Boşanmadan ilişki

Benim tahminim su; eger bosanirsaniz cocuklarla baba evine doneceginizden ve bu yuzden de bu kisiyle bir iliski yasayamayacaginizdan mi kocayla bosanmadan koca evinde iliski yasamayi dusunuyorsunuz. Bu yuzden mi bosanmadan iliski yasasam ne olur diye soruyorsunuz?

Hayır biz zaten ayrıyız uzun suredir ve ben zaten ailemleyim

Demek istedigim su ki ailenizin evinde yasiyorsaniz ve bosanmadiniz da. Adamla iliski yasamaniza aileniz birsey demeyecek mi?

İlişkim yok hanfendi sizlere soruyorum sadece benden hoslanan benimde beğendiğim biri var okadar
Canım senden hoşlanan biri var madem sende hoşlanıyorsun seni bekleyebilir..

Yani normal bir bunu yapar seni bekler boşanana kadar yine konuşursunuz ama sevgili olarak değil dost olarak..
Zaten bir erkek önce önce sonra bir eş olmalı bence..

Yeminle erkeksizlik basiniza vurmus sizin... Bu yuzden mantıklı dusunemiyorsunuz.. Siz öncelikle annesiniz.. ANNE... Lutfen bunu unutmayin!!! Daha bosanmadan evlenmeyi... Evlenmedende cinselligi nasil hangi kafayla dusunebiliyosunuz... Yok ya ben anlayamiyorum sizi...

Hatice bir de şeyi merak ediyorum yazmışsın ya hani düzenli cinsel hayattan çıkınca boşluğa düştüm diye sen defalarca aldatan hakaret eden kocanla hala nasıl aynı yatağa girip birlikte olabiliyordun?

Evlilikte hersey düzensiz ama cinsellik ovv vuu süper

Ne libido arkadaş

Evt yüksek libidom malesef ztn oyuzden erken evlendim brzda

ne acelen var kardeş;bi boşancaksan boşan geçmişin ateşi küllensin ondan sonra birine aç gönlünü yoksa buraya bi iki hafta sonra başlık açarsın yine

Evt yüksek libidom malesef ztn oyuzden erken evlendim brzda
Eveeeeet benden bu kadar dağılalim

Hatice değil de halil mi acaba bu abla

Değilse bu libidolu kadından o çocukları biri kurtarsin şey uğruna onları da harcayacak en son

Kocan sana bir ihtimal doner diye bosanmak istemiyorsun ama su sureci de boş gecmeyeyim bi iki artik Allah ne verdiyse sevisirim de diyorsun.Iyimis ya.

Tabiki istemezler onlar bilmicek zaten olursa flört
Nasil cesaret edeceksin peki kacamak kacamak adamla beraber olmaya? Gizli sakli ne kadar saklayabilirsin ki? Hem bu durum adamin gozunde degerini de dusurur, seni basitlestirir. Bence normal yollardan olmasi gerektigi gibi gitmelisin.

Hanımlar biraz önce ismini vermeyeceğim bir üye arkadaş bana bu insan ile ilgili mesaj attı. Özelden.

Bu 'kadın' bu arkadaşı boşanma konusunda okuyup mesajlar atmış buluşalım görüşelim diye arkadaş da kibarca reddetmis ve bu güya hatice denilen insan ısrarcı olmuş biraz.

Şimdi o arkadaş muneye de mesaj attı şikayet etti

Siz de bilin istedim bu üye galiba erkek

Ne manyak kadinsin. Cocuklarib var bosanmadan cinsellik istiyorsu n bence yaparsinda. Igrenclik. Mutluljk bi erkege bagli degil

Nasil sasiririm anlatamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…