Boşanmak değil ama süründürmek istiyorum

2.5 ay bakmadi derken onun disindaki surede hep onlar mi bakti..Arabayi hak olarak gormusler sanki..
cocuklu birinden daimi araba istemek sacma olmus..
simdi evden gittiniz araba nerde sizce bence surekli rahatca kullaniyorlar keske arabayla gitseymissiniz memlekete daha anlamli olurdu..
Ailenize bir sey anlatmayin
esinize evinize dönün ama mesafeli olun bir sure...

bence su ana kadar çok güzel yapmışsın bundan sonrada böyle devam et , aklı başına geliyor demek ki , sakın pes etme

benım kv bakmadı kızıma ve şuan 10 yaşında bizde kal gitme diye yalvarıyorlar hiççç sesimi çıkarmıyorum
en güzel cevabı kızım veriyor

annem izin vermez ben sadece anneannemde kalabilirim diyor , seslerini kesip otuyruyorlar.

siz memleketteyken o araba yine kayınpederinizdedir ki keşke arabayı alıp gitseydiniz, her ne kadar ders vermek istesenizde adamların istediği oluyor öyle de böyle de

Ben bahsi geçen çocuk 0-1 yaş arası sanıyordum da 2.5 yaşında diyorsunuz...
kreş yaşı gelmiş, bakıcı yerine bu seçenegi değerlendirebilirdiniz.
Ve ne kadar iyi bakarsanız bakın, çoçuğunuz kreşe başladığı vakit o hastalıkların hepsini geçirecekti. Ve bunları yine yaşayacaktınız.
Çocukların ilk senesi genelde böyle oluyor zaten. Etrafınızı biraz yoklayın, siz de görürsünüz.
Biraz çözümsüzlüğe itmişsiniz, beklentiniz olmasaydı canınızı da bu kadar sıkmazdınız...

Araba konusu patlama noktanız olmuş çocuğunuz konusunda dolduğunuz için. Yoksa onda da evi terk edip, adamın sesine tahammül edemeyecek kadar bir durum yok.
Eşinize başkalarının yanında sormuş kp, vermem demesi olmazdı. Evet gidip bir bahane ile erken almalıydı. Ama fazla erken gelmiş, dikkat çekeceğini düşünmüş, siz de zaten dikkat çeksin, istemediğinizi bilsinler, maden çocuğuma bakmadılar araba da Yok diye anlasınlar istediniz muhtemelen.

Ama bunu böyle oyunlar yerine keşke konuşarak anlatsaydınız.
Çok kırgın olduğunuzu, çocuğunuzla zor durumda kaldığınızı,
torunlarının onların da canı olmasına rağmen böyle zor durumda bırakmalarını içerlediğinizi, sizin orada bakacak kimseniz olmadıgını falan söyleseydiniz. En azından onların da sizden bir şey isteyecek yüzü olmazdı

Diger konuna da yazmıştım,esin sonrasında çok hatalı davranmış.Baslangicta konu eşinin ailesi idi... artık konu yaşadığınız çatışmada eşinin sana karşı davranışları.Bir anlamda bulunduğun yeri terkederek iyi yapmışsın çünkü yok sayildigin bir ortamda esin arabanizi zaten babasinin kapisina coktan birakip kendi arkadaslari ile pikniklerdeyken konuşarak krizi cozemezdin.Obur taraftan bundan sonra çatışma yaşarsaniz konuşarak cozumleyebilecek misiniz ?Bence aile danışmanlığı almanız ilerisi için faydaniza olacaktır.

hayalimmm.... nasıl aşıladınız bunu kızınıza :)

Ben olsam kv kp arar o arabayı ortak ödüyoruz bana sormadan istemeyin derdim. Sorun sonuçta onlardan kaynaklanıyor eşiniz ağzını açamıyorsa siz söyleyin.

Anasınıfında da küçük çocuklar olmuyor mu? Sınıflar soğuksa onlar usumuyor mu?
Benim kızım da 2,5 yaşında başladı krese ve evet ilk zamanlar çok sık hastalandı.
Bnnki köy okulununda okulunda dışında bi sınıf o kadar soğuk ki sabahları soğuk memleket.

