Sizin eşiniz değil miydi , damat biraz sert olmalı kadın tarafına diyen ? Bu zihniyette insan özür dilemez kolay kolay. Hadi diyelim diledi , içten olmaz. Çünkü anneniz size sahip çıktı , arkanızda durdu diye trip atmış. Adam boş bulsa rahat rahat ezecek sizi. Bu nasipte değil sınav da değil. Tercihlerin devamı.Nasip diyelim. Sınavım diyelim. Mühim olan bundan sonraki yolum. Ailemden özür dilemesi gerek dimi eğer devam edilecekse?
Olay konu sahibinin hayalindeki adama bu eşi uydurmaya çalışması.
Aslında o da biliyor ama neden böyle diye sorguluyor?
Olay onun beklentisinde ibaret.
Bazı adamlar asla değişmez çünkü değişime gerek duymaz.
Bu adamda bu tarz insanlardan biri.
Yontulmamis biri.
Sadece fiziksel gelişim sergiliyor zihinsel gelişim sıfır.
Yukarıdaki yazıları dedi mi cidden?Konu sahibinin hayalindeki adam tam da böyle biriydi bence.
"Ben eşime bulaşıkları yıkayıver diyemem. Ben varken erkek neden yıkasın, ben bilerek böyle birini seçtim" diyen, "40'ınızdan sonra saçma feminist düşüncelere sarıp gençleri yanlış yönlendiriyorsunuz, yuva yıkıyorsunuz" gibi düşünceleri olan birisi kendisi.
Hayalindeli adam buydu ama hayal etmekle yaşamak aynı olmuyor işte. Hayalindeki erkek onurunu kırıyor şu an. Böyle bir erkeğin farklı bir şey yapması beklenemez zaten.
Böyle birini düzeltmeye çalışıp da yıllarını boş yere harcamaz umarım.
Yukarıdaki yazıları dedi mi cidden?
Ozaman yaşadıkları az bile.
Gerçekten dedi mi ya bunları. Kaçırmışım ben şoktayım. Ben varken bulaşık yıka diyemem miKonu sahibinin hayalindeki adam tam da böyle biriydi bence.
"Ben eşime bulaşıkları yıkayıver diyemem. Ben varken erkek neden yıkasın, ben bilerek böyle birini seçtim" diyen, "40'ınızdan sonra saçma feminist düşüncelere sarıp gençleri yanlış yönlendiriyorsunuz, yuva yıkıyorsunuz" gibi düşünceleri olan birisi kendisi.
Hayalindeli adam buydu ama hayal etmekle yaşamak aynı olmuyor işte. Hayalindeki erkek onurunu kırıyor şu an. Böyle bir erkeğin farklı bir şey yapması beklenemez zaten.
Böyle birini düzeltmeye çalışıp da yıllarını boş yere harcamaz umarım.
Sorma bende şaşırdım.Gerçekten dedi mi ya bunları. Kaçırmışım ben şoktayım. Ben varken bulaşık yıka diyemem mi
Ben mesela esimin herşeyi ortak yaparız ikimizde çalışıyoruz lafı üzerine heyecanlandım da evlendimEvet hem kendi konularında hem başka konulara yaptığı yorumlarda var bu ifadeler.
Eşi konu sahibini kendisine eşit görmüyor. Baştan beri böyleydi.
Böyle bir adam gidip eşitlikçi, kendini ezdirmeyecek bir kadınla evlenmezdi zaten.
Kendini bulaşık makinesi olarak görüyor herhalde.Hayat müşterek. Paşa paşa yıkayacak.Tepesine çıkartmış adamı şimdi aglanmasın bence.Sorma bende şaşırdım.
Düşünsene karı koca çalışıyor. Kadın hem evde hem işte çalışıyor. Kocası işten gelip uzanıyor, kadın mutfaga dalıyor. İnsanın aşırı zoruna gider.Ben çalışmazkende eşim çok olmasada yapardı. En başından her sorumluluğu üstlenmemek gerek.Ben mesela esimin herşeyi ortak yaparız ikimizde çalışıyoruz lafı üzerine heyecanlandım da evlendim
Yoksa çiçek böceğe tav olacak değiliz
Canım bizim bir aile büyüğümüz imam amcamız, boşanmanın şakasını bile yapmayın evliliğiniz tehlikeye girer demişti. O yüzden bu kadar basit her kavgada söylenmemeli. Bence sizin evliliğinizin temel sorunu saygı. Senin de eşininde saygı problemi olduğunu görüyorum. Ben çok severek aşık olarak evlenen birisi olarak söylüyorum saygı hepsinden daha önemli. Eşinin dediği gibi öfkeliyken cevap verme. Sakinleşince derdini anlat. Ama sende ondan bunu iste öfkeliyken bana karşılık verme diye. Sonuçta sende sabır taşı değilsin. Bence bu oturup konuşunca ( karşında ki anlayan biriyse) halledilebilir bir problem…Merhaba hanımlar beni bilenler bilir.
