Boşanmak dile pelesenk oldu...

Siz taviz verdikçe adam kendini haklı görüyor, kimseden özür dilemeyecek fakat bence siz çok sürmez eşinizden özür dilersiniz, bunu biliyor ve hissediyorum ama ispat edemeyeceğim için bir hükmü yok
Şimdi biber dolması yaptı adama belki, beyle bol kıymalı, domatesli, salçalı, baharatlı. Yanına da sarımsaklı yoğurt Yapıyor böyle şeyler, ne edelim.

Şimdi biber dolması yaptı adama belki, beyle bol kıymalı, domatesli, salçalı, baharatlı. Yanına da sarımsaklı yoğurt Yapıyor böyle şeyler, ne edelim.
Konuşmuyorlarmış, yanlış bilmiyorum değil mi? Yani dargınlar, yemek yapmıyordur, kavgalıyken yemek yapmıyorum, hoş ben barışıkken de yemek yapmıyorum, ev işini de içimden gelirse yaparım yoksa bizimki yapar, ben çok güzel uyurum

En son boşanma kararı almış, böyle evde küs küs duruyorlardı, adamın umru değildi, ama akşamına adama iftar hazırlamıştı. Boşa konuşmuyorum ki.

Özellikle seçmiş.
Bana böyle adam gelse tanıyamadım yazık ne biçim adam şansıma dustu nasıl yontarim ya da bu işin icinden nasıl çıkarım diye düşünürdüm.

Böyle adamlar sevgiliyken de kendilerini pek gizleyemiyorlar bence. Adam kendisini normal sanıyor zaten. Neden gizlesin ki?
Kadınlar görmek istemiyor genelde.

Bdvde okuyoruz ya her gün, "eşim sevgiliyken çok iyiydi, evlenince değişti" cümlesini.
Ama biraz kazınca adamın sevgiliyken sürekli küfür ettiği, aldattığı ya da kıyafete, makyaja karışıp kadının arkadaşlarıyla görüşmesini istemediği gibi detaylara ulaşıyoruz.

Bu konuda da öyle. Adam kendini gizlememiş, konu sahibi böyle kabul etmiş. Bu kadar kötü bir şeyle karşılacağını düşünmemiştir ama kendi istediği erkek modelinden saygı beklemek zaten ütopik.

Evladım olsa eldivenle oksarim diyecegim bu adamı bir de çocuk sahibi yapmak istemissiniz. Geçmiş konuları okudukça kusura bakmayın da (ban yemek istemiyorum) şu an yaşadıklarımız az bile. Hala anne-babamdan özür dilemeli diyorsunuz. Islak odunla dovulmelik bu organizma

Teşbihte hata olmaz. Hani bir söz vardır ya '' sana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor '' diye o deve o hendekten atlar ama sizin eşiniz ne özür diler, nede hayalini kurduğunuz eş olur.

Evliliğiniz ego ve güç savaşına dönmüş. Sevgi yok, saygı yok, olgunluk yok.

Siz hala düşünedurun eşinizin boşanma davası açması yakındır. Öyle bir ego var ki kendisinde boşanma davasını sırf siz ondan önce açmayın diye, kibrine zeval gelmesin diye kendi açacaktır. Bu da burada dursun. İnşallah ben yanılırım.

Yani gerçekten görünen köy kılavuz istemez, ya kabullenecek bu adamı böyle ya bu diyardan gidecek... Bir teknecik hayatımız var sanki adam eğitmeye geldik bu dünyaya
Tabiki de. Gencecik yaşta bunları mı kafaya takacak, yıpranacak. Salsın ipini. Gençliğine yazık. Bu adamdan baba yapmasaydı keşke. Çocuğa üzülüyorum ben

Abi, kocama aşkım artıyor benim burda. Adam pek bi seviyor burayı dkkdkdkfkf
Ben buradaki konuları ona okuyorum bazen. Odunda bana aşkı artıyor. Gözleri “iyi ki basmışım nikahı kız sana” diye bakıyor. Görüyorum. Kk sayesinde aşk tazeliyoruz, şükür

Çantanı topla uzun süre annene git baya süründür, boşancam de akli başına gelir...

Hmmm cok tanıdık hareketler..
Malesef… Evli ciftlerın arasında bu tarz liyalogların olmamazı gerektiğini düşünüyorum..

yanı evlenmeseydım felan nedemek yaa.. ne kadar cocuksu assaglayıcı.. kırıcı..

arkadaslarımda dedıgı gıbı bir sürw ayrı kalın.. suan önüne gecebilirsen gecersın yoksa emın ol.. olacagı bosanmak…

Aynısını yaşadım.. 5 sene boyunca her kavgada bosanalım böyle olmıcak dedi.. meger beni korkutarak blöf yapıyormus.. takı artık canıma yetip yeter yaa bosancaksan kapı orda dedım..
burnu sürterek geri geldi.. ama ne dıyım adamın aklı kapıdaysa.. gidiyor enınde sonunda ve suan bosandık!

Muneee :) senin de bu durumda eşim kk ya gelip konu açacak sataşma bana yaaa

Kendini hiç gizlememişti hep böyleydi.
Ama benim özel hayatıma hiçbir saygısızlığı yoktur. Yardım da eder, temizlikte yapar , halı da çırpar... İstediğim saatte istediğim yerden alır da beni.
Hem büyük sıkıntılarım var hem de bana bunları unutturan normal bir yaşantım. Hep sıkıntı halinde değilim ama geçen 1 yılıma baktığımda çok şey yaşamışım. Keşke demek istemiyorum hanımlar. O yüzden bu yoldayım. Ailem yanımda arkamda. Nasır tuttum biraz.

İyi de halı çırpmak,istediğin yerden alınmak olması gereken değil mi?
Yanlış bir evliliğin içindeyken normal bir davranışı kendine lütuf gibi görmeye başlamışsın.
Ailenin arkanda olduğuna inanmıyorum çok üzgünüm. Gerçekten arkanda olsalar sana kıyamazlar,çok önceden seni yanlarına alırlar,senin gitmeye niyetin yok çünkü.
Seni kırmak istemiyorum ama maalesef kendine zarar veriyorsun sadece. Adama hiç bir şey olmaz.

normal değil
psikolojik destek almalı eşiniz
eşinize şöyle teklifi edebilirsiniz
ilişkimizde bir sorun var bunla ilgili psikologa gidelim diyebilirsiniz
sonra ALLAHIN izn. her şey yoluna girer ama yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…