- 11 Şubat 2021
- 189
- 166
- 23
- Konu Sahibi hayalievren
-
iki aylık bir bebeğiniz var gerçekten boşanmak istediğinize eminmisiniz şiddet ve hakaret yoksa düşünün biraz tabi ne yaşadığınızı bilememburda yeniyim ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum...
dört yıllık Bi ilişki sonunda evlendim ve bir buçuk yıldır evliyim evlilik boyunca olaysız bir gün geçmedi iki aylık Bi kızım var. Bi dolu olay sorun yaşadık ve en son ayrilmaya karar verdik. boşanma sürecinden geçenler oldu mu nasıl atlatabilirim??
MErhaba ben bosandim iki yi once. Cocugum yoktu o anlamda yorum yapmam dogru olmaz cocuk olunca is dgisiyor. Ilk bir yil zor gecti kabullenmem sindirmem zaman amdi ama geciyir zamanla. Anlasmali bosanacaksaniz hemen sonuclanir islemler. Hayirlisi olsun hakkinizdaburda yeniyim ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum...
dört yıllık Bi ilişki sonunda evlendim ve bir buçuk yıldır evliyim evlilik boyunca olaysız bir gün geçmedi iki aylık Bi kızım var. Bi dolu olay sorun yaşadık ve en son ayrilmaya karar verdik. boşanma sürecinden geçenler oldu mu nasıl atlatabilirim??
güzeldi yine sıkıntılar oluyodu ama cozuyoduk taaki işin içine ailesi girip her şeye karışana kadar4yil sevgililikte nasıldı
Aileler girince zorlaşıyorgüzeldi yine sıkıntılar oluyodu ama cozuyoduk taaki işin içine ailesi girip her şeye karışana kadar
çalışmaya başlıycam yakın zamanda tam zamanı belli değil annelik izni kullanıyorum. mesafe işi zaten kolaydı çünkü ailelere uzağız 8-9 saatlik mesafede ailesi buna rağmen ordan her şeyin içine müdahil oldular eşim sagolsun her şeyi hemen anlattığı için aklınıza gelebilecek her şeyi amaAi
Aileler girince zorlaşıyor
Keşke aranıza mesafe koyabilse
İşiniz ne durumda
Keşke olaylar devam ederken hamile kalmasaydınız, bende yeni evliyken azda olsa sorun yaşadım gebeliği erteledim, sizin durumunuzda geri dönüşü yoksa anlaşmalı boşanıp çocuğunuzun nafakasını almaya çalışın, duygusal anlamda ise sevdiklerinizden destek almaya toparlanmaya çalışın gerekirse bir psikolog desteği alın, Allah yardımcınız olsun inşallahburda yeniyim ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum...
hamileliği ertelemeyi düşündüm zaten ilac için zamanını bekliyodum o arada olduKeşke olaylar devam ederken hamile kalmasaydınız, bende yeni evliyken azda olsa sorun yaşadım gebeliği erteledim, sizin durumunuzda geri dönüşü yoksa anlaşmalı boşanıp çocuğunuzun nafakasını almaya çalışın, duygusal anlamda ise sevdiklerinizden destek almaya toparlanmaya çalışın gerekirse bir psikolog desteği alın, Allah yardımcınız olsun inşallah
Hayırlısı buymuş demek , üzmeyin kendinizi inşallah daha güzel bir düzen kurarsınız en azından kafanız rahat olur , keşke büyükler akıllı olsa da aranızı düzeltseydi maalesef herkes bencil davranıyor kimse yıkılan yuvayı, çocuğu düşünmüyorhamileliği ertelemeyi düşündüm zaten ilac için zamanını bekliyodum o arada oldu
oda denendi ama işin içine giren yalanlar ve iftiralar olunca olmuyo bazı şeylerHayırlısı buymuş demek , üzmeyin kendinizi inşallah daha güzel bir düzen kurarsınız en azından kafanız rahat olur , keşke büyükler akıllı olsa da aranızı düzeltseydi maalesef herkes bencil davranıyor kimse yıkılan yuvayı, çocuğu düşünmüyor
O zaman biten bir şeyle uğraşmayıp kurtulmaya bakın kendi ayaklarınız üzerinde durun , inşallah evladınızla daha güzel günleriniz olur , sizin durumunuzda birçok kadın var dimdik ayakları üzerinde duruyorlar şartlar eskisi gibi değil çok şüküroda denendi ama işin içine giren yalanlar ve iftiralar olunca olmuyo bazı şeyler
Olaysız gününüz geçmedi öyle olaylı evliliklerden doğan çocuklara çok üzülüyorum çok!!burda yeniyim ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum...
Merhaba.öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Bende hemen hemen aynı durumdayım. Lohusalığımın 4. Günü boşanma konusunu açtı ve 13. Gün oğlunu da beni de bırakıp gitti. Yıllardır boşanacağım dediğim halde kabul etmeyen adam! Bu berbat zor günlerimde bana bunu da yaptı. Tabi ki sebebi ailesi!burda yeniyim ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum...
Bu erkekler hep mi böyleMerhaba.öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Bende hemen hemen aynı durumdayım. Lohusalığımın 4. Günü boşanma konusunu açtı ve 13. Gün oğlunu da beni de bırakıp gitti. Yıllardır boşanacağım dediğim halde kabul etmeyen adam! Bu berbat zor günlerimde bana bunu da yaptı. Tabi ki sebebi ailesi!
bu kadar küşük bebek olunca mahkeme ne kadar görüş veriyor kızlar bilen var mı ? Bir de ailesine de görüş beriliyor mu? 1 yaştan sonra mı oluyor
Babalık yapma kabiliyeti yoktu zaten. O yüzden hiç sanmıyorum. Oğluma fotoğrafını yolla videosunu yolla deyip duruyor telefon babası olacak.Bu erkekler hep mi böyleyapıyonuz bari hamileyken yada lohusayken bize zarar vermeyin de zaten bozuk olan hormonlarımiz iyice bozulmasin işin içine aile girince neler olur bilirim aldatmayı saymazsak benimde problemlerinin neredeyse hepsi ailesi yüzündendi. o tanıdığım sevdiğim zaman geçirdiğim adam bana da neler etti de işte hayat bisey diyemiyorum. sizin bosanaciginiz kişi inşallah babalık yapar da sadece kimlikte yazan Bi isim olarak kalmaz çocuğunuz için. umarım hakkımızda hayırlısı olur Allah yardımcınız olsun bu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?