Boşanmak değil ama süründürmek istiyorum

Ben anlamadim ki tamam sinir olmakta haklisiniz da evinizde iki tane araba varmiş adam ailesine ne diyecekti?
Siz diyebilir misiniz kendi ailenize. Ben diyemem
Tamam sinirlenmek icin hakli sebepleriniz var da bu kadar da degil bence
Kimse kendi ailesine kanli bicakli degilse ben size arabami vermek istemiyorum diyemez

Valla sonuna kadar haklisin.
Ne demek arabaya el koymak
Tamam acil bir durum olur herkes verir.
Ama keyfi olarak uzum sure arabami niye vereyim?
Asla geri adim atma araba konusunda.

Esine de hemem yumusama.
Araba ve diger konular neyse net ol.
Kusurabakmasin esin de.
Madem evlendi esinin fikirlerine onem verecek

2 tane mi arabalari varmis konu sahibinin ben anlamadim?

Arabanin yari kredisini ben oduyorum demis konu sahibi.

2 tane mi arabalari varmis konu sahibinin ben anlamadim?

Arabanin yari kredisini ben oduyorum demis konu sahibi.
2 arabalari varmiş borcu devam eden eşi icin aldiklari arabayi aliyormus ailesi
Konu sahibi diger arabayla ailesinin yanina gitmiş borcu devam eden araba da eşindeymiş

Onun dışında bakıcı vardı bi kaç olay oldu bakıcı bulamadım.
Mevzudaki araba ikinci arabamızda hala borcunu ödediğimiz ve eşim için aldığımız.
Ben diğer arabayla geldim
Him sizde 2 araba var.
Su an borcunu sizin de odediginiz esinizin arabasini istiyor kp.

Yine de haklisiniz bence.
Tamam sizin cocugunuza bakmak zorunda degiller ama keyfi olarak da arabaya el koymuycaklar o zaman

Him sizde 2 araba var.
Su an borcunu sizin de odediginiz esinizin arabasini istiyor kp.

Yine de haklisiniz bence.
Tamam sizin cocugunuza bakmak zorunda degiller ama keyfi olarak da arabaya el koymuycaklar o zaman
Büyük olasılıkla konu sahibi küçük çocuğu ile işine rahat gidip gelebilsin diye ikinci aracı almislardir.Kayinpeder de kendisinin ehliyeti olmamasina rağmen kendi kapısının önünde durmasını istiyor arabayı.Bir yere gideceği zaman diğer oğlunu,kolu komşuyu şoför yapıyor.Adamlar torunları ve gelinleri sürünürken sıcak evlerinde uyuyor sonra gelinin maaşı ile alınan araba ile kolu komşuya hava atıyor anlayacagin

Birazda kiskanclik var isin içinde oglum karısına araba aldı, ben daha çok hakediyorum..mmuhtemelen gelinin çalışıp para kazandığını, zaten bu imkanı kendi kendine sağladığını idrak edemiyorlardir..

Bu sıkıntıları yaşamamak için eş ailesi 2. arabadan haberdar olmamaliydi...

Birde araba paylaşımı olsa belki bu sorun yaşanmazdi..
Eski araba erkeğe, yeni araba kadina ait gibi.. özel esya durumuna getirilirse sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum..

Evde 2 araba varsa ihtiyaçtan alinmistir. Zaruri olmasa zaten 2. bir araba masrafi yapilmazdi..
Bence gayet kolay söylenebilir, ikimize de araba lazım, zaten bu nedenle 2. arabayi aldık gibi..
Birde bu kişiler evli olmasa zaten ayrı ayrı arabalaria olacaktı..birde böyle düşünmek lazim....

Çoğu erkek ailesi gelinin ise gittiğini değil güne gezmeye gittiğini ay sonunda da eve maaş getirmediğini sanıyor.Alinan herşeyin oğullarının parası ile alındığını söyleyip buna göre yaşamaya çalışıyorlar.2. arabayı söylememek olmazdı ama çok rahat biçimde oğulları " araba eşimin baba ihtiyacı var mı sormam lazım eşime " diyebilirdi.

