek o yapabilir sen yapamazsın demiyor ki. boşanmadan ilişki yaşamak yanlıştır. ayrıca bizi niye aksine ikna etmeye çalışıyosunuz, yaşayacaksanız yaşayın yahu bize ne? çocuk gibi biz hayır yanlış deyine ama o yapıyoo demek ne kadar saçma. iki tane çocuğunuz var yahu, yuh. ayrıca madem adam onla bunla yatıyo açın boşanma davasını, bu adam beni aldatıyo deyin. tazminat nafaka artık herşeyi alırsınız.

Bosanmadan boyle bir iliski yasamayin bence. Eger esinize denk gelirse lehinizde bunu kullanabilir.

Eşinizin yaptığı karaktersizlik olur eğer sizinle hala resmiyette evli iken başka bir kadınla aynı evde yaşıyorsa. Kusura bakmayın evlilik meclisini bu kadar aşağı cekemezsiniz. Açın davanızı istediğiniz ile gezin tozun beraber yaşayın.

kafa olmuş Dallas...

O çamura battıysa ben de batayım diyorsun yani. Tamam sen de yap o zaman. Çocukları da sosyal hizmetler aile bakanlığı artık kim bakıyorsa ona verin.

Oturum açmadan okuyordum ama o kadar sinir oldum ki hesabımı açtım..

Ne demek emeğim yıllarım var davayı ben açamam.
Belli ki emeğin, yılların yanlış bir adamla çöpe gitmiş. Aç davanı, boşan , temiz bir sayfa aç..
Sonra ne yaparsan yap..
Ama yok senin belli ki bazı hormonlar coşmuş, hazır beğenen biri de var boşanma falan uğraşmıyayım diyorsun herhalde.
Adam ahlaksızlık yapıyorsa sen de yapmak zorunda mısın?
Şerefinle namusunla boşan, bari yarın öbür gün çocukların büyüdüğünde , alnın açık olarak babanız beni aldattı ben de boşandım diyebilesin!!!!!

Yorumlari cok okuyamadim. Ayri yaşamaya basladiginizda sadakat yukunlulugunuz biter hukuki olarak. Ama yakin zamanda davayi acmalisiniz. Etik olarak cevap bile vermem.. O derece

Yorumlari cok okuyamadim. Ayri yaşamaya basladiginizda sadakat yukunlulugunuz biter hukuki olarak. Ama yakin zamanda davayi acmalisiniz. Etik olarak cevap bile vermem.. O derece
Demekki kanun bile ayrıyken biriyle olman suç değil diyo? Etik olarak asla yapma mı demek istediniz

Anlasmali bosanin. Cabuk biter. Bir avukata hazirlatabilirsiniz. Internette de ornekleri var. Ama bir avukata danismak daha mantikli. Anlasmada ne istiyorsaniz sunun. O da sartlarinizi kabul ederse imzalar. Kisa surede de mahkemeye cagirilirsiniz ve 5 dakikada bosanma biter. Ondan sonra kiminle ne isterseniz yapin. Tabi karar yazisi yazilana kadar.

Demekki kanun bile ayrıyken biriyle olman suç değil diyo? Etik olarak asla yapma mı demek istediniz
Konu basligi Sevismeye Zemin Hazirlamak olmaliydi. Zira konunun ana temasi Sevismek :)
Git sevis de kirtul bari madem yasalardan da guc almaya calisiyorsun.
Ama yasal olan hersey mesru ve etiktir diye birsey yok bu dunyada.
Ahlaksizligin yasal zeminini yaratmak da zor olmuyor bu dunyada.
Hem konu sahibi ilginc bir sekilde ne kadar rahatca yazip cevapliyorsun gulesim geliyor ahahaha
Milleti provekeye yer arar gibi ne de gamsiz bir halin var hayat sana guzel valla diyesim geldi :)

Tek kelimeyle oha diyorum ne kadar geniş miden var

Uzun yıllar emek verdim evlilik bitmesin diye çabaladım çok şeylere gogus gerdim. Boşanırsak bir daha birleşmemiz ümidi kalmıcak hiç çocukların
Boyle bekleyerek adamin sana donecegini mi saniyorsun. Bosan. Birlesmek isterse ikinci kez yine evlenirsiniz. Ayni kisiyle tekrar evlenenler var. Adam bu evliligi istese coktan donerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…