Kuzenim de öyle eşi kaçtı gitti, yurt dışında başka biriyle evlendi adam. 45 yaşında fabrikaya işe başladı ve iki oğlunu da okuttu.
Mavera boşanmaz , normalde kocasına da tek laf ettirmezdi, diğer konularında problem eşinde diyenlere neler neler dedi…
Herkesin kocası kıymetli olsun ama evlilik tek tarafın tavizi, diğerinin her dediğini yaptırmasıyla yürüyen bir kurum değil.Heheh evet, pek kıymetli idi kocası. Sonra sonra açıldı gözü biraz. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Ya tamam kıymetli olsun da, sövmedik etmedik, ne varsa onu dedik, hatta pek naif bir üye vardı ona bile kızmıştı.Herkesin kocası kıymetli olsun ama evlilik tek tarafın tavizi, diğerinin her dediğini yaptırmasıyla yürüyen bir kurum değil.
Bir şeyler değişsin istiyorsan önce kendini seveceksin, önce kendin ettin saygı duyacaksın ve değerini bileceksin.
Neyse ya, bir A4 uzunluğunda da yazılsa ı-ıh :))
Pek naifse benimdir oYa tamam kıymetli olsun da, sövmedik etmedik, ne varsa onu dedik, hatta pek naif bir üye vardı ona bile kızmıştı.
Gördüklerimiz ters etki de yapabilir tabi.Ailemde çorabını kirli sepetine atmayan, mutfak yolundan gelip salona oturup su isteyen erkekler var. Ben böyle bir modelin eşim olmasını istemedim özellikle.
Bence bazilarinin erkek algisinda problem var, zaten boylesini seviyolar, boylesini arayip aliyolar hayatlarina, bi arkadasim vardi, hayati boyunca birlikte oldugu her adamdan dayak yedi, sorsan hepsi de deli gibi aşikti buna, sevmeyi böyle bisey saniyo çünkü, algisi bozuk bildiginGördüklerimiz ters etki de yapabilir tabi.
Bilmiyorum gencecik bir kızken ruhuna ufacık hitap etmeyen, kibarlık, incelik bilmeyen biriyle neden evlenmiş?
Daha iyisinin varlığından haberdar olmadığı için, evleneyim de ne olursa olsun diye düşündüğü için. Başka seçenek gelmiyor benim aklımaha birde evlenince değişir kafası var, ona da diyecek laf yok zaten
Şurda 2 şarliyorum arada diye kalbimi kirdin yalniz
Evet nerede arıza var onu bulan bir kesimde var dediğin gibi.Bence bazilarinin erkek algisinda problem var, zaten boylesini seviyolar, boylesini arayip aliyolar hayatlarina, bi arkadasim vardi, hayati boyunca birlikte oldugu her adamdan dayak yedi, sorsan hepsi de deli gibi aşikti buna, sevmeyi böyle bisey saniyo çünkü, algisi bozuk bildigin
çok sevindim çok da mahçup oldum vallahi, o sizin zarafetiniz canım
Katip bu ara kendimi tekrara düştüm resmen, dejavu yaşıyorum sanki :)))Ya tamam kıymetli olsun da, sövmedik etmedik, ne varsa onu dedik, hatta pek naif bir üye vardı ona bile kızmıştı.
İşte, biz laf edince kıymete biniyor, o işe yarıyoruz. :)Katip bu ara kendimi tekrara düştüm resmen, dejavu yaşıyorum sanki :)))
Bazı insanlar yaşadığı şartlardan memnun değildir, bu evliliği olur, aile yaşantısı olur, işi olur, maddi imkanlar olur artık her ne ise, bu şartlarla ilgili sürekli şikayetlenir ama gidişatı değiştirmek için hiçbir şey yapmaz, siz tavsiye verdiğinizde de birden döner hooop aslında her şey güllük gülistanlıkmış gibi yazar siz de ağzı açık kalıverirsiniz.
Bazı insanlarda yaşadığımız şey aynen bu :)
Bunu ona hissettiren kadındır ama yoksa erkek neden o modda gezsin kiYok eşi en ilkel insan formu var ya ondan hallice biri
Errkeğim ben modunda gezen bir varlık
Ya bak bişey dicem. Bu adamın tek derdi saçma sapan bir güç savaşı gibi durmuyor nedense. O öyle yaptı böyle yaptı. Sen neler yapıyorsun? Yanlış anlama ama, daha evvelsi gün gecesi birinin kocası bastı burayı, bir de ondan dinledik. Kadın o kadar da mazlum mağdur değilmiş meğerse. Artık bir anda deliren çıldıran adama inanmıyorum. Sonuçta burda her şeyi tek taraftan dinliyoruz. Çok az adamı dinleme fırsatımız oldu.
