- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Hı hı aynen kanka baban hasta. Bi senin baban hasta zaten bizimkiler hep daş gibi. Hey Allah'ım. Bari adamcağızı korkaklığına bahane etme ayıp.Kızlar ben buradaki kadınların bana olan linçleri yüzünden “boşandım”dedim buradaki herkese böyle yazdım.. ama ben boşanamadım aslında babamın evine bile gitmedimkocam kişisi en son bi kıza yazmıştı sosyal medyadan kızda bana söylemişti.. bu da evliyken oldu.. itiraf etmek istedim, kusura bakmayın beni linçlemeyin diyeceğim ama biliyorum ki linçlenicem. Sen boşanmazsın diyenlere de sözüm inanın ki hiç kolay değilll babam hasta inanın ki bundan korkuyorum çok korkuyorum onları üzmekten. En değerlim her şeylerim annem ve babam onlara bi şey olacak diye korkuyorum
O zaman sen baban 30 sene daha yaşasa boyle cekicen bu adami. Cogzel tespihler var sabir taslari var. Onlardan al o zaman ne diyim50 yaşında 2 sene önce kalp krizi geçirip by-pass ameliyatı oldu. Kalp kapakçığı da değişti. 2 ameliyat birden oldu. Malulen emekli oldu ve ilaç kullanıyor hep artık. Babannem de hasta şu an yaşlandı artık o da çocuk gibi çok nazlı oldu. Amcam gencecik 38 yaşında kanserden vefat etti. Babam tek evladı olarak kaldı babannemin o yüzden yarım haliyle babam koşturuyor her şeyine babannemin. Geçenlerde babanneme sinirlenmiş göğsü sıkıştı mesela.. çok korkmustum
Kızlar ben buradaki kadınların bana olan linçleri yüzünden “boşandım”dedim buradaki herkese böyle yazdım.. ama ben boşanamadım aslında babamın evine bile gitmedimkocam kişisi en son bi kıza yazmıştı sosyal medyadan kızda bana söylemişti.. bu da evliyken oldu.. itiraf etmek istedim, kusura bakmayın beni linçlemeyin diyeceğim ama biliyorum ki linçlenicem. Sen boşanmazsın diyenlere de sözüm inanın ki hiç kolay değilll babam hasta inanın ki bundan korkuyorum çok korkuyorum onları üzmekten. En değerlim her şeylerim annem ve babam onlara bi şey olacak diye korkuyorum
Birgün üzülür iki gün üzülür, sonrasında kızım kurtuldu diye sevinir çok iyi bir aile.Hayır gerçekten çok iyi ailem var. Ama babam ister istemez kızım çok şey yaşamış diye kendi kendini yer üzülür. Bundan korkuyorum . Benimkisi bahane değil neden buna hiçbir zaman inanmıyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Annemde babamda bu yaşadıklarımın hiçbirini bilmiyor zaten. Mutluymus gibi davranıyorum onlara
Bosananlar cunku hep duşuncesiz..en düsünceli sensin....kendi yalanina kilif uyduranda ne bileyim..senin kendine saygin yok ki..kocanin niye olsunnn, bizim niye olsun, elalemin niye olsun..... batakliginda bogulacaksin.biz vah vah der geceriz, oksijensizligi sen yasayacaksin..kisacasi bize neHer şeyi yutacak mideye sahip olmadım hiçbir zaman. Tiksinerek yatağa giriyorum onunla çoğunlukla kaçıyorum hatta. Kendimi bu evliliğe mecbur hissediyorum . Ailem için bu da. Artık daha çok onu yoksayarak yaşıyorum aynı ev içinde.
Ay harbiden bize ne yani. Sayfayi gectigim an bitiyo benim kafamda ama o hayati kendi omrunun sonuna kadar yasiycak. Biz diycegimizi dedik.Bosananlar cunku hep duşuncesiz..en düsünceli sensin....kendi yalanina kilif uyduranda ne bileyim..senin kendine saygin yok ki..kocanin niye olsunnn, bizim niye olsun, elalemin niye olsun..... batakliginda bogulacaksin.biz vah vah der geceriz, oksijensizligi sen yasayacaksin..kisacasi bize ne
kusura bakmayın ama en basında kendinize saygınızdan bunu yapmamanız gerekır. her kim için olursa olsun önce kendinizi düşünmelisiniz sonra başkalarını. Kendi günahınıza girip belkide yasabilecek mutlu anlarınızdan çaldığınızı fark etmiyor musunuz. lütfen rica ediyorum eğer kafanızda evlılık btmışse devam ettırıp herkese ama özellikle başta kendinize yazık etmeyın. kimi insan mutluluğu kendıne layık görmez kaosa devam etmek hosuna gider. davranışlarınız bunun sinyallerını verıyor. eşiniz siizi aldatıyorsa ve bu sizi yıpratıryorsa boşanırsınız eğer boşanmayıp evlılğe devam edecek kendınızce sebepler bulup buna ıkna olmuşsanız kusura bakmayın kendı yaşamınızdan önce sız vazgecıyorsunuz. umarım kısa sürede psikolojinızı toparlayıp doğru kararlar verebılırısnızHer şeyi yutacak mideye sahip olmadım hiçbir zaman. Tiksinerek yatağa giriyorum onunla çoğunlukla kaçıyorum hatta. Kendimi bu evliliğe mecbur hissediyorum . Ailem için bu da. Artık daha çok onu yoksayarak yaşıyorum aynı ev içinde.
