Boşanmak bencilik mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zaten bosanmıssınız siz, tek imzanız atılmamış
işinizde var hiç düşünmeyin bence.. Cocuk icin birlikte aynı evde yssayan ama sizin Yerinizde şartlarınızda olsa koşa koşa boşanan cok insan var şu sitede. Basta ben. Cocuk küçükken hallet bu işi bence sonra daha zor

İlişki terapisti vs yardım aldınız mı ? Sizin konunuzdan alakasız olarak söylüyorum bir insan iyi bir çalışan , iyi bir evlat , iyi bir vatandaş , iyi bir ebeveyn ise ancak bize karşı kötüyse araştırmak lazım diye düşünürüm. Mesela iletişim eksikliği nedir ? Nasıl çözülebilir diye bakmak lazım.
Bazı öğrencilerim için bu soruları çok fazla sorarım kendime ve çocukla da sorunu çözmek için çok konuşurum . En sonunda o bir adım yaklaşır , ben 10 adım yaklaşırım ve İngilizceye yaklaşımı değişir . Ödev bile yapar öğrenci.

Rindir başlı başına bir boşanma sebebi . Onun telefonunda böyle bir program olduguna şahitlik edebilecek ya da ispatlayabileceginiz bir şey yapın. Kararınız kesinleşince kullanırsınız. Bu evlilik er ya da geç bitmeye mahkum maalesef

bildiğimiz ev arkadaşısınız yani
cinsel hayat da yok

çok şaşırtıyor beni böyle ilişkiler
arkadaşım gençliğinize yazık değil mi?
hani yazmışsınız ya değersizliğim yüzüme vuruluyor gibi diye
böyle düşüne hissede hissede olan beden ve akıl sağlığınıza olur Allah korusun

o zaman ne olacak kuzunuz? birde böyle düşünün
ne diyorlar mutlu anne mutlu çocuk

aslında yaklasımınız cok dogru bence ... o kadar cok boyle insanlar var kı gızlı saklı su an bı dusunmedım degıl
ben önceden bu kadarına ihtimal vermezdim. youtube’da bazı videolara denk geldim; eşcinsellerin uygulamasından birilerini arayıp işletiyor youtuber. konuştuğu kişiler hep evli çocuklu. hatta en son dindar, evli, çocuklu biriyle konuştu. adam günah biliyorum ama nefsime engel olamıyorum tarzı konuşuyordu.

Zaten senden sonra yükseldiği için g.tu kalktı afedersiniz de. Bende de aynısından vardı. Bu erkekler culsuzken alıp wdam etmeye çalışan bizlerde hata

Acayip sinirimi bozdu eşin olacak şahıs
Hem aldat, hem ilgilenme, hem tüm sorumluluğu kadına yık sonra boşanmak bencillik
Çok doğru yorumlar var adam hem her b. K yiyeyim hem etrafa düzgün aile babası görüneyim derdinde
Ayrıca senin iyice sabrını bitirip, yeni bir ilişkiye başlamayacak hale getirip bırakmak istiyorda olabilir.

Bir kere zaten kız çocuğu annesi olduğunuz için esas boşanmanız gerekir. Sizi aldatan bir adamla evlilik sürdürerek kızınıza nasıl korkunç bir örnek olursunuz düşünsenize… E iyi bir babaysa zaten boşanınca da iyi bir baba olmayı sürdürecek. Siz boşanınca o kız babasız kalmıyor. Hazır kızın yaşı küçükken daha travmasız bir şekilde boşanabilecekken bence değerlendirin.

Bence hazir araniz cirkinlesmemisken ayrilmaniz cocugunuz icin en guzeli,
ne guzel hic kavgaya sahit olmadan, guzel guzel buyur,
siz de madem ki suan kavgali degilsiniz, bu duzeninizi bosanmadan sonra da korursunuz, cocugunuzun iki evde de odasi olur, buyudugunde ozgurce iki ev arasinda gider gelir. Bence bu cocuk icin en guzeli, en dogrusu.

Yoksa bu sekilde illa bir yerde kopar, siz de insansiniz neticede, nereye kadar bu adama tahammul edeceksiniz.
Koptugunda da ne kadar hakli da olsaniz cocugunuz daha fazla uzulecek, siz de haliyle. Bir de tabi ki bosa harcanan onca zaman.

Zaten senden sonra yükseldiği için g.tu kalktı afedersiniz de. Bende de aynısından vardı. Bu erkekler culsuzken alıp wdam etmeye çalışan bizlerde hata

Aynen katılıyorum. Bir halt olmayan adamları adam edersen gelip tepene çıkıyorlar. Bundan sonra çöpsüz üzüm bakıyorum ben de, işi varsa ünvanı kariyeri varsa eyvallah yksam elin vasat herifinin poposunu hiç kaldıramam.

