Boşanmak dile pelesenk oldu...

Evet çok şükür. Aynı evin içinde nasıl bir tavır sergilemem gerek

Bu evde belli bir tavir alarak degisecek bir durum degil. Sorun sizde degil ki, sizin tavraniz birsey degistirsin. Bunu sadece net cizgiler cizerek asabilirsiniz. Bu saatden sonra o eve dönecek olursaniz ancak bu huylarindan vazgecince olur. Nikah bu, cocuk oyuncagi degil. Madem kiymetini bilmeyecekti Allah ve kul katinda otursaydi annesinin babasinin evde. Nikah ilk önce sorumluluk almak demektir. Bunu anlamasi lazim. Evlilikte ilk basta iletisim sorunlari olabilir, daha cok yenisiniz, ama yetiskin bir insanin verecek tepkileri göstermiyor esiniz. Bence bir süre ailenizin yaninda kalin ve iyice düsünün tasinin. Esinizi en iyi siz taniyorsunuz. Degismesine ihtimal vermiyorsaniz evliligi fazla uzatmayin.

Evet çok şükür. Aynı evin içinde nasıl bir tavır sergilemem gerek
Aynı evin içinde ne tavır sergileyebilirsin ki?
Tatil dönüşü ailenin yanına gidecektin eğer gerçekten birşey yapmak istiyorsan.
Onda da eşinin geri adım atmama ihtimali var sende bundan korktuğun için, tıpış tıpış eve dönmüşsün.
Şimdi istediğini yap bir anlamı yok.

Sorun birey olamamış aileci erkekler.

Hiç anlamıyorum. Bir erkeğin kendisini ailesinin gözüne sokmaya çalışmasına. Yani madem kendini önemli hissetmek paşa hissetmek istiyorsun eşine iyi davran, evliliğine sahip çık. İnsanlar dönüp maşallah ne güzel yürütüyorlar densin. Annesinin kuzusu olacağına evinin direği ol ya adam ol. Yok ben anlamıyorum aileler mi yetiştiremiyor bu adamlara mı zor geliyor. Kadın hala çare arıyor, hala kadının annesi aranıyor. Bu öyle bir şans işi ki anneci mi değil mi değil, adam doğru düzgün bir aile babası olabilir mi ailesi olarak seni evini benimser mi anlamıyorsun. Ben evlenirken böyle şeyler okusaydım burada herhalde 100 kez düşünürdüm. Şansıma ne okudum gördüm ne yaşadım.

Bir boşanma davasıyla bir adamın kişiliği baştan sona değişmez. Başta düzelmiş gibi yapar, sonra yine aynı şeye döner. Medeni iki insan gibi oturup konuşmaktan başka çare yok. Evliliği yürütecek olan iki kişidir. İkisi de hassasiyetlerini söyler, birlikte karar alırsa bu gemi yürür.

Anneniz gel diyorlarsa sizde gidebiliyorsanız gidin. Telefonunuzu da kapatın vs. Hatta gittiğinizden Hiç haberi olmasın. Bıktım bu erkeklerin kadınları evlendikten sonra örselemesinden. Şiddeti sorsan yapmazlar ama bu ne? Durduk yere strest yaşıyorsunuz.

Sen zaten boşanmışsin bacım tekrar bu adamla evlenme
bence başka biriyle evlen bu tipi hiç beğenmedim beni anneme şikayet eden adam net bana saygı duymuyor beni adam yerine koymuyor dur hazır bosamis sizi ...yeni aşklara yelken açın size saygı duyacak ve sizi sevecek tatlı bir adam bulun sonra minik tatlis bebekleriniz huzurlu yuvanız olsun...

Fetva hattını arayıp şunu sor ben boşandım değil mi tekrar bu adamla evlenmek istemiyorum başka adamlara alıcı gözüyle bakabilir miyim diye sorabilirsin

Blöfü kendi yapar ama kendisine yaptırmaz. Hemen boşanır. Burnunu düşürmez.
Emin olun öyle olmaz. Siz tepkisel veya sinirlilikle değil üzgünce toplayın bavulunuzu görsün sanki onunla yürümeyeceğini anlamışsınız gibi üzüntülü üzüntülü çıkın gidin ve sakın aramayın mesaj atmayın veya çıkarken tek kelime açıklama falan yapmayın. Şu saydığınız hareketler tamamen benim eski eşimin yaptığı şeyler. Biz başka sebeplerden ötürü yolları ayırdık ama boşanma lafını çok sık ağzına alıyordu ben de dayanamadım boşanma davasını açtım ve evden gönderdim işim gereği ben aile yanına gidememiştim ailem başka şehirdeydi ondan sonra bir daha asla bu konuyu açmamıştı. Dediğim gibi biz başka nedenlerden ayrıldık ama bu konuda kesinlikle bunu yapın yoksa daha çok duyarsınız boşanma lafını

