Boşanmak değil ama süründürmek istiyorum

Siz boyle bi sebepten kendi ailenize ben arabami veremem diyebiliyorsaniz ne diyim
Ben toruna bakamam diyebiliyor ama canım.

Ben zaten onların özel şoförü gibiydim okul çıkış saatine yakın arayıp kızım bizi şuraya götür kızım buraya götür ya da eşimi arayp bizi şurdan al şuraya gel vs böyleydi zaten.acil durumda bayramda seyranda zaten verirdik ama okul açılana kadar onlarda duracak olmasını hazmedemedim

2 arabalari varmiş borcu devam eden eşi icin aldiklari arabayi aliyormus ailesi
Konu sahibi diger arabayla ailesinin yanina gitmiş borcu devam eden araba da eşindeymiş
Eşinin kullandığı araba ise sonuçta eşi arabasız kalıyor. Bilemedim. Karşı taraf istememesi gerek te isteyince hayır demek zor.

Benmkinin bahaneleri daha saçmaydı ya

Kendi evinden soğuyomuş filan :)

Yok zaten diyorum ya haklisiniz diye sizi haksiz buldugum bi nokta yok Ama benim eşim bana bu konuda baski yapsa da aileme diyemem veremem arabayi diye. Ha bana lazim derim vermemeye calisirim ama israrla istiyolar diye kusura bakmayin ben su tavrinizdan oturu size arabayi vermicem diyemem
Bence kimse boyle dogrudan diyemez ondan bahsediyorum

Kesinlikle. Fikrimi sormuyo arabayı verirken ama her ay ne kadar ekders ücreti yattı diye soruyo ama

Ben o konuda kızmadm zaten iki gün sonra bir bahaneye almadı sonrasında olaylar uzadı vs şimdi çok pişman mesajlar aramalar sevgisini pişmnlığını dile getirmeler ama içim soğumadı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…