Şahsen sizi Cok iyi anlıyorum ... Hiç abarttiginizi da düşünmüyorum . Olayın üzerine daha da körüklemek için yazmadım bunu da öncelikle belirtmek isterim . Bir benzeri de bende oldu yalvar yakar bı haftalık kızıma bakmasını bakıcınin çocuğu rahatsızlandı dedim de benim çocuklarım aç kalır dedi(çocukların yaşı 23-19) bı hafta sonra da eltimin memleketine gezmeye gitti :) evde çocuklar aç kaldı .
Şimdi sorunun bir kısmı yazılınca insanlara kendini anlatamayinca yanlış anlasilabiliyor . Umarım bu son olur esinizin aklı başına gelir

Söylemese nereden bilecek, apt nın önünde görüp tahmin edecek değiller sonuçta...

Bazı şeylerden erkek ailelerini haberdar etmemek gerekiyor bence...

Siz boyle bi sebepten kendi ailenize ben arabami veremem diyebiliyorsaniz ne diyim

Söylemese nereden bilecek, apt nın önünde görüp tahmin edecek değiller sonuçta...

Bazı şeylerden erkek ailelerini haberdar etmemek gerekiyor bence...
Konu sahibi birseylerin bilinmesini eşinin ailesi tarafından farkedilmesini istiyor .Esinin "kararları ben ve eşim birlikte veririz ,soz konusu olan sadece bana ait olan birşey değil " demesini istiyor.Yoksa iki arabayı da satıp ev alabilirler.Erkekler ailelerinin yanında "her kararı ben veririm,eşim zaten zevk için çalışıyor" tavrına burunuyorlar

Siz boyle bi sebepten kendi ailenize ben arabami veremem diyebiliyorsaniz ne diyim
Bizde herkesin kendine ait arabası var isteyen olmaz ama isteyen olsa açıkça söylerdim..

Bana araba alacağımız zaman babam ne gerek var kızım dediğinde "baba bizde kavgalar araba bana lazım, hayir sana değil bana lazım diye başlıyor" dedim..

Net olmak lazim..

Bir araba verdi diye evi mi terkettiniz?gerçekten garipsibiz ki adam arabayı grtirmiş etmiş daha ne? kaldı ki.kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil bunu hamileyken düşünmedinizmi? neden doğum izninde bakıcı ayarlamadınız? alt tarafı araba eşinizde sizin aileniz bakmıyor diye laf edebilirdi sizin babanız istese vermeyebilirdi 2 ay annenizde gelebilirdi. Çalışıyorsanız çocuğunuzu işe götürüp hasta edecek kadar gitmeniz lazımsa annenize nasıl gittiniz de kalıyorsunuz ne abartı aklınızca gözdağı verecekseniz.Peki.ya eşiniz evi terketti deyip boşanma davası açarsa?

Hanimefendi bence cevaplari bir bastan okuyun. Anlamamissiniz.

Konu sahibinin zamaninda bakicisi varmis ama cesitli sebeplerle yeni bir bakici bulunamamis. Hastalik onceki bir mesele ve acil bir durum imis. Olaylar yeni, kendine saygisizlik yapan bir esle ayni evde kalamayacagini hissedip kizini (simdi saglikli olan kizi) alip ailesinin yanina gidiyor.

Ben arabanın hastane için acil birşey için alınmasını anlıyorum da gezmek için falan uzun süreliğine araba istenmesi saçma geliyor. Eşiniz kaybetme korkusunu yaşıyordur. Uzatmadan barışın.

Bizde de iki araba var. Lazım ki var. Akrabalara lazım olur diye bulundurmuyoruz. Ben araba olmayınca otobüse taksiye bineceksem 15 dk yol (yokuş)yürüyüp durağa gideceksem herkes gidebilir. Kime lazımsa alsın kendine araba. Acil durumlar vs istisnadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…