- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Evettt tam olarak böyle zaten bunu hep söyledim burada da ki. Boşanmak istiyorum çok istiyorum ama cesaretim yok
Ahaha yok artık daha neler. Ben anne babamın ayaklarının altını öperim, 7-24 onlara bakarım.Yaşlı ana babama bakmak zor geliyor. Kocasız yaşayamam demiyorsun da onları üzemem diye yalan söylüyorsun hem kendine hem bize.
Who?Ya boşver ya baskalarıyla seks yapan adamı affedip 2. çocuk yapan dolanıyo ortalıkta buralarda.... Bizim ne haddimize. Allah selamet versin sana da.
Ahaha derken komik olan neyyyAhaha yok artık daha neler. Ben anne babamın ayaklarının altını öperim, 7-24 onlara bakarım.
Tutamadığım için nefret ediyorum zaten ondan. Ayrıca bu evlilikten mutlu olsam neden buraya yazayım? Kendimi kötü hissediyorum iyi değilim demek ki yazıyorum fikir alıyorum. Yapmayın biraz gerçekçi olunAy boşamazsan boşama bize ne? kocanın tasmasını tutta kuduz köpek gibi salyaları aka aka milletin karısına kızına yavşamasın.
Ben çok üzüldüm çok yani biliyosun. Ama aha o affetti biz affetmedik yani. Gitsin çocuk yapıp dursun... Bi de kocam ona izin vermedi buna izin vermedi muhabbetleri hala.Ay bir de mutluluk pozları paylaşıyor ya sinir oluyorum. Sen unuttun ama biz unutmadık neler yaşadığını. Çok iğrenç yaa
O zaman git onlara bak seni aldatan koca ile vakit geçireceğine.Ahaha yok artık daha neler. Ben anne babamın ayaklarının altını öperim, 7-24 onlara bakarım.
Noldu kiz hani ben mutsuzluktan geberdigim icin cemkiriyodum da sen coktan bosanmistinHaklısın canım söyleyecek bi şeyim yok
Hayalimdi o aslında aşkım. Boşanmış mutlu bir hayat..Noldu kiz hani ben mutsuzluktan geberdigim icin cemkiriyodum da sen coktan bosanmistin
Çocuğu olmayan kadınların ya annesi ya babası hasta oluyor vw bu sebeple boşanmiyorlar biliyor musun? O kadar ezberlemiş bir bahaneki bu.Her şeyi yutacak mideye sahip olmadım hiçbir zaman. Tiksinerek yatağa giriyorum onunla çoğunlukla kaçıyorum hatta. Kendimi bu evliliğe mecbur hissediyorum . Ailem için bu da. Artık daha çok onu yoksayarak yaşıyorum aynı ev içinde.
Sapikti sapik sizin mesajinizCanım bak bende aynı şeyi söylüyorum zaten anlamıyorsunuz işinize gelmiyor nedenseMutlu olsam niye bosanayım? Adam sapıktı sapık. Kullandı beni hep defalarca köle gibi. Ben cebime para alamıyordum bunun aksine o da vermediği için yediriyor içiyordu tabiki. Eksik etmezdi o konuda bi şeyimi. Ama ahlaksız narsist bencil tarafı da vardı. Yaşamadığın için bilemezsin değişikti çok karmaşık kişilikti
Beni de pasif salak kadin gibi görmeyin var bideee yine sizin mesajinizBenim de istediğim buydu zaten çok şükür ki uğraşmadı benim için.. her gece bunun için dua ederdim , sırf babam için katlandım o evliliğe hasta diye 2 sene ama yaptıklarını yanına bırakmadım. Burda anlatmadım sadece beni de pasif salak kadın gibi görmeyin yani. Böyle olmadı çünkü. Şimdi babamın evindeyim çok şükür babam da boşanmam sürecinden etkilenip kafasına takıp hasta olmadı yeniden. Çalışmıyorum ailemin tek kızıyım. Başlarının üstünde taşıyorlar beni. Huzurumu anlatamam size.. şükürler olsunsiz burda hayatları yazılandan ibaret sanıyorsunuz ya bu üzücü..
