Boşanmak dile pelesenk oldu...

Gece vaktiydi geri döndük otele. Ertesi sabah yola çıkardım tekrar sonra annem aradı eşimi telefonda konuştular. Ben de sakinlemiştim. Üstünü örttük gibi ama gibi..=
Hımm. Öyle oturuyosunuz yani evde sakin sakin. Annemlere gidelim mi yok gitmeyelim falan muhabbet de var.
Neyse ya boşverin madem çocuk olunca düzelir.

Hımm. Öyle oturuyosunuz yani evde sakin sakin. Annemlere gidelim mi yok gitmeyelim falan muhabbet de var.
Neyse ya boşverin madem çocuk olunca düzelir.
Öyle düşünmüyorum... sabah net karar verelim dedim. Evdeyiz ama çok muhattap değiliz. Boşanma kararı benden çıksın istiyor. Suçlanan suçlu ben olayım istiyor. Ben ise şu an bekliyorum. Ama neyi bilmiyorum.

Şaşırmadım ben hiç
Sizin eşiniz genel kafa yapısı gereği sizi kendine cevap verecek değerde görmüyor
Kadın dediğin kocasına cevap vermez misali
O yüzden deliriyor

Annenizi araması, 2 kere boş ol demiş olması filan tamamen faul
Lütfetmiş sonuncuyu söylememiş
İyi gözünüz korksun diye

Bakalım daha nereye kadar bu evliliği oldurmaya çalışacaksınız

Yaptığı ayıp o insanları da üzüyor kargo paketi misiniz gel al diyor utanmadan . Korkutmaya çalışıyor gözünüzü hakkını verin derim .

Ben biliyorum:
Bebek
Sonra sizinle hamileyken kavga edecek. Doğumdan sonra bırak bebeğini git diyecek. Sonra siz bebek var duruyum diyeceksiniz. Sonra size şiddet uygulayacak nasıl olsa her halükarda gitmiyorsunuz. Sonra siz darp raporu alacaksınız.....
Ama her seferinde bekleyeceksiniz. Düzelmesini...

Esiniz nikahin kiymetini anlamamis, yoksa agzina öyle kolay sakiz etmezdi. Sizin yerinde olsam ciddi bir sekilde tepkimi koyardim. Sizi degersiz göstermesine asla müsade etmeyin. Evlilikte tek söz sahibi erkek degildir. Annenizi de takdir ettim, öküzün elinde patlatti zarfi

Evet çok şükür. Aynı evin içinde nasıl bir tavır sergilemem gerek

Hayır bu adamdan çocuk yapacaksanız asla yapmayın madem illa evli kalacaksınız
Bir konunuzda eşiniz sanırım çocuk baba tarafında büyür demişti
Alın kafa yapısı bu
Bunları bile bile evlenmişti bir de. Ben bunu idare ederim, yönetirim sanmıştı heralde. Yazık oldu.

Duygularını yoğun yaşıyor siniride sakinliği de .beni anlattın sandım biran benim haklı gereceklerim var ama.farkettimde olmasa bile en ufak birşeyde .seni bosayacam seninle ömrümü çürütmem seninle evlendigim güne nalet olsun seni sevmiyorum seni istemiyorum böyle uzar gider.dedimya duygular yoğun ondan herhal

Sizi zayıf görüyor bence. Annenizi araması, annenizin bir otele bırak demesi vb. Siz bir yere bırakılacak, bir yerden alınacak bir şey gibi görülüyorsunuz bu durumda.

Özgür bir kadın istediği yerden istediği yere kendi başına gidebilir yani bunlar çok saçma. Tabii ekonomik özgürlüğünüz yoksa bunları her istediğinizde yapamazsınız. Belki de ondan güç buluyor adam.

Anneyi aramalar, kızınca boşol demeler.

Yetişkin olmadan adam olmaya çalışan, saygı duyulmayacak bir insan eşiniz.

Böyle tipler kızlarına sahip çıkan ailelere de tahammül edemez. Nitekim sizde de öyle olmuş.

Eşiniz terapiste falan gitme, zaten. Teklif etseniz alay eder sizinle.

Nereye kadar böyle gidecekseniz? Bu adam değişmez, bir arpa boyu yol ilerlemez. Her tartışmanız da bayağı hale geliyor.

Dini açıdan da tehlikeli yaptığı şey. Onu da bir araştırın hassasiyetiniz varsa.

Yoo ben kendim gideceğim seninle dönmeme gerek yok dedim diye zaten indim arabadan o da ben inince annemi aradı. Aslında araması iyi oldu. Kaba kuvvet kullanmasındansa. Bodrum otobanındaydık... üzerimde yazlık short.

Çok hassasım tabi. Fetva hattını arayacağım.
İki kez dedi.

Evet buna benzer bir şeyi bana bir abi anlatmıştı.O abinin üniversiteden bir bayan arkadaşının eşi kendisine kötü davranıyormuş.İşte eksi ilgi bitmiş,yer yer saygısız tavırlar vs..İşte konu boşanmalara geliyor ama asla bir girişim yok hep lafta falan..Bu abi bu bayan arkadaşına demiş ki sen aç boşanma davasını koy önüne boşanma celbini bak bakalım sana nasıl köle oluyor.Ya olmaz o aramaz vs sen yap demiş dediğimi en fazla zaten boşanırsın kurtulursun adamdanKadın abiye dua ediyormuş şimdi yerinden kalkarken bana soruyor diye.Yani tabi siz dava filan açmayın da ama baktınız yine elim kırılsaydı vs diyor toplayın pılı pırtı bir gidin bakalım neler olacak.

Yapma ihtimali taşıyan biri mi ?
Çok sinir halini gördüm, kendine vurabiliyor. Bana yapmadı hiç.

1 senelik evliyim bnde esim görevdeyken surekli bunu yapıyordu bu bahane buluyor kavga çıkartıyordu sen beni sevmiyorsuna getiriyordu konuyu hiç aileye söylemedim yemin ettim efe babana söylerim diye (hiç yanyana olmadık dugunden 20 gün sonra gitti) 6.ayda böyle beni sevmiyorsun beklemek zor oluyor sana diye başladı yemin ettiğim gibi babasına söyledim aramiz deniz benm kızım ne oluyor sana diye kızmış falan snra aradi özür falan diledi bu sondu dedim bir daha konuyu açarsan anneme gelirim bir daha geri dönmem sen ağzına almadan boşanma lafını ben davayı açarım dedim 6 aydır hiç bir sorun olmadı bebiste gelecek olunca asla sıkıntı yok gibi ama kararlı olduğunuzu belli etmezseniz çok üstünüze gelir o ilk ve son deyişi oldu

Blöfü kendi yapar ama kendisine yaptırmaz. Hemen boşanır. Burnunu düşürmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…