• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmadan vazgeçip mutlu olan var mı?

Geçmişte birbirinizi çok yaraladıysanız. Pek mümkün değil. Tek ihtimal var geçmişi gündeme getirmeme ama başarabilirseniz tabiki. Allah yardımcınız olsun.🌸

Geçmişte birbirinizi çok yaraladıysanız. Pek mümkün değil. Tek ihtimal var geçmişi gündeme getirmeme ama başarabilirseniz tabiki. Allah yardımcınız olsun.🌸
Onu becerebilmek çok önemli. Aklımın takıldığı sorulardan biri. Allah razı olsun inşallah.

Yani çocuklarla ilgilenip,beni ihmal ettin mi diyor?E sizi istiyor bu adam. Daha çok sizinle olmak istiyor. Yanlış mı anladım?
Çocuklarınızın sorumluluğunu tek başınıza almayın. Eşinizle paylaşın.

Yani çocuklarla ilgilenip,beni ihmal ettin mi diyor?E sizi istiyor bu adam. Daha çok sizinle olmak istiyor. Yanlış mı anladım?
Çocuklarınızın sorumluluğunu tek başınıza almayın. Eşinizle paylaşın.
Evet.8 aydır ayrıyız. O gidip geliyor. Haklısınız.

Boşanmaya varana kadar neden mutlu olmadınız?
Önce kendinize bunu sorun.
Maden sonrasında mutlu olunabiliyor, öncesinde de mutlu olabilirdiniz. Değil mi?
Başlığa cevaben, hayır görmedim.

Selam hanımlar. Boşanmaktan vazgeçip mutlu olanınız var mı? Bu durumu yaşayanlar ayrıntılarıyla yazarsa çok sevinirim. Yorumlarınız çok önemli.
Ben☝...şöyleki ben mutlu edilmedi.karşımdakinden mutluluk dilenmeyi bıraktığım günden beri çok hemde çok mutluyum.aciz olmayın hayatı kendiniz için yaşayın bakın ozaman nasıl mutlusunuz

Back
X