Evet çok şükür. Aynı evin içinde nasıl bir tavır sergilemem gerek
Aynı evin içinde ne tavır sergileyebilirsin ki?Evet çok şükür. Aynı evin içinde nasıl bir tavır sergilemem gerek
İşte siz öyle sanıyorsunuz. Asla boşanamaz. Tecrübeli ablalarınızı bir dinleseniz çok şey değişecek ya..Blöfü kendi yapar ama kendisine yaptırmaz. Hemen boşanır. Burnunu düşürmez.
Sorun birey olamamış aileci erkekler.
Bir boşanma davasıyla bir adamın kişiliği baştan sona değişmez. Başta düzelmiş gibi yapar, sonra yine aynı şeye döner. Medeni iki insan gibi oturup konuşmaktan başka çare yok. Evliliği yürütecek olan iki kişidir. İkisi de hassasiyetlerini söyler, birlikte karar alırsa bu gemi yürür.Evet buna benzer bir şeyi bana bir abi anlatmıştı.O abinin üniversiteden bir bayan arkadaşının eşi kendisine kötü davranıyormuş.İşte eksi ilgi bitmiş,yer yer saygısız tavırlar vs..İşte konu boşanmalara geliyor ama asla bir girişim yok hep lafta falan..Bu abi bu bayan arkadaşına demiş ki sen aç boşanma davasını koy önüne boşanma celbini bak bakalım sana nasıl köle oluyor.Ya olmaz o aramaz vs sen yap demiş dediğimi en fazla zaten boşanırsın kurtulursun adamdanKadın abiye dua ediyormuş şimdi yerinden kalkarken bana soruyor diye.Yani tabi siz dava filan açmayın da ama baktınız yine elim kırılsaydı vs diyor toplayın pılı pırtı bir gidin bakalım neler olacak.
Anneniz gel diyorlarsa sizde gidebiliyorsanız gidin. Telefonunuzu da kapatın vs. Hatta gittiğinizden Hiç haberi olmasın. Bıktım bu erkeklerin kadınları evlendikten sonra örselemesinden. Şiddeti sorsan yapmazlar ama bu ne? Durduk yere strest yaşıyorsunuz.Merhaba hanımlar beni bilenler bilir.
Evliliğimin 10. ayındayım. Başta ailesi ve anne ve ablasının onu mahveden aşırı ilgisi sonucu oluşan egosu yüzünden evliliğimde sıkıntılar yaşadım. Çok şükür aştım...
Tabii en başta çok gereksiz yıpranmalar yaşadığımız için tahammülümüz azaldı.
Eşimin benden tek ricası oldu ben sinirliyken o an bana cevap verme diye...
Bu mümkün olmuyor. Sinirliyken yok yere, elim kırılsaydıda evlenmeseydim imza atmasaydım benim ne güzel hayatım varmış vs diye sıraladı. Bu 3 oldu... Ben cevap verince sinir krizi vs geçirdi saçma bir hal oluştu. Tatildeydik ve arabadaydık. Çok saçma bir konuyı deliye dönecek kadar büyüttü. Konu değil mesele ona sürekli cevap vermemmiş. Öyle böyle boşanmaya yine geldik, arabadan inmek istedim annemi aradı ilk kez.
Annemi aman kızımı getirme diyecek sandı sanırım, ama annem otele bırak ben alacağım kızımı diyince anneme bile tripli şu an. İstanbul a döndük ama yaşanılanlar akılda tabi.
Tatile görümcem eşi ve kızı işe gitmiştik. Onun eşi de egeli, oradan köye geçecekler bahanesiyle beraberdik yani. Onların yanında da devam etti gerginlik. Yani hiç yoktan bir konu ailelere de yayıldı.
yorgunum dostlar. Ayakta tutmaktan yoruldum. İyiyken iyi kötüyken çok kötü...
Bir erkek boşanmayı bu kadar anmamalı.
Ben ne yapmalıyım?