Evet ama bazı kişiler sözlerden değil davranışlardan dank ediyor.Zaten adam konuşacak kadar medeni olsa bunları söylemez.Hassasiyet dediğiniz şeyleri çoktan geçmiş koca beyefendisi ellerim kırılsaydı yapmasaydım diyorsa artık orada bu sözlerin beni kırıyor vs demek biraz basit kalıyor bu kişiye karşı.

bir sefer partnerim beni gitmekle tehdit etti. çok istiyosan gidersin dedim. gitti. sonrasında yalvarmamı bekledi. gittiği gibi geri döndü. giderim dersen gitme demem ona göre seç laflarını dedim bidaha da saçmalamadı. öneririm

Boşanmak istiyorsan kapı orda de emin ol bosanmayacak. Bu tipler hep böyledir seni korkutmaya çalışır aklınca bosanmakla ama bir kere sen söyle bakalım boşanmayı vereceği tepki ne olur biliyormusun ne boşanması bilmem ne .. öyle anlarda yapacağın tek şey boşanmak isteyene kapı orda ! Bidaha gıkı çıkmaz. Hep söylüyorsun da icraat yok madem boşanmayacaksan kapat o çeneni sakız ettin de. Sinir oluyorum böyle tiplere ya

Bu iş zaten olmayacak belli de onu geçtim annenizi niye arıyor ? Siz tek gidemeyecek kadar aklı kişiliği olmayan birisiniz onun gözünde mal gibi yani gelip annesi alır niye ? Bunu cidden hiç sorgulamadınız mı ? Bunu bana biri yapsa hayırdır lan sana ne hakkın var annemi huzursuz etmeye benim gidecek aklım var diyip zorla inerdim o arabadan

Bu adama çok yüz vermişsiniz. Sanırım boşanmak istemediginizi biliyor ve bunu koz olarak kullanıyor. Ama sürekli bunu kullanması ilişkiyi laçkalaştırıyor

Peki neden otele bırakmadı madem arayacak yürek var bıraksın sende ailenin yanına dönerdin böyle insanları iyilikle büyütemezsin. Utanmadan trip atıyo bir de saygısız

Benim babam tam 30 sene, sürekli, her insanın yanında annemden boşanmak istedigini söyledi. 30 sene sonra boşandılar. Şuan köpek gibi pişman babam. Ve barışmak istiyor. Sen bi rest çeksen, kararlı olsan eşin belki düzelir. Ama şuan sana saygısı yok. Saygı yoksa sevgide yoktur. Daha 1sene olmuş.Bebek olduktan sonra iyice garantide bilecek seni ve psikolojik şiddetin dozunu artıracak. Çok mu seviyorsun eşini çok mu baglısın. Sen sustukça bu durum katlanarak devam edecek. Ama bi süre sende ne sabır kalır ne psikoloji.Gençsin hayatını harcama. Hele böyle bir adam için hiç harcama

Adam kusura bakma ama agir psikopat, kendine vuruyo çildirip diyosun, dilerim hayatinin icine hepten etmeden kurtulman gerketigini anlayacak kadar gözün acilir diycem ama sen hala nasil davranayim derdindesin, lütfen 3 seneden önce çocuk yapma bari,bu evlilik bu adamin öfke sorunuyla uzun sürmez

Bence burdaki insanlara kulak ver bosnamasindan korkma erkekler para harcadığı kadını kolay kolay bırakmak istemezler ....şimdi kız istemesi var nişanı nikahı ev eşyası vs vs .... Eski eş kisiside aynı böyle davranırdı sonra bir gün ben aldım bavulu gittim anama 20 gün ne aradı ne sordu sonra bosanacagimi öğrenince ve kendimden emin olduğumu öğrenince kapımda köpek oldu çiçekler vs aileleri araya sokmalar babama yağcılık için ona hediyeler iş yerine gitmeler ben o geldiğinde hep komşuya kaçtım aldığı çiçekleri asla kabul etmedim sonra hiç beklemediği anda g.t gibi kaldı ortada harikaydı çok eğlenceli bir son oldu
Sizede şiddetle tavsiye ederim ..ardından kollarımı aska açtım zaten başkasıyla evlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…