Ben yüz göz olmak istemedim onlarla

Onun dışında bakıcı vardı bi kaç olay oldu bakıcı bulamadım.
Mevzudaki araba ikinci arabamızda hala borcunu ödediğimiz ve eşim için aldığımız.
Ben diğer arabayla geldim

siz memleketteyken o araba yine kayınpederinizdedir ki keşke arabayı alıp gitseydiniz, her ne kadar ders vermek istesenizde adamların istediği oluyor öyle de böyle de
Ben bavulumu toplaynca gitti getirdi bilemiyorım biraz yüzsüzlük var eşimin ailesinde gene istemş olablrler

Bakıcı işini baya denedim olmadı. Kreş konusunda da eşim inat etti babası olarak gitmesini istemedi filan

Eşiniz çocuğu işe getirmenize ne dedi peki? Keyfi bir durumdan çıkmış artık inat edecek bir şey Yok ki?
Bir de iki arabanız varmış şimdi okudum. Eşiniz gerçekten hayır diyemezdi bence.
Tepkinizi arabayı vermeyerek anlamalarını beklemek yerine neden konuşmadınız?

Bişey demedi canm ne diyecek.bütün sorumluluk bende ama karar verme yetkisi ondydı sanki.
Araba konusunda da git kavga et vs demedim bir bahaneyl e al dedim. Konuştum kızıma bakmayıp kuzenine bakma konusunda gene saçma bahaneler sundu kv.

hayalimmm.... nasıl aşıladınız bunu kızınıza :)

yaşına göre çok akıllı bir kız , böyle konularda çok soru sormaz ama çok güzel analiz yapıyor cadı ,
ev içinde konuşulanlar dan anlıyor , yıl içinde 2 sefer ankaraya gidip gelirim ve bu durumlarda hep annemde kalır annem yoksa ablamda o da yoksa diğer ablamda bu üçüde müsait değilse seyahati ertelerim ve bunun açıklmasını ona hep yaparım,
annenen olsaydı gidecektik ama o gelince gidecez haberin olsun derim ,

bide şunu kızıma hep söylerim , babanneni ve amcanı neden sevmediğimi büyüdüğünde sana anlatacam annecim , şuan küçüksün derim ,

harika valla kim nasıl hakederse onu vermek lazım.

Haklı mısınız, haksız mısınız orasını çözemedim. Ama madem yuvayı yıkmak istemiyorsunuz bundan sonraki süreçte yapmanız gerekeni söyleyeyim. Eşiniz oraya yanınıza geleceğini söylüyormuş. Gelirse mevzuyu uzatmadan normale dönün. Zira fazla naz aşık usandırır. Sizin yaptığınız hareket bir kere yapılır ve onda da gerçekten boşanılır. Siz zaten boşanma değil, göz dağı verme niyetiyle gitmişsiniz. Vermişsiniz de. Ötesi adamın ayarını bozmak olur.

İyi yapmışsın hiç taviz verme ne demek kafasına göre eğlenmeye gitmek umursamamak acayip hareketler ergen bir koca daha .kayın pederden çeken bi ben değilmişim .bizde araba aldık ama onların özel şoforlüğünü yapıyor bir değil iki değil kopardım kıyameti .taviz verme burnunu süt ders alması lazım

Benim her zaman savundugum sey sudur iki tarafta birbirinden beklenti içine girmeyecek yani siz onlara çocuğuma bakın demeyeceksin onlar da arabanı istemeyecek kv kp sana karşı başka bir terbiyesizliklari yoksa bu kadar abartmasaydın keşke yani en ufak şeyde evi terk edersen büyük bir şey olduğunda ne yapacaksın bir de böyle bir şey duyulursa herkes sana pinti malını kıskanıyor diyecek kimse biz çocuğuna bakmamıştık ondan vermiyor demez

Çok doğru bi adım. Sürtülsün burnu. Bu ne ya çalış, emek ver, borç öde sefasını başkası sürsün. Oh ne ala memleket. İyki bi oğlan doğuruyolar, her haliyle sömürme politikası. Bide okuttuk, ettik, biz büyüttük demezlermi kıl oluyorum. Devam et bu şekilde, sakın boşanma ama aklı başına gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…