Boşanmadımm..

Mavinin her tonunaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
1.082
246
53
27
Kızlar ben buradaki kadınların bana olan linçleri yüzünden “boşandım”dedim buradaki herkese böyle yazdım.. ama ben boşanamadım aslında babamın evine bile gitmedim kocam kişisi en son bi kıza yazmıştı sosyal medyadan kızda bana söylemişti.. bu da evliyken oldu.. itiraf etmek istedim, kusura bakmayın beni linçlemeyin diyeceğim ama biliyorum ki linçlenicem. Sen boşanmazsın diyenlere de sözüm inanın ki hiç kolay değilll babam hasta inanın ki bundan korkuyorum çok korkuyorum onları üzmekten. En değerlim her şeylerim annem ve babam onlara bi şey olacak diye korkuyorum

Herkes hakettiğini elde eder. İnsanları kandırıp, burda vakitlerini harcayıp yalanlarınızla yaşayın. Ve şu hareketinden sonra içtenlikle söylüyorum. Hakediyorsun ya. Vallahi. Adam seni 50 kişiyle aldatsın. Aynı yatakta bas yine kalkıp kocam diyeceksin. Gram muhattap olmak istemiyorum

5 para etmez adamları çekmek kısa süreli aile uzulmesinden daha mı iyi boşansaydın unuttuydunuz ailece o adamı

Şuraya iliştireyim daha önceki konularında yazdığımı. Bu konuya da yazıyorum. Sen BOŞANMAYACAKSIN

Diğer konunuzda boşanmayacağınız söylemiştim. Haksız çıkmayı çok isterim.

Ya boşver ya baskalarıyla seks yapan adamı affedip 2. çocuk yapan dolanıyo ortalıkta buralarda.... Bizim ne haddimize. Allah selamet versin sana da.

Ay bir de mutluluk pozları paylaşıyor ya sinir oluyorum. Sen unuttun ama biz unutmadık neler yaşadığını. Çok iğrenç yaa

Konularını bilen kimsenin sana inandığını sanmıyorum zaten.
Aynen anne baban için.
Gerçekten öyle.. çok yakın arkadaşımın babası vefat etti. Oğlu boşandıktan sonra hastalandı çok şey yaşadılar üzüntüden hastalığı tetiklendiğini düşünüyorum..

Oturun kırın dizinizi daha ne söyleyelim size,bu kafayla daha çok aldatılırısınız eşiniz tarafından.
Boşanma sonrası kimsenin anası babası ölmez kılıf uydurmayın bunada.

Ay gerçekten boşanmak istemiyorum cesaretim yok yeni bir hayat kurmaya diyin olsun bitsin. Belli yaşın üzerinde kronik hastalığı olmayan yok zaten yani şu annem babam hasta o yüzden boşanmıyorum olayı geçmiyor bana. Boşanmak isteyene inanın çok kolay siz boşanmak istemiyorsunuz bunu kabullenin öncelikle

Gerçekten öyle.. çok yakın arkadaşımın babası vefat etti. Oğlu boşandıktan sonra hastalandı çok şey yaşadılar üzüntüden hastalığı tetiklendiğini düşünüyorum..
Kimse çocuğu boşandı diye hasta olmaz, oğlu bir rezillik falan yapmadıysa, hastalığı boşanmaya denk gelmiştir sadece.
Bir örnekle nasıl kendini kandırıyorsun.
Bari de ki ben her şeyi yutacak mideye sahibim, kocamı boşamak istemiyorum. Şu bile daha gerçekçi inan.
Anam babam deme yani boşuna.

Evettt tam olarak böyle zaten bunu hep söyledim burada da ki. Boşanmak istiyorum çok istiyorum ama cesaretim yok

Ayyy uzman ordinaryus Prof. doç. Yard. Doç. Dr. Kiraz mevsimi hanım teşhisi koymuş. Üzüntüden olmuş da boşanamazmış. Aman neyse. Sen çocuk da yaparsın. Dükkanda çocukla sen çalışırsın kocan da genel evlerde kadın yolu gözler

Her şeyi yutacak mideye sahip olmadım hiçbir zaman. Tiksinerek yatağa giriyorum onunla çoğunlukla kaçıyorum hatta. Kendimi bu evliliğe mecbur hissediyorum . Ailem için bu da. Artık daha çok onu yoksayarak yaşıyorum aynı ev içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…