Boşanmak dile pelesenk oldu...

Bu kadar sinir neden peki sizin dedikleriniz neden zoruna gidiyor yabanci biri değilsiniz bence sinir hastalığı olabilir.annenizi aramasi çok sacma

Sırf erkek oldukları için hak gördükleri "ben sinirliyken bana cevap verme" saçmalığı daha da deli ediyor beni açıkcası. Arkadaş sen de insansın, ben de. Senin sinir sistemin bozuluyor, her edepsizliğe hak kazanıyorsun da o sırada benim sinirlerim el ele tutuşup içimde halay mı çekiyorlar.?!

İnsanlar sinirlenebilir, aynı düşünmeye de bilir. Ama sinirlenince istediğim gibi höykürürüm, hakaret ederim, boşanma tehditi savururum, anasını arama saçmalığına, "boş ol "deme aşırılığına bürünürüm. Yaptığım saygısızlık nedeni ile annenden özür dileyeceğim yerde bir de utanmadan onlara trip atarım diyorsa olmamış ham bir insan bu adam maalesef.

Aile de sinirlidir ama şöyledir, asabidir ama böyledir diyeceklerine evlendirmek yerine tedavi ettirselermiş keşke. Ama nerdeee. Büyük ihtimalle evlenince düzelir denmiştir

Bence bu haliyle eş olarak kabul etmeyin kendisini daha fazla. Oturun konuşun. Öfke kontrolün yok, sen sinirlisin, deliriyorsun sinirden diye kimse karşında el pençe olmak zorunda değil, ben böyle bir eş istemiyorum deyin.

Eğer evliliği sürdürmek istiyorsanız öfke kontrolü ve evliliği kurtarmak için birlikte terapi önerin ciddi bir şekilde

Kabul etmiyorsa da kusura bakmayın ama bu adama güvenip çocuk filan yapmayın. Ve lütfen daha en güzel, en tatlı zamanlarınızda böyle davranan adamı 15 yıllık bir evlilikte laçkalaşmış, bu kabalıkları iyice kanıksamış haliyle hayatınızda hayal edin. Özetle evliliğinizi tekrar değerlendirin ve ciddi kararlar alın bir an önce.

NOT :Annenizi tebrik ederim. Verilmesi gereken bir çok cevabı tek bir cümleye sığdırmış. Ailenizin değerini bilin

Daha 10. ayda bunlar oluyor, aileler aranıyor, kızımı otele bıraklara kadar konu geliyorsa yol yakınken bence yolunuzu çizin. İleride hayat sizin için kolaylaşır mı bilmem ama yazdıklarınızdan pek öyle hissedilmiyor. Yeni evliyken bunları yaşamınıza üzüldüm ilk bir yıl her şey canım cicim olmalı ya bu insanların eşleriyle derdi ne inanın anlamıyorum

Sorun birey olamamış aileci erkekler.

YaZdıklarınız çok kıymetli çok teşekkür ederim. Adliyeden de döndük biz. Dilekçe elinde yazdı ve yırttı. İşin üzücüsü sebebimiz yok. Benim sinir sistemimi yok sayıyor.

YaZdıklarınız çok kıymetli çok teşekkür ederim. Adliyeden de döndük biz. Dilekçe elinde yazdı ve yırttı. İşin üzücüsü sebebimiz yok. Benim sinir sistemimi yok sayıyor.
Sebebi, aranızdaki güç savaşı. Ve bu savaşı o kazanacak. Çünkü boşanmak senin için dünyanın en kötü şeyi.

Bana keşke evlenmeseymişim derken ben nasıl susabilirim. Zaten ödetmek nedir bilmem. Kin tutamam. O söylediklerini yutamadım ve inmek istedim. Sarpa sardı. Evde nasıl tepkimi koyarım ne yapmam gerek sevgimi belli etmemeliyim ama nasıl. Çok belli eden bir insanım. Sevgim saygım sarsıldı bence onun da öyle

Bu adama keşke biraz kin tutsanız
Her şeyi sineye çektiğiniz için dozu artıp artıp duruyor tavırlarının

Rica ederim. Ama dilekçeler, adliyelerde, boş ol'lar,, sizi yok saymalar vs vs.. böyle evlilik olmaz, olsa da onmaz . Ya şiddete dönüşür ya da o delirme alametleri gösterdikçe siz gerçekten susup içinize atmayı, sindirilmeyi, mutsuzluğu kabullenip hasta bir ruh haliyle evlilik sürdürmeye çalışan silik, bin pişman kadınlardan biri olursunuz. Lütfen yapmayın bunu kendinize. Ya terapiyle, tedaviyle ve çabayla düzelsin ya da bırakın gitsin, daha güzel ve huzurlu bir hayat kurun kendinize. İnşAllah doğru kararlar verir ve uygularsınız

Neden zorluyorsunuz? Yani bu soruyu sadece bu konu için sormuyorum. Diğer konuları da hatırlıyorum. Eşit gorulmediginiz ve size değer verilmeyen bir evliliği neden zorluyorsunuz?

Inancınızı bilmiyorum ama 3 kere boşanmak istediğinde nikah düşer ve tekrar evlenenezsiniz. Bu konuyu iyice araştırın.belki bu nikah olayından dolayı daha dikkatli davranıp söylemez.yoksa nikah düştükten sonra zina etmiş oluyorsunuz.bence aile danismaninada gidin. O ses yükselttiği de siz daha alçak sesle onun zor duyabileceği bı tonla konuşun..sizi duyabilmek için o da sesini alcaltacaktir.evlilik güç gösterme yeri değil saygı ve sevgi çerçevesinde birlik olma yeridir

Şu anda böyle bir kişiliğe sevgi göstermek ona haklı olduğu, erkek adamın elbette böyle sert ve hiddetli olacağı, nihayet bunu kabul ettiğiniz hislerini verecektir. Şu an yapmanız gereken kararlı ve güçlü olmak. Diğer yorumlarımda da değindiğim gibi..

Tam da böyle bir cendere içindeydim ve hamile kalana kadar anlamadım bile. Öyle haklisinizki..

Konularımı bilenler bilir. 7 aydır ailemin evindeyim. Davayı açtım. Volkanlar patladi bu süreçte o ayrı konu Başlangıçta had bildirmek üzere burada kalırken, bir süre sonra eş kişisi tarafından ne kadar değerli olduğumu anlamış oldum. Yillarimin, hayatımın, kadınlığıminne kadar değersiz olduğunu gördüm. Açıkçası bir karar veriyorsanız herşeyi göze almanız gerek.

Her birimiz sviyoruz, emek veriyoruz. Ama yillar sonra geriye dönüp baktığınızda tatmin olmadığınız bir hayat yaşamış olmayın.

Adamın sana yaradığı tek olay bebiş. O da olduğuna göre istediği yere def olabilir ahahah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…