- 16 Ağustos 2018
- 140
- 93
- 28
- 36
- Konu Sahibi Jenniferxx
Yok. Gerçek diyorum. En azından %70 düzelmesi var.Hmm . Lafinizi sokup egonuzu tatmin etmişsiniz . Tebrikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok. Gerçek diyorum. En azından %70 düzelmesi var.Hmm . Lafinizi sokup egonuzu tatmin etmişsiniz . Tebrikler
Bende laf sokuyorsunuz sandim genelde siddet görüpte geri döndüm diye laf ediyolar. KbYok. Gerçek diyorum. En azından %70 düzelmesi var.
Sevdiğim için boşanmadım çok pişmanım şimdi boşanacağımNeden boşanmadınız peki?
Boşanma sebebinizSevdiğim için boşanmadım çok pişmanım şimdi boşanacağım
Onu becerebilmek çok önemli. Aklımın takıldığı sorulardan biri. Allah razı olsun inşallah.Geçmişte birbirinizi çok yaraladıysanız. Pek mümkün değil. Tek ihtimal var geçmişi gündeme getirmeme ama başarabilirseniz tabiki. Allah yardımcınız olsun.![]()
Tedbir kararı ve davaya rağmen kapınız da mı yattı eşinizBende laf sokuyorsunuz sandim genelde siddet görüpte geri döndüm diye laf ediyolar. Kb
Evet.8 aydır ayrıyız. O gidip geliyor. Haklısınız.Yani çocuklarla ilgilenip,beni ihmal ettin mi diyor?E sizi istiyor bu adam. Daha çok sizinle olmak istiyor. Yanlış mı anladım?
Çocuklarınızın sorumluluğunu tek başınıza almayın. Eşinizle paylaşın.
Evet . Ağladı kapıda yalvardi polisi aradim uzaklaştırma kararına uymadığı icinTedbir kararı ve davaya rağmen kapınız da mı yattı eşiniz
Yok. Öyle tedbir ve dava olmadı.Tedbir kararı ve davaya rağmen kapınız da mı yattı eşiniz
Beni aydınlatan cevaplar bunlar...Boşanmaya varana kadar neden mutlu olmadınız?
Önce kendinize bunu sorun.
Maden sonrasında mutlu olunabiliyor, öncesinde de mutlu olabilirdiniz. Değil mi?
Başlığa cevaben, hayır görmedim.
Ben☝...şöyleki ben mutlu edilmedi.karşımdakinden mutluluk dilenmeyi bıraktığım günden beri çok hemde çok mutluyum.aciz olmayın hayatı kendiniz için yaşayın bakın ozaman nasıl mutlusunuzSelam hanımlar. Boşanmaktan vazgeçip mutlu olanınız var mı? Bu durumu yaşayanlar ayrıntılarıyla yazarsa çok sevinirim. Yorumlarınız çok önemli.