Boşanmadımm..

Evettt tam olarak böyle zaten bunu hep söyledim burada da ki. Boşanmak istiyorum çok istiyorum ama cesaretim yok

Anlamadınız tekrar yazayım boşanmak isteyen insan boşanır. Siz boşanmak istemiyorsunuz. Habire de bu yüzden bahane üretiyorsunuz. Boşanamıyorum değil boşanmıyorum, boşanmak istemiyorum deseniz inandırıcı olur

İnsanların tercihidir. Aldatılır boşanmaz. Çok eşli hayattan rahatsız olmazlar. Adam sırayla bir sürü kadınla birlikte olur arada gelir karısı ile birlikte olur. Hastalık bulaştırır vs.

Ama yok annem için boşanmıyorum, yok babam hasta, yok çocuklarım var demeyin bari.

Bir erkeğin karaktersiz, yalancı, sapık olması beni rahatsız etmiyor yazın. Bitsin gitsin. Niye lafı dolandırıyorsunuz ki?

Ay boşamazsan boşama bize ne? kocanın tasmasını tutta kuduz köpek gibi salyaları aka aka milletin karısına kızına yavşamasın.
Tutamadığım için nefret ediyorum zaten ondan. Ayrıca bu evlilikten mutlu olsam neden buraya yazayım? Kendimi kötü hissediyorum iyi değilim demek ki yazıyorum fikir alıyorum. Yapmayın biraz gerçekçi olun

Ay bir de mutluluk pozları paylaşıyor ya sinir oluyorum. Sen unuttun ama biz unutmadık neler yaşadığını. Çok iğrenç yaa
Ben çok üzüldüm çok yani biliyosun. Ama aha o affetti biz affetmedik yani. Gitsin çocuk yapıp dursun... Bi de kocam ona izin vermedi buna izin vermedi muhabbetleri hala.

Çocuğu olmayan kadınların ya annesi ya babası hasta oluyor vw bu sebeple boşanmiyorlar biliyor musun? O kadar ezberlemiş bir bahaneki bu.
Nasıl anne babalarınız var ki onlar için her türlü rezilliği çekmek zorunda hissediyorsunuz kendinizi?
Benim annem babam kendime kötü muameleyi reva görürsem kahrolur, bosanirsam değil.
Çok iyi aile bağlarım var diye de kandırıyorsunuz kendinizi. Öyle olsa çok rahat boşanirsiniz.

Sapikti sapik sizin mesajiniz
Beni de pasif salak kadin gibi görmeyin var bideee yine sizin mesajiniz

Hayır gerçekten çok iyi ailem var. Ama babam ister istemez kızım çok şey yaşamış diye kendi kendini yer üzülür. Bundan korkuyorum . Benimkisi bahane değil neden buna hiçbir zaman inanmıyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Annemde babamda bu yaşadıklarımın hiçbirini bilmiyor zaten. Mutluymus gibi davranıyorum onlara

Olsun ,burada biraz yazıp rahatlamışsınızdır en azından .

Her şeyin zamanı var bazen hemen yapamayız .Kendinizi suçlamayın.
Karar süreci ,boşanma ,bunlar kolay değil; biraz daha vaktiniz var demek ki.

İnsanoğlu her şeye alışıyor, ailenizde alışır boşanmaya karar verirseniz .Rahat olun, su akıp yolunu buluyor inanın buna.

Ben çok üzüldüm çok yani biliyosun. Ama aha o affetti biz affetmedik yani. Gitsin çocuk yapıp dursun... Bi de kocam ona izin vermedi buna izin vermedi muhabbetleri hala.
iki kesmez onu zaten. Kocayı eve bağlamak için bir de erkek çocuk şart. süslenip püsleninice o koca elde tutulmayacağını ne zaman anlayacak merak ediyorum

Baban kac yasinda nesi var?
50 yaşında 2 sene önce kalp krizi geçirip by-pass ameliyatı oldu. Kalp kapakçığı da değişti. 2 ameliyat birden oldu. Malulen emekli oldu ve ilaç kullanıyor hep artık. Babannem de hasta şu an yaşlandı artık o da çocuk gibi çok nazlı oldu. Amcam gencecik 38 yaşında kanserden vefat etti. Babam tek evladı olarak kaldı babannemin o yüzden yarım haliyle babam koşturuyor her şeyine babannemin. Geçenlerde babanneme sinirlenmiş göğsü sıkıştı mesela.. çok korkmustum

Boşanmak intihar değildir. Önce onu bi anlayın.
Sende aldatıldım dövüldüm sövüldüm diye anlatma kafalarımız uyuşmadı ayrılmaya karar verdik de. Sizin yanınızda daha mutlu olurum bundan sonra de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…