boşanmak boşanmak boşanmak

Ne kadar geçti üstüne bilmiyorm ama en azından foto istemiş bizde oda yok bu anneleri yüzünden aileleri yüzünden ne kaçırdıklarını elbet Bi gün anlarlar ama geç olur bazı şeyler için. anne ve eş ayrımı yok onlarda Bn bosvermeye çalışıyorm. gülüp geçmeye çok zor oluyo ama çabalıyorum. inşallah hakkımız da hayırlısı olur ikimiz içinde ve bence babalık her insana yüklenmiyo sizinkini bilemem de bizde yüklenmes yani

Geçmiş olsun ben de boşanmak istiyorum çocuk yok, bu halde bile zor geliyor size Allah kolaylık versin, davayı kim açacak neler isteyeceksiniz tüm haklarınızı alın bence

Geçmiş olsun ben de boşanmak istiyorum çocuk yok, bu halde bile zor geliyor size Allah kolaylık versin, davayı kim açacak neler isteyeceksiniz tüm haklarınızı alın bence
aslında bizim olaylara göre baya benim lehimeymis her şey eline hiç bisey kalmayacakms borç dışında tabi ama iki üç yıl daha heba olsun istemiyorum anlaşma sağlanırsa üstünde durmuycam yoluma devam etmek istiyorum

Sevindim o zaman :)) anlaşmalı protole oturup yazdırın nafaka o bu eşyalar varsa mal her hakkını almaya çalış anlaşmalı olarak yap kısa sürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…