Baban kac yasinda nesi var?Tutamadığım için nefret ediyorum zaten ondan. Ayrıca bu evlilikten mutlu olsam neden buraya yazayım? Kendimi kötü hissediyorum iyi değilim demek ki yazıyorum fikir alıyorum. Yapmayın biraz gerçekçi olun
Hayır gerçekten çok iyi ailem var. Ama babam ister istemez kızım çok şey yaşamış diye kendi kendini yer üzülür. Bundan korkuyorum . Benimkisi bahane değil neden buna hiçbir zaman inanmıyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Annemde babamda bu yaşadıklarımın hiçbirini bilmiyor zaten. Mutluymus gibi davranıyorum onlaraÇocuğu olmayan kadınların ya annesi ya babası hasta oluyor be bu sebeple boşanmiyorlar bikiyor musun? O kadar ezberlemiş bir bahaneki bu.
Nasıl anne babalarınız var ki onlar için her türlü rezilliği çekmek zorunda hissediyorsunuz kendinizi?
Benim annem babam kendime kötü muameleyi reva görürsem kahrolur bosanirsam değil.
Çok iti aile bağlarım var diye de kandırıyorsunuz kendinizi. Öyle olsa çok rahat boşanirsiniz.
Bende sen bir psikiyatri ile görüş. Senin kafanda yolunda olmayan şeyler var. Yarın bir gün çıkıp evli değilim hayal ürünü bunlar da dersin senHayalimdi o aslında aşkım. Boşanmış mutlu bir hayat..
Olsun ,burada biraz yazıp rahatlamışsınızdır en azından .Kızlar ben buradaki kadınların bana olan linçleri yüzünden “boşandım”dedim buradaki herkese böyle yazdım.. ama ben boşanamadım aslında babamın evine bile gitmedimkocam kişisi en son bi kıza yazmıştı sosyal medyadan kızda bana söylemişti.. bu da evliyken oldu.. itiraf etmek istedim, kusura bakmayın beni linçlemeyin diyeceğim ama biliyorum ki linçlenicem. Sen boşanmazsın diyenlere de sözüm inanın ki hiç kolay değilll babam hasta inanın ki bundan korkuyorum çok korkuyorum onları üzmekten. En değerlim her şeylerim annem ve babam onlara bi şey olacak diye korkuyorum
iki kesmez onu zaten. Kocayı eve bağlamak için bir de erkek çocuk şart. süslenip püsleninice o koca elde tutulmayacağını ne zaman anlayacak merak ediyorumBen çok üzüldüm çok yani biliyosun. Ama aha o affetti biz affetmedik yani. Gitsin çocuk yapıp dursun... Bi de kocam ona izin vermedi buna izin vermedi muhabbetleri hala.
50 yaşında 2 sene önce kalp krizi geçirip by-pass ameliyatı oldu. Kalp kapakçığı da değişti. 2 ameliyat birden oldu. Malulen emekli oldu ve ilaç kullanıyor hep artık. Babannem de hasta şu an yaşlandı artık o da çocuk gibi çok nazlı oldu. Amcam gencecik 38 yaşında kanserden vefat etti. Babam tek evladı olarak kaldı babannemin o yüzden yarım haliyle babam koşturuyor her şeyine babannemin. Geçenlerde babanneme sinirlenmiş göğsü sıkıştı mesela.. çok korkmustumBaban kac yasinda nesi var?
Sende aldatıldım dövüldüm sövüldüm diye anlatma kafalarımız uyuşmadı ayrılmaya karar verdik de. Sizin yanınızda daha mutlu olurum bundan sonra de.Hayır gerçekten çok iyi ailem var. Ama babam ister istemez kızım çok şey yaşamış diye kendi kendini yer üzülür. Bundan korkuyorum . Benimkisi bahane değil neden buna hiçbir zaman inanmıyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Annemde babamda bu yaşadıklarımın hiçbirini bilmiyor zaten. Mutluymus gibi davranıyorum onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?