Emin olun öyle olmaz. Siz tepkisel veya sinirlilikle değil üzgünce toplayın bavulunuzu görsün sanki onunla yürümeyeceğini anlamışsınız gibi üzüntülü üzüntülü çıkın gidin ve sakın aramayın mesaj atmayın veya çıkarken tek kelime açıklama falan yapmayın. Şu saydığınız hareketler tamamen benim eski eşimin yaptığı şeyler. Biz başka sebeplerden ötürü yolları ayırdık ama boşanma lafını çok sık ağzına alıyordu ben de dayanamadım boşanma davasını açtım ve evden gönderdim işim gereği ben aile yanına gidememiştim ailem başka şehirdeydi ondan sonra bir daha asla bu konuyu açmamıştı. Dediğim gibi biz başka nedenlerden ayrıldık ama bu konuda kesinlikle bunu yapın yoksa daha çok duyarsınız boşanma lafınıBlöfü kendi yapar ama kendisine yaptırmaz. Hemen boşanır. Burnunu düşürmez.
Evet ama bazı kişiler sözlerden değil davranışlardan dank ediyor.Zaten adam konuşacak kadar medeni olsa bunları söylemez.Hassasiyet dediğiniz şeyleri çoktan geçmiş koca beyefendisi ellerim kırılsaydı yapmasaydım diyorsa artık orada bu sözlerin beni kırıyor vs demek biraz basit kalıyor bu kişiye karşı.Bir boşanma davasıyla bir adamın kişiliği baştan sona değişmez. Başta düzelmiş gibi yapar, sonra yine aynı şeye döner. Medeni iki insan gibi oturup konuşmaktan başka çare yok. Evliliği yürütecek olan iki kişidir. İkisi de hassasiyetlerini söyler, birlikte karar alırsa bu gemi yürür.
Boşanmak istiyorsan kapı orda de emin ol bosanmayacak. Bu tipler hep böyledir seni korkutmaya çalışır aklınca bosanmakla ama bir kere sen söyle bakalım boşanmayı vereceği tepki ne olur biliyormusun ne boşanması bilmem ne .. öyle anlarda yapacağın tek şey boşanmak isteyene kapı orda ! Bidaha gıkı çıkmaz. Hep söylüyorsun da icraat yok madem boşanmayacaksan kapat o çeneni sakız ettin de. Sinir oluyorum böyle tiplere yaMerhaba hanımlar beni bilenler bilir.
Evliliğimin 10. ayındayım. Başta ailesi ve anne ve ablasının onu mahveden aşırı ilgisi sonucu oluşan egosu yüzünden evliliğimde sıkıntılar yaşadım. Çok şükür aştım...
Bu mümkün olmuyor. Sinirliyken yok yere, elim kırılsaydıda evlenmeseydim imza atmasaydım benim ne güzel hayatım varmış vs diye sıraladı. Bu 3 oldu... Ben cevap verince sinir krizi vs geçirdi saçma bir hal oluştu. Tatildeydik ve arabadaydık. Çok saçma bir konuyı deliye dönecek kadar büyüttü. Konu değil mesele ona sürekli cevap vermemmiş. Öyle böyle boşanmaya yine geldik, arabadan inmek istedim annemi aradı ilk kez.
Annemi aman kızımı getirme diyecek sandı sanırım, ama annem otele bırak ben alacağım kızımı diyince anneme bile tripli şu an. İstanbul a döndük ama yaşanılanlar akılda tabi.
Tatile görümcem eşi ve kızı işe gitmiştik. Onun eşi de egeli, oradan köye geçecekler bahanesiyle beraberdik yani. Onların yanında da devam etti gerginlik. Yani hiç yoktan bir konu ailelere de yayıldı.
Ben ne yapmalıyım?
Bu iş zaten olmayacak belli de onu geçtim annenizi niye arıyor ? Siz tek gidemeyecek kadar aklı kişiliği olmayan birisiniz onun gözünde mal gibi yani gelip annesi alır niye ? Bunu cidden hiç sorgulamadınız mı ? Bunu bana biri yapsa hayırdır lan sana ne hakkın var annemi huzursuz etmeye benim gidecek aklım var diyip zorla inerdim o arabadanMerhaba hanımlar beni bilenler bilir.
Ben ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?