Adam gay bence. Cok iyi gizliyor. 2,5 yıl hiç ilişki olmaması bana sadece bunu düşündürdü. Adamla aranızda cinsel çekim sifir. O da yapmak zorunda olduğu için bir şey yapıyormuş gibi bir daha odanıza gelmek istememiş. Ayrılmaya kesin kararınızı görse, açık ilişki teklif edecek.

Telefonlarınız hep mi şifreli idi. Siz birinden hoşlandığınız söylediğinizde bir ünlüden vs. tepkisi ne oluyor.

Ya gay olduğunu sanmıyorum evlenmeden önce beni her köşede sıkıştıran bir adamdı.
Bir de tinder de baktığı da kızdı.
Biliyor musunuz keşke gay olsa
En azından bunların sebebini öğrenip ona destek bile olurdum.

bi seksüel de olabılır arkadasım sen yıne olmaz deme.. her ıhtımalı düşün ki daha çok üzülmeyesin

benim anlamadığım siz neden bu kadar tepkisiz siniz? yani bi uygulamaya yakaladım beni aldatıyor dediniz ortalığı birbirine katıp niye terk etmediniz? insan bi kavga eder aileler öğrenir vs. vs.

adam resmen üstünüzde üstünlük kurmuş sizi köşeye sıkıştırmış sanki siz aldattınız bu ne böyle ya

Bu konu da konuştunuz mu hic ne diyor bu saçma tavırlarına ?

Çocuğunu kaç yaşında bilemiyorum ama büyüdükçe farketmeyecek mi aradaki soğukluğu ,sevgisizligi

Bazen bosanmamak bencilliktir, cocuklar acisindan dusunursek.. kavga gurultu icinde, sevgisiz buyumeleri saglikli degil

peki sizin boşanma sebebiniz size göre neydi?

Kız cocukla böyle bir evlilikde asıl bosanmamak sorun.
Sanacakki tüm evlilikler böyle,annemde bir sevgi görmeden yasadı ,ben de yasarım diyecek belki?Ozman daha cok canınız acır.
Ben kendi adıma gecen sey dedim anneme,ben eninde sonunda bosanırım anne haberin olsun dedim:)
Cünkü evliliğe tahammülüm yok.
Birinin olur olmaz söylenmesine,aradıgı tshirt yerinde değil diye triplenmesine.
Kimisine göre bunlar bosanmalık sebep değil,ama bana göre öyle.
Ben birkere geliyorum dünyaya,kimsenin beni mutsuz etmeye hakkı yok.Aynı sekilde benimde .
Bi dönem ben de aman o söylemezse ben söylerim kendime ,bugun cok güzelsin diye,aman o cicek almasın ben alırım dedim,gittim cicekler aldım her hafta.
Ama o is öyle olmuyrmus.
Evet alırsın,kendi kendini de seversin ama herseyi ben yapacaksam ;niye birinin kirli donları yıkayayım?Niye birine aksma ne pisircem diye düsüneyim:)

peki sizin boşanma sebebiniz size göre neydi?

Hayatım boyunca ulaşmak istediğim bir ben vardı. Ve bu kadına ulaşmak için atacağım adımlarda bana engel olmayacak bir es seçtiğimi düşünerek evlendim. Ailemden, doğduğum büyüdüğüm büyük şehrinden ayrıldım hatta iş fırsatlarını bile görmedim. Mesleğime bile başlamadan evlendim. Çünkü es seçmiştim iş herzaman olurdu.
Fakat bana biçilen hayat kayinaileile beraber yaşamak, hayatı boyunca kocasının yüzünü ve yolunu gözlemek ayrıca kendi ailenden tamamen kopmak.
Üstelik bu emellerini gerçekleştirmek için hamile kalmamı beklediler. Mecbur kalacağımı dusundulerse demekki.

Ailem beni kendi değerleriyle baskilamafan yetiştirdi, bu kararı verdiğimde de ilk önce karşı cıktı. 60 yaş üstü insanlar ne yapacaklardı ben dönsen ne karları varki fakat süreç öyle ucuz ilerledi ki onlar bile artık eminler ve arkamdalar bu konuda.

Sevgi de geciciymis ben bu kararı verebildiysem ki eski eşimin yüzünü izler ondan önce ölmeyi düşlerdim geceleri, herkes verebilir demekki. Keşke kıymet bilse sevilen. Ama kader, insan bir kayıp yaşayacağı zaman önce aklıni kaybediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…