Nasip diyelim. Sınavım diyelim. Mühim olan bundan sonraki yolum. Ailemden özür dilemesi gerek dimi eğer devam edilecekse?Gördüklerimiz ters etki de yapabilir tabi.
Bilmiyorum gencecik bir kızken ruhuna ufacık hitap etmeyen, kibarlık, incelik bilmeyen biriyle neden evlenmiş?
Daha iyisinin varlığından haberdar olmadığı için, evleneyim de ne olursa olsun diye düşündüğü için. Başka seçenek gelmiyor benim aklımaha birde evlenince değişir kafası var, ona da diyecek laf yok zaten
Mune, boşanmak aklımda ve şu an bir seçenek. Anneme bbama gelip konuşmadı, tatilden döndük ben de onun ailesine gitmedim. Soğuğuz ama aynı evdeyiz. Boşanmak dışında ne yapabilirim. Anne babamdan özür dilemesi gerekmez mi?Katip bu ara kendimi tekrara düştüm resmen, dejavu yaşıyorum sanki :)))
Bazı insanlar yaşadığı şartlardan memnun değildir, bu evliliği olur, aile yaşantısı olur, işi olur, maddi imkanlar olur artık her ne ise, bu şartlarla ilgili sürekli şikayetlenir ama gidişatı değiştirmek için hiçbir şey yapmaz, siz tavsiye verdiğinizde de birden döner hooop aslında her şey güllük gülistanlıkmış gibi yazar siz de ağzı açık kalıverirsiniz.
Bazı insanlarda yaşadığımız şey aynen bu :)
Devam edeceğim demiyorum.Nasip diyelim. Sınavım diyelim. Mühim olan bundan sonraki yolum. Ailemden özür dilemesi gerek dimi eğer devam edilecekse?
Boşanmicaksanız bile öyle düşünmesini sağlamayarak başlayın. Aynı evdeyseniz süslenin çıkın dışarı gezmeye. Alışveri yapın umursamayın. Önce sizden özür dilicek. Bir daha ağıza boşanma lafı alınmayacak sıkıntılarınızı konuşup çözüceksiniz saygışı olucaksınız bunun içinde sizin destek almanızı öneririm.Mune, boşanmak aklımda ve şu an bir seçenek. Anneme bbama gelip konuşmadı, tatilden döndük ben de onun ailesine gitmedim. Soğuğuz ama aynı evdeyiz. Boşanmak dışında ne yapabilirim. Anne babamdan özür dilemesi gerekmez mi?
Ben kesinlikle yanlış anlamani istemem ama bu evlilik yürümez. Nereden mi biliyorum, kendimden !!! Eşim de ben bosanacagim derdi sürekli aman bunun için yuva mi bozulur, çocuk babasız mi büyüsün der alttan alır her dediğini yapardım. Sonra öyle bir hâl aldı ki evlilik her istediğini yapan yapmazsam karşı geldigimde bosanacam diye tehdit eden, gözünde ezik ve silik gözden çıkarılan biri oldum. Şimdi annemin evindeyim çocuğun okul kaydini aldım başka şehire hâlâ bosanacagima inanmıyor. Arayıp sormuyor bile çocukları. En pişman olduğum taraf ben bunu biliyordum hep derdim 2. çocuk olursa biz bosaniriz. Keşke aldirsaydim ömrüm boyunca bunun pişmanlığını yaşayacağım gibi geliyor. Size tavsiyem kendinizi sevip değer verin ve bosaninMune, boşanmak aklımda ve şu an bir seçenek. Anneme bbama gelip konuşmadı, tatilden döndük ben de onun ailesine gitmedim. Soğuğuz ama aynı evdeyiz. Boşanmak dışında ne yapabilirim. Anne babamdan özür dilemesi gerekmez mi?
Senin eşin ailenden özür diler mi Allah aşkına ? Sen inanıyor musun ?Nasip diyelim. Sınavım diyelim. Mühim olan bundan sonraki yolum. Ailemden özür dilemesi gerek dimi eğer devam edilecekse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?