- 10 Mart 2017
- 461
- 532
- 53
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Hayır biz zaten ayrıyız uzun suredir ve ben zaten ailemleyimBenim tahminim su; eger bosanirsaniz cocuklarla baba evine doneceginizden ve bu yuzden de bu kisiyle bir iliski yasayamayacaginizdan mi kocayla bosanmadan koca evinde iliski yasamayi dusunuyorsunuz. Bu yuzden mi bosanmadan iliski yasasam ne olur diye soruyorsunuz?
Canım senden hoşlanan biri var madem sende hoşlanıyorsun seni bekleyebilir..İlişkim yok hanfendi sizlere soruyorum sadece benden hoslanan benimde beğendiğim biri var okadar
Tabiki istemezler onlar bilmicek zaten olursa flörtDemek istedigim su ki ailenizin evinde yasiyorsaniz ve bosanmadiniz da. Adamla iliski yasamaniza aileniz birsey demeyecek mi?
Yeminle erkeksizlik basiniza vurmus sizin... Bu yuzden mantıklı dusunemiyorsunuz.. Siz öncelikle annesiniz.. ANNE... Lutfen bunu unutmayin!!! Daha bosanmadan evlenmeyi... Evlenmedende cinselligi nasil hangi kafayla dusunebiliyosunuz... Yok ya ben anlayamiyorum sizi...Evet dava acmıyorum cunku yıllarım emeğim var evliliğimde ustelik ailem istemiyor dava açmamı
Ama bende sevmek sevilmek istiyorum artık nekadardır yalnızım benimde hakkım değilmi üstelik eşim resmen evli olduğunu umursamadan dilediğiyle beraber olurken benim hiçkimseyle olmamam adaletmi
Evt yüksek libidom malesef ztn oyuzden erken evlendim brzdaHatice bir de şeyi merak ediyorum yazmışsın ya hani düzenli cinsel hayattan çıkınca boşluğa düştüm diye sen defalarca aldatan hakaret eden kocanla hala nasıl aynı yatağa girip birlikte olabiliyordun?
Evlilikte hersey düzensiz ama cinsellik ovv vuu süper
Ne libido arkadaş
Eveeeeet benden bu kadar dağılalimEvt yüksek libidom malesef ztn oyuzden erken evlendim brzda
Ya varya ben yazacaktim simdi aynisini.. Ne zaman bunu soyleyecek diye bekliyordum.. Acaba gercekten boyle kadinlar olabilir miEveeeeet benden bu kadar dağılalim
Hatice değil de halil mi acaba bu abla
Değilse bu libidolu kadından o çocukları biri kurtarsin şey uğruna onları da harcayacak en son
Nasil cesaret edeceksin peki kacamak kacamak adamla beraber olmaya? Gizli sakli ne kadar saklayabilirsin ki? Hem bu durum adamin gozunde degerini de dusurur, seni basitlestirir. Bence normal yollardan olmasi gerektigi gibi gitmelisin.Tabiki istemezler onlar bilmicek zaten olursa flört
Hanımlar biraz önce ismini vermeyeceğim bir üye arkadaş bana bu insan ile ilgili mesaj attı. Özelden.
Bu 'kadın' bu arkadaşı boşanma konusunda okuyup mesajlar atmış buluşalım görüşelim diye arkadaş da kibarca reddetmis ve bu güya hatice denilen insan ısrarcı olmuş biraz.
Şimdi o arkadaş muneye de mesaj attı şikayet etti
Siz de bilin istedim bu üye galiba erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?