Evliliğimin 10. ayındayım. Başta ailesi ve anne ve ablasının onu mahveden aşırı ilgisi sonucu oluşan egosu yüzünden evliliğimde sıkıntılar yaşadım. Çok şükür aştım...
Tabii en başta çok gereksiz yıpranmalar yaşadığımız için tahammülümüz azaldı.
Eşimin benden tek ricası oldu ben sinirliyken o an bana cevap verme diye...
Bu mümkün olmuyor. Sinirliyken yok yere, elim kırılsaydıda evlenmeseydim imza atmasaydım benim ne güzel hayatım varmış vs diye sıraladı. Bu 3 oldu... Ben cevap verince sinir krizi vs geçirdi saçma bir hal oluştu. Tatildeydik ve arabadaydık. Çok saçma bir konuyı deliye dönecek kadar büyüttü. Konu değil mesele ona sürekli cevap vermemmiş. Öyle böyle boşanmaya yine geldik, arabadan inmek istedim annemi aradı ilk kez.
Annemi aman kızımı getirme diyecek sandı sanırım, ama annem otele bırak ben alacağım kızımı diyince anneme bile tripli şu an. İstanbul a döndük ama yaşanılanlar akılda tabi.
Tatile görümcem eşi ve kızı işe gitmiştik. Onun eşi de egeli, oradan köye geçecekler bahanesiyle beraberdik yani. Onların yanında da devam etti gerginlik. Yani hiç yoktan bir konu ailelere de yayıldı.
yorgunum dostlar. Ayakta tutmaktan yoruldum. İyiyken iyi kötüyken çok kötü...
Bir erkek boşanmayı bu kadar anmamalı.
Ben ne yapmalıyım?
GÜZEL İNSANLAR SİZİ SEVİYORUM... Yorumlara ayrı ayrı cevap veremedim ama hepinizi inşaallah dinleyeceğim. Duanızı eksik etmeyin.
Ben nöbetteyim yarın evi temiz bulayım diye esim evde temizlik yapıyor su an. Asla bosamam bu herifi ben. Tenks kkBen mesela esimin herşeyi ortak yaparız ikimizde çalışıyoruz lafı üzerine heyecanlandım da evlendim
Yoksa çiçek böceğe tav olacak değiliz
Bana keşke evlenmeseymişim derken ben nasıl susabilirim. Zaten ödetmek nedir bilmem. Kin tutamam. O söylediklerini yutamadım ve inmek istedim. Sarpa sardı. Evde nasıl tepkimi koyarım ne yapmam gerek sevgimi belli etmemeliyim ama nasıl. Çok belli eden bir insanım. Sevgim saygım sarsıldı bence onun da öyle
İlkel çünküBunu ona hissettiren kadındır ama yoksa erkek neden o modda gezsin ki
Gerçekten dedi mi ya bunları. Kaçırmışım ben şoktayım. Ben varken bulaşık yıka diyemem mi
Olay budurBen nöbetteyim yarın evi temiz bulayım diye esim evde temizlik yapıyor su an. Asla bosamam bu herifi ben. Tenks kk
Özellikle seçmiş.Daha neler neler var da neyse.
Ya konu sahibi kusura bakmasın, eski olaylarını açmak istemezdim ama hepsi birbiriyle bağlantılı aslında. Bunları söylediğimizde biz suçlu olduk hep. Kendisi dahil kaç kişi ne banlar yedi.
Özellikle ev işi yapmayan adam seçtim, erkekler böyledir, ben böyle seviyorum dersen o adam sana eşya muamelesi yapar, çanta bırakır gibi anneni arayıp "kızını getiriyorum" der. Çok basit bir mantık aslında.
Ya ben adamın konu sahibini sevmediğinden emindim de konu sahibinin kendini bu kadar sevmediğini bilmiyordum. Üzücü ve de müstahak maalesef kiDaha neler neler var da neyse.
Ya konu sahibi kusura bakmasın, eski olaylarını açmak istemezdim ama hepsi birbiriyle bağlantılı aslında. Bunları söylediğimizde biz suçlu olduk hep. Kendisi dahil kaç kişi ne banlar yedi.
Özellikle ev işi yapmayan adam seçtim, erkekler böyledir, ben böyle seviyorum dersen o adam sana eşya muamelesi yapar, çanta bırakır gibi anneni arayıp "kızını getiriyorum" der. Çok basit bir mantık aslında.
Ben size boşanın veya boşanmayın demem, ki konunuza yorumlarımda boşanın diye yazmadım ama siz tartışıp arabadan inmeye niyetlendiğinizde kararlı olup dediğinizi yaparak annenizle gitseydiniz belki bir ihtimal eşiniz özür dilerdi lakin aynı evde olduğunuz için özür dileyeceğini hiç sanmıyorum.Mune, boşanmak aklımda ve şu an bir seçenek. Anneme bbama gelip konuşmadı, tatilden döndük ben de onun ailesine gitmedim. Soğuğuz ama aynı evdeyiz. Boşanmak dışında ne yapabilirim. Anne babamdan özür dilemesi gerekmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?