Her şeyi yutacak mideye sahip olmadım hiçbir zaman. Tiksinerek yatağa giriyorum onunla çoğunlukla kaçıyorum hatta. Kendimi bu evliliğe mecbur hissediyorum . Ailem için bu da. Artık daha çok onu yoksayarak yaşıyorum aynı ev içinde.
Aferim böyle devam et, kendi düşen ağlamaz. Çilene sıkı sarıl ki senden başka kimse üzülmesin. Linçleyeceksiniz biliyorum diyorsun da başka ne yapabiliriz, ah canım aferim çok kutsal bir şey yapıyorsun mu diyelim.Kızlar ben buradaki kadınların bana olan linçleri yüzünden “boşandım”dedim buradaki herkese böyle yazdım.. ama ben boşanamadım aslında babamın evine bile gitmedimkocam kişisi en son bi kıza yazmıştı sosyal medyadan kızda bana söylemişti.. bu da evliyken oldu.. itiraf etmek istedim, kusura bakmayın beni linçlemeyin diyeceğim ama biliyorum ki linçlenicem. Sen boşanmazsın diyenlere de sözüm inanın ki hiç kolay değilll babam hasta inanın ki bundan korkuyorum çok korkuyorum onları üzmekten. En değerlim her şeylerim annem ve babam onlara bi şey olacak diye korkuyorum
Neyin fikrini alıyorsun kardeşim suratına tükürür k.çına tekmeyi koyarız böylesinin işte yapsana?Tutamadığım için nefret ediyorum zaten ondan. Ayrıca bu evlilikten mutlu olsam neden buraya yazayım? Kendimi kötü hissediyorum iyi değilim demek ki yazıyorum fikir alıyorum. Yapmayın biraz gerçekçi olun
Hadi tamam korktun falan bosanmadin peki bu adamla hala cinsellik yasiyomusun?Gerçekten öyle.. çok yakın arkadaşımın babası vefat etti. Oğlu boşandıktan sonra hastalandı çok şey yaşadılar üzüntüden hastalığı tetiklendiğini düşünüyorum..
Baban kac yasinda nesi var?
Yahuuuu ne sanıyorsun tabiki de. Tiksinerek yatıyorum diyor. Eminim tiksinerektir yani. Ben kocamdan tiksinsem bırak bana dokunmasını aynı ortamda durmak istemem yaHadi tamam korktun falan bosanmadin peki bu adamla hala cinsellik yasiyomusun?
Babam şeker hastası kalp var tansiyon var eşim aldatsa babamın kalbine ineceği her türlü hastalık mevcut ama babam ölecek sanrisi yüzünden ben her gün ölemem insan gibi alirim karşıma baba anne sizi çok seviyorum benim mutluluğumu en çok siz istersiniz ama şeref yoksunu damadınız beni aldattı aynı yatağa girmeye bile tahammülüm yok üzülmeyin ben böyle haysiyetsizden ayrılacağım için çok mutluyum derim ve mesele kapanır..bahane isteyene bollll boll.....Kızlar ben buradaki kadınların bana olan linçleri yüzünden “boşandım”dedim buradaki herkese böyle yazdım.. ama ben boşanamadım aslında babamın evine bile gitmedimkocam kişisi en son bi kıza yazmıştı sosyal medyadan kızda bana söylemişti.. bu da evliyken oldu.. itiraf etmek istedim, kusura bakmayın beni linçlemeyin diyeceğim ama biliyorum ki linçlenicem. Sen boşanmazsın diyenlere de sözüm inanın ki hiç kolay değilll babam hasta inanın ki bundan korkuyorum çok korkuyorum onları üzmekten. En değerlim her şeylerim annem ve babam onlara bi şey olacak diye korkuyorum
Hepsinin 3 aylik omru kalmisSon günlerde moda oldu: 20 yaşında kötü evlilikte çocuk doğurur doktor çocuğun olmayacak dedi o yüzden doğurdum der. Boşanmak istemez boşanırsam anam babam hasta ölür, ölecek der. Gerçekten bunları söylerken karşıdaki insanları ne yerine koyuyorlar acaba
Vitamin eksikliği var diyen de çıkarsa hiç şaşırmıcam.Birinin babasi guatr hastasi diye bosanmiyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?